Gökhan'ı tebrik ediyorum maç sonunda herkezden özür dilerim,bana yakışmayan hareketti dedi.
Fenerbahçe
Kayserispor
Berabere
Gökhan'ı tebrik ediyorum maç sonunda herkezden özür dilerim,bana yakışmayan hareketti dedi.
Yanlız kimse bahsetmemiş Mehmet Topuz'a yapılan bir hareket var ilk dakikalarda ceza sahası içinde bence penaltı o pozisyon. Müdahele var ayağına. Fenerbahçe hakederek kazanmış. Lugano-Bilica ikilisi Makukula'yı durdurmuş. Cangele'nin 11'de başlamaması ve Mehmet Eren'in sol açık oynaması büyük taktiksel yanlışlıklar olmuş Kayserispor adına...
I'm back...
Gene mi hakemle kazandık?
Kural demedim... Yerde adam yatarken gol atmaya çalışmak futbolun kurallarına aykırı değildir fakat futbolun genel ahlak kurallarına aykırıdır
Disco'nun da dediği gibi eğer o pozisyonun aynısı Kayseri lehine olsa hele bir de gol falan olsaydı şu anda Aziz Yıldırım ortalıgı yıkıyor olurdu
![]()
Fb oynadıgı oyunla maçı hak etti fakat yine maça her hafta her maçta oldugu gibi hakemler damgasını vurdu![]()
Bu sene TSL şampiyonu kim olursa olsun,zevksiz ve adaletsiz bir lig oluyor...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Yaww bakalım yarın hangi hakem hatalarını konuşacağız...düştüğümüz hale bak...her maçta hakem hatası
![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ben hafta sonlari 10-11 tane mac izliyorum , hic sekmez , fazlasi olur azi olmaz , genelde La Liga dan 3 mac , Ingiltereden 3 mac , Almanya yada Italyadan o haftanin fiksturlerine gore 1 yada 2 mac izliyorum , 4 tane Turkiye Super Liginden mac izliyorum , bu izledigim ortalama 7-8 yabanci lig maclarinda son 2 haftadir ozellikle cok dikkatli baktim toplam yapilan maca etki edicek hata sayisi Turkcell Super Ligde oynana 2 mac da yapilan hata sayisindan cok daha az
Simdi bugun mesela Fener macinda ofsaysttan gol atti fener , ha Fener bu sekildemi kazandi maci ? tabikide hayir bu istekli oyunu ile daha ilk 5 dakkadan belli etti alicagi maci zaten o olmasa baska pozisyon olurdu ama yapilan hata buyuk ,
Keza dun Bursa macinda verilen penalti + duran toptaki ofsayt ki en kolay gormesi gereken pozisyondur bir yan hakem icin , oyuna etki eden 2 hareket , bunlar sadece dun ve bugun olan olaylar ,
Sonuc olarak lig genelinde yaydigimiz zaman hakemlerimiz avrupanin geri kalan liglerine kiyasla kesinlikle bu ligin '' MARKA DEGERI'' ni hakketmiyen , basiretsiz , cekingen , cok kolay etki altinda kalan , eyyamci insanlardir , bunu cozmenin bir tek yolu vardir buda ozel olarak en gec 17 yasindan itibaren basliyan bir akademi egitimi ile ozel hakemler yetistirilicek , mac basina 5- 10 bin dolar maas verilerek baska hic bir meslekle ugrasmamalarini saglanicak ve futbolcular gibi surekli antreman surekli kamp icinde olucak hakemler , yoksa bu sekilde bu ligin ne marka degeri artar , ne hakeden maci alir , nede biz hakemleri konusmakdan vazgeceriz
Doktordan, Askerden, yöneticiden, herşeyden hakem oluyor...Meslek haline getirilmediği sürece de olacakFederasyon mu yapacak,spor bakanlığı mı yapacak orasını bilemem ama ben artık zevk almadan izliyorum maçları.Çünkü biliyorumki her maçta mutlaka skora etki eden 1-2 pozisyonda hata yapıyor hakemler... Eskiden biraz daha iyiydi ama son 2 yılda resmen rezalet
En iyisi denenler bile eyyamcı oldu çıktı
Es-es maçında elle atılan goller hala aklımda
![]()
süper ligte de aynı, 3.ligte debugün Bandırma-Araklı maçına gittik arkadaşla, kanser olduk çıktık ömrümüzden 2-3 yılı yedi hakem...ve buna benzer birsürü şey, avantaja bırakıyor pozisyonu, gol atıyoruz iptal ediyo rakibe veriyo topu falan
zaten faullere hiç kart çıkmadı neredeyse, 10 kart çıktı hepsi itiraza...
bir penaltı pozisyonu var Bandırma'nın, pozisyonu devam ettiriyor, tabii tribünlerden küfür tepki gelince 2 dakika geçmeden faul bile olup olmadığı tartışılacak bir pozisyonda rakip oyuncuya sarı kart çıkarıyor. Aklı sıra verdiği bir yanlış kararı başkasıyla düzeltmeye çalışıyor...
3.ligtekini bir derece anlıyoruz, kapasitesi o kadar o yüzden alt liglerde hakemlik yapıyor ama süper ligte de olması ve giderek artması can sıkıcı olmaya başladı.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Güiza cidden neden hep böyle ?![]()
Thuram'a göre maçın yıldızı..
Fenerbahçe'nin Kayserispor ile yaptığı maçı izleyenler arasında yer alan Fransa'nın eski yıldızı Lilian Thuram, düşüncelerini dile getirdi..
