Quote Originally Posted by crespo009 View Post
Yok canım ne gerek var 40.000 yeter.

Maçta dikkatimi çekmemişti. Dün akşam tekrar izlerken farkettim Lig TV spikerleri Alex'in sırtına su gelince normal birşeymiş gibi anlatıyolar. Geçiştirmeye çalıştılar. Zaten sonra tekrarınıda göstermediler.

Cok fanatiksin Crespo, cok. Ayni Lig TV spikerleri Kadikoy'deki macta yan hakemin kafasi YARILINCA (kac dikis atilmisti?) da 'derbide olur oyle seyler' demisti. Neden boyle davrandiklari belli, izleyiciyi sogutup marka degerini dusurmemek icin. Oyle fanatik insanlar var ki, buluttan nem kapiyorlar.

Andre Santos'un durumu da belli. Eger kasinma varsa ustten kasirsin, bu kadar basit. Eli 20 cm sortun icine sokup kurcalamaya gerek yok, degil mi? Asil komik olan P.Nouma olayinda tum Turkiye'nin ayaga kalkasi, simdi ise ayni renkli insanlarin bu durumu normallestirmek istemesi.
Daha Volkan'in sportmenlige aykisi hareketinden bahsetmedim bile. Ayrica Keita'nin yaptigi bir hareket Dos Santos'un yanlis hareketini kapatmaz, 'siz de yapmistiniz ama uhuhuhuh' gibi bir cocuk mantigini asmissinizdir diye dusunmustum ama yanilmisim....