İstanbul BB
Denizlispor
Berabere
(/s)
1-0 öndeyiz.Dayan Horozigom.Ahmet Cebe mükemmel bir gol attı.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Horoz kalır ligde yav İBB'den bu skoru beklemiyordum ama Bursa maçınıda kazanmışlardı oysaki![]()
Ibb 1-1 Denizli
Editttt
İBB 2-1 DENİZLİ
2.Bir Editt Daha Çekelim
İBB 3-1 DENİZLİ
Last edited by bugra 1905 : 03.Nisan.2010 at 16:00
Belediye'ye bak, 1-0 geriye düşüp 3-1 yaptılar. Helal olsun.
Takım mı tutuyorum,çile mi çekiyorum belli değil.Sen git taçtan kendi kalene at TSLde kalmaya çalış.Hah böyle 3 gol birden yersin .Ali İpek eserine bak ta gururlan şimdi.Zafer Katrancı özlüyoruz seni.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Bu takımın Lyonlara kafa tuttugu , Uefada estiği zamanlar başkanı kimdi ? bu adam olamaz değil mi?
Yazık oluyor Denizlispor'a,gerçekten yazık oluyor...
Ali İpek batırdı bıraktı takımı.
Denizli intihar etti!
Ligde düşme hattında bulunan Denizlispor yolun sonuna adım adım yaklaşıyor! 28. haftada İstanbul BŞB deplasmanına konuk olan Horozlar 1-0 öne geçtiği karşılaşmada üstünlüğünü koruyamadı ve rakibine 3-1 mağlup oldu.
Denizlispor ilk yarıyı Ahmet Cebe'nin attığı golle 1-0 önde kapattırken, ikinci yarıda tam anlamıyla İstanbul BŞB fırtınası esti. İstanbul BŞB Koffi'nin kendi kalesine attığı golle maça eşitliği getiririken, daha sonra İbrahim Akın ve Zeki Korkmaz'ın golleriyle 3-1 öne geçti. Son dakikalarda da oyunnun kontrolünü elinde bulunduran İstanbul BŞB maçtan 3-1 galip ayrıldı ve puanını 46'ya yükseltti. Denizlispor ise bu mağlubiyetle 18 puanda kaldı.
LigTv
İBB'ye helal olsun valla 1-0'dan 3-1 yapmak kolay olmasa gerek 5. sırayı zorluyorlar..
Defans hattı bi felaket Denizli'nin. Kasımpaşa 3 kere geldi 3 gol yediler geçen hafta. Bu haftada taç atışından gelen topla gol yemişler. Bu defansla bu ligde kalmak imkansız.
Artık Denizlispor düştü. Haftaya büyük ihtimal bizde kazanırız. Belki Denizli'ye gidebilirim maç için. Üzülüyorum Denizlispor'un düşecek olmasına...
I'm back...
Zafer katranci cok mu hirliydi zamaninda adam 2 milyon lirayi gitti köprülü kavsaga ismini verdirtti kulübe verse kötü mü olurdu.Ali Ipek gitse kim gelcek sanki cok iyi baskan gelecek yine ayni olacak.
Bence ligde takim sayisi 20 ye yükselecek bizde düsmeyecegiz Youla falan 2 yillik imzayi bosuna mi atti bi bildigi vardir![]()
Denizli için artık herşey bitmiş gibi , ama İnşAllah sonuna kadar savasırlarda , Denizli gibi bir takım küme düşmez , düşmemeli...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu maçla birlikte İBB puanını 46'ya yükseltti. İBB gibi hemen hemen her maçını deplasmanda oynayan bir takım için çok ciddi puan. Trabzonspor'un sadece 3 puan gerisinde, Gençlerbirliği, Gaziantep, Ankaragücü gibi takımlara önemli puan farkı açmış durumdalar. Denizli de Bank Asya'nın 1 numaralı adayıydı ve ligin sonuna yaklaştıkça onlar da bavulları hazırlayıp, Bank Asya'ya göçerler. Tebrikler İBB.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Denizli kaç senedir zor kurtuluyordu.Bu sene düşerler artık...
Belediye imkansızı başarıyor.Tebrikler.
Ertuğrul Sağlam'dan sonra en çok beğendiğim türk teknik direktör Abdullah Avcı. Kısıtlı imkanlara rağmen çok iyi işler yapıyor İ.B.B. nin başında. İnşallah çok daha iyi yerlere gelirler. Denizlispor içinse artık yapacak pek birşey kalmadı geriye herhalde...son zamanlarda iyi mücadele ettiler ama bir türlü istedikleri sonuçları alamadılar, Bank Asya'ya düşerseler yazık olacak.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.