Anket Sonuçlarını Görüntüle: maç tahmini?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

18 66.67%
  • Kayserispor

3 11.11%
  • Berabere

6 22.22%
1 ile 30 arası toplam 128 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Kayserispor [ 28. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Yanlız kimse bahsetmemiş Mehmet Topuz'a yapılan bir hareket var ilk dakikalarda ceza sahası içinde bence penaltı o pozisyon. Müdahele var ayağına. Fenerbahçe hakederek kazanmış. Lugano-Bilica ikilisi Makukula'yı durdurmuş. Cangele'nin 11'de başlamaması ve Mehmet Eren'in sol açık oynaması büyük taktiksel yanlışlıklar olmuş Kayserispor adına...
    Her ne kadar ben taraflı olsamda Orda penaltı yoktu Mustafa. Bende ilk başta penaltı dedim ama sonra tekrarını izleyince belli oluyo. Mehmet çime takıyo ayağını. Cangele uzun süredir sakattı o yüzden başlatmadı herhalde 11de.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Her ne kadar ben taraflı olsamda Orda penaltı yoktu Mustafa. Bende ilk başta penaltı dedim ama sonra tekrarını izleyince belli oluyo. Mehmet çime takıyo ayağını. Cangele uzun süredir sakattı o yüzden başlatmadı herhalde 11de.
    Valla bana öyle geldi. Ben hakem olsaydım verirdim penaltıyı. Tabi TV'den öyle gözüktüğünüde belirtelim...

Edit;

Şimdi tekrar gösterdiler pozisyonu kesin penaltı. Toledo'nun topla alakası yok direk ayağa müdahele var...
    I'm back...

Mesaj Yetkileri