Yine isyan yine isyan![]()
Kontör atarak kimseyi tavlayamazsın Tolgacım yazık etme kontürlerine.
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Biliyorum bunu yapmak zor ama daha fazla boşuna heveslenme Tolga.Yol yakınken vazgeç bu sevdadan.Zaman geçtikçe daha kötü oluyor karşılık alamamak.
So what?
Saike
Saat 24:00... Herkese iyi geceler, ne var ne yok?
Emrah abi geldi ben kaçar![]()
Aygün hesap ver, bu akşam 22:00 sularında neredeydin?
Burdaydım abi banladılar beni uzaktan izledim sizi![]()
![]()
Bu sefer cidden kaçıyorum.Hadi iyi geceler
Kaçamayacaksın! Seni İstanbul'un en pis sahilinden denize atacağım.. Son geceni de sıcak yatağında rahat geçir, bir daha bu rahatlığı bulumayacaksın. Artık Piranhalarla yaşayacaksın!![]()
Sözünde Durmayan Rossoneri'yi Turksportal Halkı Olarak Kınıyoruz !
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ne söz verdi? Banlayayım mı onu? Ban! Ban! Ban!
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Günaydın İsmaiL abi.Avatar nasıl olmuş
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Şu hale bak emekli adama hiç saygıları kalmamış. Birbirine sokmuşlar yazıları.![]()
http://www.facebook.com/doksanlar
Vay 90'lar vayy : ) Dün Disko Kralı 90's izleyince aklıma geldi nelerle geçti çocukluğumuz yahuOnların ayrı tadı vardı ama. Şimdiki dizilerin hepsi aynı. Samimiyet yok. Süper Baba - Bizimkiler'in verdiği tadı hiçbirisi veremiyo.
http://www.liveatc.net/flisten.php?mount=ltba
Atatürk Havalimanı Kule Konuşmaları![]()
Gerilim filmi izleyince film bittiğinde gerilim de bitiyor, bi rahatlama oluyor. Ama bizim dizileri izleyince geriliyorsun, dizi olduğu için bitmediğinden gerilim de bitmiyor. İnsanın psikolojisini etkiliyor. Ben hiç dizi izlemem iğreniyorum. Yerli filmlerin de % 95'ini izlemem, zaten dizi gibi çoğu.
Artık tatmin olmanın sınırı kalmadı tamam insan ihtiyaçları sınırsızdır ama işin cıvkını çıkardılar harbiden.
Günaydın bu arada
ehehe süper olmuş.![]()