Originally Posted by
Diego Lugano
Benim için aslında çok önemli bir soru. Çünkü bu konu hakkında söyleyeceğim çok fazla şey var. Hissettiğim sorumluluk nedeniyle yenilgiler sonrası kolay kolay sakinleşemiyorum. Çünkü Fenerbahçe her zaman bana, aileme ve benim futbolculuk kariyerime çok fazla yön vermiş, çok fazla artılar katmış bir kulüp. Ben buradaysam tamamen Fenerbahçe'nin sayesindedir. Bu futbolu oynuyorsam her şeyin altında Fenerbahçe vardır. O yüzden benim de onlara sahada en iyi futbolumu oynayarak bir karşılık vermem gerekiyor. Özellikle biraz duygusal bir oyuncu olduğum için maçlardan sonra gerek beraberlik, gerek mağlubiyet hiç önemli değil. Kötü, negatif sonuçlarda çok kolay kendime dönemiyorum. Bu da dediğiniz gibi saha içinde ki hırsımdan kaynaklanıyor. Kaybetmeye bir türlü kendimi alıştıramıyorum. Kaybettiğim zaman gerçekten dünya başıma yıkılmış gibi oluyor. O yüzden çok kolay normale dönemiyorum. Taraftarların bu konuda ki gözlemleri doğrudur. Çünkü Fenerbahçe forması altında oynuyoruz. Kaybetme gibi bir lüksümüz olmaması lazım. O yüzden normale dönemediğim zamanlar doğrudur. Zamanla aslında ben bunu yenmeye çalışıyorum. Ama ne kadar yıl geçerse geçsin, ne kadar süre geçerse geçsin bu artık biraz da benim de kişiliğim. Kaybetmeye tahammülüm olmadığını zaten herkes biliyor. O yüzden yenilgilerden sonra birkaç gün kendime gelemiyorum.