-
Haberi ilk resmi sitede gördüm ve gözlerime inanamadım... Madem "sağlık" nedeniyle; niye bir "geçmiş olsun" dileği yok... Eğer kaybedilen Türkiye Kupası dolayısıyla böyle bir tasarrufa gidildiyse FACİA... Ama Aydın Örs bile gözünün yaşına bakılmadan gönderildiyse bu yönetimden her çılgınlığı beklerim... Birde kurumsallık derler... Geçsinler bu masalları...
Fenerbahçe Bayan Basketbol takımı adına olabilecek en kötü senaryo... Zafer Kalaycıoğlu'na zerre kadar üzülmemiştim... Ros Casares maçında faul hakkımız dolmadığı halde nasıl son salise tipiyle bizi final-four'dan ettiğini bilen,bunun acısını yaşayan birisi olarak... Zaten oynattığı basketbol hiçbir zaman keyif vermedi; özellikle defans anlayışı, uzunları dışa çıkarıp pick and rol'lerden kolay turnikeler yememize sebep fantazileri vs.
Kemal Haydar hoca kısa zamanda takımın çehresini değiştirdi... Son yılların en disiplinli basketbolunu oynattı... Özellikle savunmada muazzam bir takıma dönüştük... Türkiye kupasını kaybettik ama siz hocanın eline sadece 7 oyuncu verir ve onlara bonus olarak Devran,Melike,İpek gibi topu üç kere yere vurup sürmekten aciz altyapı ürünlerini teslm ederseniz hoca ne yapsın? Üç gün üst üste 7 kişiyle oynamak zorunda kaldı... Buna rağmen kupayı son saniyeye kadar kovaladı.. Playofflara Nevin'de iyileşecek,üstelik üç gün üst üste maçlar olmayacağı için geniş rotasyona gerek olmayacak ve Allahın izniyle üst üste 5.lig şampiyonluğumuzu kazanacaktık...
Onun ne kadar değerli bir hoca olduğunu görmek için çeyrek finalde uzatmaya giden Spartak Moskova maçına bakın... Kimse, hiçbir savunma Spartak'ı biz kadar zorlayamadı...
Türkiye Kupasını bu şartlarda kaybetmeyi bekliyor ama tecrübelerime dayanarak ligi kazanma şansımızı %90'lık bir ihtimalle garanti görüyordum... ŞOKTAYIM... ÇOK ÜZGÜNÜM... BAYAN BASKETBOL ŞUBESİ ADINA KARAMSARIM... Aydın Örs'ten vazgeçildiği günü anımsatan bir karamsarlık... Açıklamalar beni tatmin etmiyor... Yıllar sonra gerçekten basketbol gibi basketbol oynatan bir hoca bulmuştuk... (Önceki şampiyonluklar muazzam bütçenin ürünü... Doğru basketbol felsefesinin değil...)
Hasta olduğuna inanmıyorum ama geçmiş olsun sevgili koç!.. Bu işin ardında bir "aziz"lik var diye şüpheleniyorum... Fenerbahçe taraftarı seni gerçekten çok sevdi. hem beyefendiliğin, hem basketbol bilginle örnektin...
Mesaj Yetkileri