1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Küçük Takımlarla Başarılı Olma

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

2)Taktiğiniz oturduysa taktiği pek fazla değiştirmeyin bu sonuçları etkleyebilir.
    Buna pek katılmıyorum. Hep aynı taktikle oynarsanız bir süre sonra çözülüyorsunuz. Aynı taktikle devam ederken bir maçı 5-0 kazanırken sonraki hafta 5 yiyebilyorsunuz. O yüzden rakibe göre uygulayacağınız taktikleriniz olsun. Oyuncu kadronuzu da buna göre yapılandırın.

Mesela 4-5-1 oynayan takıma karşı 4 savunmacı 2 ön libero ile çıkmak mantıksızdır. Bunun yerine Daha orta saha ağırlıklı bir takımla çıkıp savunmadan kısmak yaralı bence. En azında 3-5-2 efsanesinin ölmediğini düşünen ben için. Ama 4-3-3 oynayan takıma karşı 5-3-2 hatta 5-4-1 oyanarım.

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Buna pek katılmıyorum. Hep aynı taktikle oynarsanız bir süre sonra çözülüyorsunuz. Aynı taktikle devam ederken bir maçı 5-0 kazanırken sonraki hafta 5 yiyebilyorsunuz. O yüzden rakibe göre uygulayacağınız taktikleriniz olsun. Oyuncu kadronuzu da buna göre yapılandırın.

Mesela 4-5-1 oynayan takıma karşı 4 savunmacı 2 ön libero ile çıkmak mantıksızdır. Bunun yerine Daha orta saha ağırlıklı bir takımla çıkıp savunmadan kısmak yaralı bence. En azında 3-5-2 efsanesinin ölmediğini düşünen ben için. Ama 4-3-3 oynayan takıma karşı 5-3-2 hatta 5-4-1 oyanarım.
    ben katılıyorum bunu çok yaşadım çünkü mesela ben kocaeliyle başladım ilk senemde türkiye kupasında fenerle oynuyodum evimde defansif bir taktik kullanmıştım (genelde control oynuyorum) 3-0 yenilmiştim ama herzamanki taktiği saraçoğlunda kullandım 2-0 yendim böleleri oluyor

Mesaj Yetkileri