Birazdan Kaan ve Hayro abimlere gidiyorum![]()
Birazdan Kaan ve Hayro abimlere gidiyorum![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Yattımı Yattımı![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Yattı evet
![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
heyt be abilerime bak![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
3 saat kadar kalabildimAnacığımın işleri çıktı. Ama yarın kahvaltıdan sonra yine sizlerleyim. Süper muhabbet ettik deli gibi güldük
![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Yok bu resimleri çektiğimizde daha gelmemişti. Ona da kapıdan merhaba diyebildimYarın o da olursa görürüm.
Bu arada bu Baba Hamdi çok baba adammışÇok sevdim abimi
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Hamdi değil Baba HamdiKaan abimiz o bizim
Hayro abi göbeğin yine formunda
![]()
Beyaz BereLi ben, Siyah BereLi İLhan diğeri de Kaan abimiz.
Seko iLe de resimLerimiz var onLarı da ekLeyeceğiz.
Çok güzel bir hafta sonu geçirdik, gezdik, evde FM oynadık Catania'yı alemin en şanslı takımı yaptık üçümüz beraber yöneterek![]()
Balkon mu? İmar yönetmeliğine aykırı çıkma yapmaktan belediye ekipleri yıkıma gelecek yakında![]()
Üç tane Teknik adam Bir Catania yı adam etmeye çaLışmaktan Nefes feLan kaLmadı ki![]()
Hey gidi Morales hey.Ne adamdı![]()
Kanka nerde en son çekindiğimiz resimler. Yahu amma tembel adamsın...
Hayrocum,bebişim,bizim resimler nerede canım abisi![]()
Bereler ''ÇARŞI'' yalnız , avatar ı geçtik bune ya resmen tahrik![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Anaa resimLeri unuttum ben yahu. Tüh akşama koyayım. Biraz geç oLdu ama![]()
Haftaya haftasonu büyük bir ihtimalle Bursa'da olabilirim. Uygun olursa görüşmek isteriz sizlerle hatta beraber Ankaragücü - Fenerbahçe maçını izleriz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Gelll Karşıyakalı gelllll![]()
Cuma günü Kütahya'ya gidiyorum, muhtemelen aynı gün ya da cumartesi İnegöl'e, Bursa'ya geçerim. Fazla kalmayacağım, 2-3 gün kalabilirim muhtemelen.
"YÜCE ATATÜRK"