Quote Originally Posted by MeMo View Post
Tamam dediğin doğru diyelim."Asıl bu işi yalana yatırmak için atılmış bir İFTİRA" Bu nasıl bir cümledir?Santos onu taraftara mı yaptı?Hakikaten durum bu kadar kötü mü yahu?

PFDK'da ihbar kabul etmiş bu iftiraları her derbiden sonra bu tip hareketler görüyoruz...
Benim ağzımdan O hareketi taraftara yaptı diye bir cümle çıktımı ?

Adam elini bilmem neresine sokmuş. Doğal olarak bu hareket taraftara doğru yapılıyor diye düşünülüyor. Burda önemli olan benim ne düşündüğüm değil. Senin verdiğin linkte "Santos bu hareketi taraftara yaptı" haberini yalanlamak için yapılmış bir "iftira haberi" var. Ama aslında iftirayı kendisi atmış haberi yok. (gerçi artık olmuştur ve oda utanmıştır )

--------------

Servet hep bu hareketi yapıyor. Rıdvan Dilmen de söyledi. "Onun yürüme tarzı bu. Yapıcak birşey yok." Yani bu hareketi Emre aşık yapsa kasıt vardır ama Server asla kasıtlı yapmadı. Ama ne olursa olsun bu hareket kural dışı.