Yarı Final maçını imkansızlıklar nedeniyle internetten takip ettim. Dördüncü seti kaybedince endişe etmedim değil. Çünkü takım bugüne kadar neredeyse dördüncü set görmemişti. Yorgunluk, konsantrasyon sorunu ve stres yaşamalarından korktum. Ama onlar müthiş mücadele ettiler ve kazanarak finale kaldılar.

Finali de futbol dışında bir spor dalını takip etmeyen aile fertleriyle beraber izledim. Voleybol maçı molaya falan geçince futbol maçını açtım, tadımlık, sus payı

Kızlarımıza helal olsun. Salondan izlediğim bir Şampiyonlar Ligi maçından sonra tribünlerin önüne gelip şu tezahüratı yapmışlardı:

Nerede görülür ki bu taraftar,
Herkesin gözü üzerinde.
Hiç durmadan alkışlar, susmazlar,
Yeriniz kalbimizde.

Biz neler yaşadık hep beraber,
Yenilgi ve mağlubiyetler.
Güzel günler çok yakında bekler,
Söz veriyor melekler..

Söz verdiler, yerine de getirdiler. Ne kadar övsek, alkışlasak, tezahüratlar yapsak, yine de onların hakkını ödeyemeyiz.

Daha ilk sezonunda 4'lü Final' kalıp, final oynadılar. Çok büyük bir emek ve çabanın sonucudur bu. Duyduğum kadarıyla Emre Belözoğlu'da çok güzel bir açıklama yapmış. Bugün FBTV'de voleybol maçı öncesi canlı yayında gördüm, tüm şube kaptanları da Fransa'ya gitmiş. Bu birlik ve beraberlik daim olur inşallah. Taraftarlarımızın da artık Fenerbahçe'nin bir spor kulübü olduğunun farkına varması gerek. Gelen Avrupa ikinciliği bu açıdan da önemli. Sarı Meleklerimizin maçlarına gidiğ destek veren kemik bir kitle var. Hemen hemen aynı kitleden oluşan erkek-bayan basketbol ve erkek voleybol takımı takipçileri var. Sayının artması gerek. Başkan'ın bir açıklamasında önümüzdeki sene için
erkek voleybol ve bayan basketbol takımlarıiçin de sponsor anlaşmaları yapılacağından bahsetmişti. Bunlar gerçekleşirse her branşta Avrupa şampiyonluğu hedefimiz olacak. Yelken, yüzme, atletizm, masa tenisi ve boks şubelerinde de duyduğumuz atılımlar vardı zaten epeydir. Umarım bütün branşlar için sponsor desteği alınarak etkili kadrolar kurulur. Acıbadem'in desteği ve arkasından gelen bu başarı birçok Fenerbahçeli işadamına örnek olacaktır, yol gösterecektir. Tüm kulüplerimiz için de etkili olacaktır umarım.

Galatasaray Engelli Basketbol Takımı'nın başarısı müthiş bir başarıdır. Fenerbahçe Acıbadem 4'lü finale kalınca, Olimpik sporlar içinde Türk spor tarihinin takım bazında en önemli başarısı dendi. Kafaları karıştıran bu oldu sanırım. Engelli Basketbolu olimpik spor olmadığı için atlanmış olabilir. Ancak şu anda takım sporları içinde en büyük başarı, Galatasaray Engelli Erkek Basketbol takımının dünya şampiyonluğudur.