-
İsmail abi maçtaydım işte geçen hafta herşey iyi başladı.Hakem ilk yarıda bir oyuncumuzu çift sarı karttan oyundan attı.Tamam eyvAllah.2.yarı başladı 1-0 yeniliyoruz.Bir pozisyon oldu hakem kart vermedi,4.hakem gitti orta hakeme bişiler söyledi.Ve kırmızı kart.O dakikadan sonra zaten tribünler karıştı.Koltuklar söküldü,insanlar arasında tribünde kargaşa çıktı,Polis zaten ayrı dert jopluyor milleti.Pozisyonda kırmızı kartlık birşey olsa tamam diyecem at 9 kişi oynayalım ama bu kadar ucuz bu kadar basitçe kırmızı kart olurmu.Bu kırmızı kartıda verince şeref tribünü,fanatik tribünü herkes karıştı kavgalar çıktı.Ben 3 sezndur gidiyorum maçlara sadece 1 kere seyircisiz oynama cezası almıştık. Bu 2 oldu ve o maçta en önemli maça geliyor.Yenilirsek amatör kümeye düşeceğiz büyük ihtimal.Benim yandığım küme düşmek değil.Bu kadar ucuz ve basitçe kararlar alınıp bu kadar kolaymı ya vicdan denen bişey var.O hakem nasıl ekmek yiiyor bu işten.Boğazında hiç mi düğümlenmiyor bu maçtan aldığı parayı yerken.Yazıktır.Benim Bafra'da tek bir aktivitem vardı oda pazar günleri maça gitmekti ama artık oda olmayacak.Lanet olsun.
Mesaj Yetkileri