1 ile 30 arası toplam 126 sonuç

Konu: Fenerbahçe Final Four Maçları

Hybrid View

Gamova, Dirikx ve Nihan'ı eleştirmiş bir arkadaş yukarıda ama bence haksız ve yersiz bir eleştiri olmuş, zira bu sezon sadece tek mağlubiyet alan takımın banko 3 oyuncusu bu saydıkların. O yüzden bir maç kaybedildi diye işte "daha iyi oyuncularımız olsa" diyerek emeklerine saygısızlık yapılmamalı. Bu saydığın oyuncular ve diğer tüm oyuncular da çok değerli oyuncular ve ellerinden gelenin en iyisini hem bundan önce, hem bu maçta yaptılar. Eczacıbaşı hegemonyasını bitiren, ligde sadece 2 set veren (yanlış hatırlamıyorsam), süper başarılara imza atan bu takımın her oyuncusu değerlidir, hepsinin başarıda katkısı vardır. Umuyorum seneye bu kadro korunarak daha da güçlenir. Tecrübe çok önemli, tecrübeli bir takıma sahip olacağız zamanla ve bu maçları oynaya oynaya alışacağız, ilk için süper bir başarı bu.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Gamova, Dirikx ve Nihan'ı eleştirmiş bir arkadaş yukarıda ama bence haksız ve yersiz bir eleştiri olmuş, zira bu sezon sadece tek mağlubiyet alan takımın banko 3 oyuncusu bu saydıkların. O yüzden bir maç kaybedildi diye işte "daha iyi oyuncularımız olsa" diyerek emeklerine saygısızlık yapılmamalı. Bu saydığın oyuncular ve diğer tüm oyuncular da çok değerli oyuncular ve ellerinden gelenin en iyisini hem bundan önce, hem bu maçta yaptılar. Eczacıbaşı hegemonyasını bitiren, ligde sadece 2 set veren (yanlış hatırlamıyorsam), süper başarılara imza atan bu takımın her oyuncusu değerlidir, hepsinin başarıda katkısı vardır. Umuyorum seneye bu kadro korunarak daha da güçlenir. Tecrübe çok önemli, tecrübeli bir takıma sahip olacağız zamanla ve bu maçları oynaya oynaya alışacağız, ilk için süper bir başarı bu.
    O satırları ben yazdım ama eleştiri değil; sadece bu maçın analizine dair... Ben ki; bugün futbol maçına dönüp bakmadım; sadece molalarda birkaç dakikalık bölümler hariç... Bahsettiğiniz oyuncular elbette başarının mimarları... Onlar sayesinde bugüne geldik.. Ama kendileri de bu maçın tekrarını izlediklerinde aynı şeyi söyleyeceklerdir; emin olun... Sadece libero Nihan konusunda parantez açıp "daha iyisini" istedim ki; her iyinin bir numara büyüğü vardır... Malesef bu sezon birçok maçta manşet sorunu yaşadık ve bu sorunun merkezinde hep Nihan vardı... Tabii o kadar güçlü bir takımız ki; bu tür zaaflar buraya kadar hep başka noktalardaki üstünlükle örtüldü.. Halbuki bu düzeyde rakipler karşına çıkınca kusursuz oynaman gerekiyor.. En ufak bir zaafını gördüler mi; yüklendikçe yükleniyorlar... "Bir zincir en zayıf halkası kadar güçlüdür" sözü bu düzeyler için geçerli sanırım... Yoksa bu kızları milyonlarca kez ayakta alkışlarım... Ben yıllardır basketbolla yatıp kalkan birisiydim.. Basketboldan arda kalan zamanlarımda da Fenerbahçenin futbol maçlarıyla meşgul olurdum.. Voleybola ayıracak pek fazla zamanım olmazdı.. Bu kızlar sayesindedir ki; voleybolun güzelliğini keşfettim.. Onlara minnettarım... Söylediklerim onlara eleştiri değil; sadece son maça dair temenni... Çünkü başarabilirlerdi... Bu potansiyele sahip oldukları ve şampiyonluk onlara yakışacağı için...

Mesaj Yetkileri