Anket Sonuçlarını Görüntüle: maç tahmini?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

18 66.67%
  • Kayserispor

3 11.11%
  • Berabere

6 22.22%
1 ile 30 arası toplam 128 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Kayserispor [ 28. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Emre kart sınırındaysa oynatılmasın. Cezalı duruma düşme olasılığı çok yüksek.Hem de dinlendirilmiş olur 2-3 hafta

Nesil
    2006

Taraftar kartım var; ama olduğunu bir an unuttum. Bu yüzden biletsiz kaldım. Elinde fazla bileti olupda satmayı düşünen benimle iletişime geçebilir.

Quote Originally Posted by uLtimatoM View Post
    Emre kart sınırındaysa oynatılmasın. Cezalı duruma düşme olasılığı çok yüksek.Hem de dinlendirilmiş olur 2-3 hafta
    Bilica veya Emre eğer sarı kart görürlerse, hemen bir faul daha yapıp ikinci sarı karttan oyun dışı kalabilirler. Böylece cezlarını Beşiktaş maçında değil, Manisaspor ile olan kupa maçında çekerler.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Taraftar kartım var; ama olduğunu bir an unuttum. Bu yüzden biletsiz kaldım. Elinde fazla bileti olupda satmayı düşünen benimle iletişime geçebilir.

Bilica veya Emre eğer sarı kart görürlerse, hemen bir faul daha yapıp ikinci sarı karttan oyun dışı kalabilirler. Böylece cezlarını Beşiktaş maçında değil, Manisaspor ile olan kupa maçında çekerler.
    O faulü hemen yapmasınlar... Galibiyet garantiyse, son dakilkalar yaklaştığında yapsınlar... (Tabii ikisi birden değil..) Umarım kart filan görmezler ve böyle senaryolarn peşine takılmayız...

Mesaj Yetkileri