Hey gidi Şeytan hey...Bütün Türkiye senin ağzına bakıyo,sen scout olarak sürünüyosun![]()
Hey gidi Şeytan hey...Bütün Türkiye senin ağzına bakıyo,sen scout olarak sürünüyosun![]()
Hocam kaç paraya aldın peki Arda'yı ?
Oyun Basını Yalancı Çıkarmadı
![]()
Bu gerçekten nadir olan bir olay. SI forumlarında gördüm. Oynayan menejerin çocuğu olmuş ve futbola başlamış.Soyadından(Mohiddin popüler bir soyadı değilmiş) ve favori personelinden anlaşılıyor.
ne kadar gerçekçi bu oyun2-0 dan 3-2
![]()
4 dakikada 3 gol dünya rekoru
![]()
pff bu ne ya .. Türkiye Süper Kupa Finali !
![]()
Fikstür öyle bir sıkıştı ki. 1'er gün arayla maç oynamak zorunda kalacağım.
![]()
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
İBB ile kariyer açtım sezon başlamadan önce yönetim kombine satış sayısını açıkladı tam tamına 0 kombine satmışızUlan pc'nin bile fanı var bi İBB'nin fanı yok
![]()
Fatih Terimin ingilizcesi![]()
![]()
Gs 142.7 km koşarken, Ordu 149,7 km koşmuş.Evet çok şut çekmişsin ama hep ikili mücadele halinde devam etmiş.%79 winning ball ortalaması var rakibin, iyi alan daraltıp sık top kapmışlar belli ki.
Ordu iyi oynamış, ortalamasına bakarsan 7.07.Kaç tane pozisyona girdin bilemiyorum ama genellikle şutların uzaktan olmuş sanırım.Dolayısı ile kaleyi bulan her şutu sayıyor.
Böyle takımlara karşı defansı öne çekmen, daha baskılı, daha önde oynaman gerekli, top ayağında olmalı, bol pas yaparak rakibi yorup direncini kırmalısın.
34 şutun yarısı kaleyi bulmuş, 11i aut 6sı defanstan dönmüş, belli ki bol şut çekmişsin ama hep uzaklardan olmuş.Şuttan çok forveti defansın arkasında kaçırmaya ya da pozisyona (kanatlardan orta mesela) sokmaya yönelik taktiğin olmalı.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Dakika 65, Twente-Fenerbahçe maçı, Skor Twente 2-0 Fenerbahçe;
Dakika 90, Twente 2-3 Fenerbahçe
Dakika 93, Twente 3-3 Fenerbahçe;
Ve bu maç sonunda 2 puanı son anda kaybettiğim (!) için taraftar disappoin for late equalise oluyor..
Yahu 2-0 geride olduğum maçı son 25 dakika da 3-2 yapıyorum, son dakika da 3-3 bitti diye bana kızıyolar son dakkada kaybettik 2 puanı diye.. Sevineceklerine 2-0 dan çevrilmiş maça..
Katliam gibi maç
![]()
Keita Diaby Elano Arda normaLde ortaki dörtLüm o maçta Keita caner Arda elano cıkardım
Hmm anladım dedim kim top kapıp mücadele ediyor orta alanda:
Manchester United Taraftar Rekoru97047
![]()
az vermişler1.5 milyar falan gördüğümü hatırlıyorum forumlarda
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
10.3Servet Çetin ..
![]()
Özellikleri nasıl ki Hakan?
10,3 deki servet işte herkezdeki aynı servetbi artısı yok