PANCU GÜNDEMDE, İLYAS PAZARTESİ ANTALYA'DA ...
Daniel Pancu
Beşiktaş'ın eski futbolcusu olan ve geçtiğimiz sezonu Romanya'da tamamlayan Daniel Pancu Antalyaspor'un transfer gündemine girdi. Konyaspor'un da istediği tecrübeli futbolcu geçtiğimiz sezon devre arasında Ülkesi Romanya'nın Rapid Bükreş takımına kiralık olarak gitmişti. Bonservisi Beşiktaş'ın elinde olan 29 yaşındaki futbolcu Türkiye'de son 4 sezonda 107 maçta görev yaptı. 81 maçta ilk 11 çıkan Pancu oynadığı maçlarda 23 gol atıp 2 kırmızı kart gördü. 1.84 boyunda 80 kilo ağırlığında olan Pancu ile görüşmelerin başladığı ve bu futbolcunun Antalyaspor gelebileceği kaydedildi.
İlyas Kahraman
Antalyaspor'un sezon sonu sitemizin açıkladığı transfer listesinde olan İlyas Kahraman'ın Pazartesi günü Antalya'ya geleceği belirtildi. İlyas kulübü Diyarbakırspor ile önceki gün yollarını ayırmıştı. İlyas'ın alacaklarına karşılık bonservisini aldığı belirtildi. Rizespor'un istediği tecrübeli futbolcu Antalyaspor ile masaya oturacak.
Geçtiğimiz sezon Diyarbakırspor'da 34 lig maçında da görev yapan İlyas 11 gol attı. Orta saha mevkisinde oynayan futbolcu 20 maçta 90 dakika oynarken tüm maçlarda ilk 11'de sahaya çıktı. 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu 2917 dakika sahada kaldı.
Yerli transferde son durum
Transfer görüşmesi devam eden futbolculardan Zafer Biryol'un sakatlığını tam atlatmaması nedeniyle transfer komitesinin beklemeye geçtiği, Okan Buruk ile görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği, Ali Tandoğan'ın ise yüksek ücret (800 Milyar) istemesi nedeniyle pazarlığın devam ettiği öğrenildi.
Ayrıca Yusuf Şimşek'in de Antalyaspor'a gelmek istediği ancak bu futbolcunun bonservis sorunu olması ve 5 yıl önce Denizlispor'un 4-0 galibiyeti ile sona eren maçtan sonra taraftara el kol hareketi yapması bu transferi zora soktuğu kaydedildi.

ALINTIDIR!!!