Anket Sonuçlarını Görüntüle: maç tahmini?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

18 66.67%
  • Kayserispor

3 11.11%
  • Berabere

6 22.22%
1 ile 30 arası toplam 128 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Kayserispor [ 28. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Futbolda taça atmak diye bir kural yok.İngiltere'de hakem oyunu durdurmadıktan sonra oyun devam eder, kimse taça atmaz.Atarsan tribünden tepki gelir.

Rezalet değil, yazdıklarınızı lütfen baştan okuyun.

Kural demedim... Yerde adam yatarken gol atmaya çalışmak futbolun kurallarına aykırı değildir fakat futbolun genel ahlak kurallarına aykırıdır Disco'nun da dediği gibi eğer o pozisyonun aynısı Kayseri lehine olsa hele bir de gol falan olsaydı şu anda Aziz Yıldırım ortalıgı yıkıyor olurdu

Fb oynadıgı oyunla maçı hak etti fakat yine maça her hafta her maçta oldugu gibi hakemler damgasını vurdu

Bu sene TSL şampiyonu kim olursa olsun,zevksiz ve adaletsiz bir lig oluyor...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Kural demedim... Yerde adam yatarken gol atmaya çalışmak futbolun kurallarına aykırı değildir fakat futbolun genel ahlak kurallarına aykırıdır Disco'nun da dediği gibi eğer o pozisyonun aynısı Kayseri lehine olsa hele bir de gol falan olsaydı şu anda Aziz Yıldırım ortalıgı yıkıyor olurdu

Fb oynadıgı oyunla maçı hak etti fakat yine maça her hafta her maçta oldugu gibi hakemler damgasını vurdu

Bu sene TSL şampiyonu kim olursa olsun,zevksiz ve adaletsiz bir lig oluyor...
    Abi daha önce gördün mü Aziz Yıldırım'ın böyle bir olayla ortalığı yıktığını benim bildiğim.4-5 maç hakem hataları üstüste gelince çıkıyor konuşuyor.

Mesaj Yetkileri