-
10.Haziran.2006, 19:49
Gençler, Erkan'la nikah tazeledi
Gençlerbirliği, kaptanı Erkan Özbey ile 3 yıllığına sözleşme yeniledi. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşma yapan kulüp basın sözcüsü Muammer Akyüz, futbolcuların Anadolu takımlarından 4 büyük takıma gitmeyi çok arzuladığını belirterek, ''Erkan'ın transferi 4 büyüklere gitmek isteyen futbolculara örnek olmalı'' dedi.

Akyüz, sadece transfer yapmak için veya medyada daha fazla yer almak için transfer yapmadıklarını ifade ederek, ''Biz Gençlerbirliği'nin ihtiyaçları doğrultusunda transfer yapıyoruz. Erkan'ın transferi örnek olmalı. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak Galatasaray'ın teklifini reddetti. Mantığını duygularının önünde tuttu ve takımında kaldı. Huzur ve mutluluk ortamı Gençlerbirliği'nde mevcut. Biz kendisinin gitmesini hiç istemedik ve
de hep kalacağına inandık. Erkan, Gençlerbirliği için çok önemli bir oyuncu, önemli bir kaptan'' ifadelerini kullandı.
Gençlerbirliği'nde her an sevildiğini hissettiğini vurgulayan Erkan, ''Huzuru tercih ettim ve Gençlerbirliği'nde kaldım. Ligin son haftasında Gençlerbirliği taraftarları bana bir mektup yazdı. Çok duygulandım ve bu mektup kalmamda önemli rol oynadı. Amacım futbolu Gençlerbirliği'nde bırakmak. Daha sonra da antrenör veya yönetici olarak kulubüme hizmet etmek istiyorum'' diye konuştu.
10.06.2006
Kaynak : DHA
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bursa, Sinan Kaloğlu'nu bitirdi!
Turkcell Süper Ligi'ne yükselen Bursaspor'un Beşiktaşlı Sinan Kaloğlu ile anlaşma sağladığı bildirildi.

Bursaspor'dan yapılan açıklamada, Serdar Kurtuluş'a karşılık Beşiktaş'tan takas yoluyla alınan Sinan Kaloğlu ile 2 yıllık anlaşmanın sağlandığı belirtildi.
Kaloğlu'nun, Başkan Levent Kızıl ile İstanbul'da görüşerek yeşil-beyazlıların teklifini kabul ettiği öğrenildi. Genç golcünün, gelecek hafta kendisini Bursasporlu yapacak sözleşmeyi imzalayacağı ifade edildi.
Menajeri Tamer Özçam da bir süre önce Sinan Kaloğlu'nun Bursaspor ile her konuda anlaştığını ve Başkan Levent Kızıl'a verdikleri sözü tutacaklarını söylemişti.
10.06.2006
Kaynak : İHA
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mesaj Yetkileri