Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 32 arası toplam 32 sonuç

Konu: Bir zamanlar İlhan

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by El Barto, taa eskiden

İlhan sevdiğim saydığı fikirlerine önem verdiğim bir arkadaşım. FM'yi daha iyi oynayabilmemiz için yaptığı çalışmaları biliyordum ancak bu kadar derin olabileceğini tahayyül edemezdim. Son zamanlarda ne kadar emek harcayıp ne kadar çaba sarfettiğini dahada iyi anladım. Bu arada da ODTÜ gibi her baba yiğidin harcı olmayan bir üniversitede okuyup kayıpsız bu sene bitirecek olması da bu işe ne kadar kısıtlı bir zamanında büyük özverilerle zaman ayırabildiğinin bir göstergesi.

Bir diğer iyi özelliğide Beşiktaşlı olması tabii.
    Emre bey'e benden
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Güzel yazmışım ama "dahada", "özelliğide" buradaki -de'ler ayrı yazılmalıydı, "saydığı" saydığım olmalı idi. Yazarken bile böyle ufak hatalar yapılabildiğine göre insanlarla ilgili fikirleri de değişebiliyor insanın. Haa bu yazdıklarım ile şimdiki fikirlerim arasında siyah ile beyaz kadar fark var mı? Hayır tabii ki. Biraz gelişme var ancak. Mezun oldun mesela.

Yanlış anlayan çıkmasın birbirimize takılmamız zaman geçirirken eğlenmek maksatlıdır. Yoksa İlhan'a saygım büyüktür. Ne de olsa abisi sayılırım.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri