İsocum sen zenginmiş yahu benim tel batmış 5 lira 25 kuruş mu ne dedi.5 i 5 kuruştan 5 yumurta kaç lira eder gibi bir durum oluştu yani .
Yeni konsept: paran kadar konuş olmuş![]()
![]()
İsocum sen zenginmiş yahu benim tel batmış 5 lira 25 kuruş mu ne dedi.5 i 5 kuruştan 5 yumurta kaç lira eder gibi bir durum oluştu yani .
Yeni konsept: paran kadar konuş olmuş![]()
![]()
Güleyim diye gaflara bakıyorum fotomaçtaki.14 numara hala favorilerimden biri.keşke görmeseydim
http://www.fotomac.com.tr/multimedya...?tc=102&page=1
BAKİ AYDIN
Muhabirler: Elazığspor'un kondisyonu yok!
Elazığspor Başkanı Baki Aydın: Alırız!
Bu süpermiş ya![]()
Kolumu kırdım. :S
Ne kadar garip değil mi? Herkes herkesin kendisine şaka yapabileceğini bildiği halde herkes şaka yapmaya çalışıyor. O nasıl cümle yahu şaka gibi.![]()
Çaktırmıyorum ama Aygün de benim.
Çaktırmıyorum ama ben Vieriyim. Neden bu üyeliği aldıktan sonra Vieri hiç görünmez oldu forumda sanıyorsunuz ?
Selam herkese, yarın Almanca vizem var, hiç çalışmak istemiyorum.![]()
Wie Heisst du?![]()
Kime bunu söylesem, ya bunu sorarlar ya da yaşımı.
Yanıtlayayım,
Ich heisse Batuhan Önder.
Bir sor ama neden bunu sorarlar?
Sen sormadan ben söyleyeyim.
Başka bir şey bilmezlerde ondan.![]()
Bugün bayram felan mı ? Çocuklar kapıyı çaldı şeker istiyorlar![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Aynısı bendede oluyorda ondan dedim.
Şaka gibi ya.Sınıfta hoşlandığım bi kız var.Bu gün geldi kontörüm falan yok diyodu.Şimdi kontör attım,Sükse yapalım dedik.Geri cevap attı sağol canım ya şimdi kontör almıştım dedi.
Şansa bak.Ben gerçekten şanssız biriyim.Bu iş de burada bitmiştir.
Canım demiş işte sevinsene Tolga
Şu soruna çözüm bulmak lazım.Kapak kapalıyken bi şey yok ama açılınca görüntü berbat oluyo.
Aygün benim.
Ama Aygün ben değilim
Bu arada aranızda Reading forması görünce tahrik olan yok değil mi ,sonra kendimi kirlenmiş hissetmeyeyim![]()
Kaan abi benimde amcam aygünle kardeş miyim şimdi![]()
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Başındanda sağdı başı ağrıyormuşGene olan bize oldu.Akşamada iddada yatarız.Bafraspor'da küme düşer.Ondan sonra niye sinirlenme işte.
başı mı ağrıyomuşkıza ne dedin oLum yav
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Bişi demedim napıyosun falan dedim başım ağrıyo yatıcam dedi.İyi dedim iyi uykular sana.