Fenerbahçe'nin Kayserispor ile yaptığı maçı izleyenler arasında yer alan Fransa'nın eski yıldızı Lilian Thuram'ın açıklamalarından Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:
"Maç yapmaya gelmiştim daha önce İstanbul'a.. Bu kez ailemle tatil için geldim. İyi bir oyundu. Fenerbahçe çok iyi bir takım. Maçın en iyi oyuncusu Alex'ti"
Ajansspor
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Thuram her maça gelse keşke uğurlu geldi![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Adam bir daha gelmez zaten yine bizimkiler soru manyagı yapmıstır adamı.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Sene başında Aziz Yıldırım'ın öpen takım tanımlamasının resmi işte bu karedir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ayda yılda bir maçı kaçırdık... Voleybol finali sebebiyle... Onda da sene başından beri beklediğimiz "rakibini öpen takım" nihayet sahne almış...(YUKARIDAKİ RESİM HERŞEYİ ANLATIYOR...) Şans mı benimki yaa?
Derbi sonrası yine Gsliler umutla konuya yüklenmişler tabi ama yine sonuç aynı
bu arada hakeme sığınmalarına sasırmadım herkes yapıyor bunu bi tek Kayseri nin umrunda değildi galiba onlar hiç bahsetmedi neyse biz yola devam edelim de konusan konussun
Harika bir atmosfer,müthiş bir mücadele ve gelen 3 puan...Yürüyoruz Şampiyonluğa...
derbiden sonra yazdığım sıralamayı yine yazayım ben de siz yine yürüyün bakalımSene sonunda ligin puan durumu tahminlerime göre
1-Bursaspor
2- BJK
3-GS
4-FB
Çoğu arkadaş, özellikle de Fenerbahçeli arkadaşlar haftalarca gülecekler bana D: Ama ligin sonları iyice yaklaştığında 4. sıraya düşünce umarım bu mesajı hatırlarlar... Tabiki tam tersi olup 1 ay sonra sonra BJK'yi, sonra arka arkaya Kasımpaşa,Eskişehir ve Ankaragücü'nü yenerek şampiyonluğunu da ilan edebilir fakat benim şahsi düşüncem sene sonunda ilk 2 Bursa ve BJK olacak
En kritik 3 maç var, birisi Bursa-BJK, diğeri FB-BJK , diğeri de GS-Bursa
Bakalım neler olacak
Tabi hakemlerin skora etki edecek hataları kimin maçında daha çok yapacağı da önemli...İnşallah bizim maçlarda yapar
Önceden hakem hatalarıyla maç aldığımızda üzülüyordum fakat bu sene umrumda bile değil... Nasıl olsa herkese çalışıyor hakemler... Bu senenin sonuna kadar bize çalışsınlar madem
![]()
Hakem tek taraflı hata yapmış gibi konuşuyosunuz ya ona şaşıyorum ben. Yaa Kayseri takımı maç boyu tekme attı - itiraz etti kaç tane kart çıkarmadı. 1 ofsayt pozisyonu vardı keşke kaldırsaydıda sakız olmasaydı ağzınıza. Haa o gol olmasa oyun zorlaşırmıydı asla. Dün akşam birbirlerine asist yapmaya çalışmasalar maç 4-5 olurdu zaten. Yine atardı Fenerbahçe golunu.
2 hafta önce herkes Fenerbahçe'nin şansı bitti diyodu bugün baktığımızda Bursa - Fenerbahçe arasında puan farkı 2veya 3 galiba. En yakın Beşiktaş'a 2 Galatasaray'a 5 puan fark atmış. Galatasaray'ın 1 maçı eksik. Futbol bu her an herşey olabilir. Eğer Fenerbahçe, Beşiktaş maçını kazanırsa Beşiktaş'ın umutlarını bitirir. Beşiktaş kazanırsa bu sefer yarışa onlarda dahil olur.
Kalan maçlara bakıldığında en kolayı Galatasaray'da gibi duruyorama bugün dahil olmak üzere 3 takımla maç yapacak dipte bulunan, son kozlarını oynayan...keza Beşiktaş'ta öyle. Bana kalırsa en zoru Beşiktaş'ın. 3 zirve takımı, 3 dipteki tkaım var kalan karşılaşmalarda. Trabzonspor belirleyici olacak gibi geliyor bana derbilerden, Bursa ile oynanacak karşılaşmalardan çok. Eğer hakemler bu şekilde devam ederse hiç belli olmaz ne olacağı tabii
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Fenerbahçe'nin fikstürünü zor görenlere inanamıyorum ben de, Kasımpaşa ve Eskişehir tam bize göre oyun oynuyorlar. Fenerbahçe'ye katı savunma yapar, boş alan vermezsen gol atmakta zorlanıyor ama bu 2 takım geride çok boşluk bırakıyorlar, rakibin üzerine korkusuzca geliyorlar ve en önemlisi orta sıralarda yer almaları, maça illa ki puan almalıyız düşüncesiyle çıkmayacaklar.
Beşiktaş ve Trabzonspor maçlarını saymıyorum çünkü bu maçları zaten kazanamıyorsan, şampiyonluk istemeyeceksin, o maçlarda takım daha farklı hazırlanacaktır.
Korktuğum bir tek Ankaragücü deplasmanı, oradan da 1 puan alırız diye korkuyorum, kaybetmeyiz yine de, tabi Gökhan-Lugano-Bilica-Santos defans dörtlüsünün başına bir şey gelmezse. Beşiktaş maçından alınacak 3 puan, eğer Bursa kaybetmezse bizi 2. yapar, Bursa'nın puan kaybına göre de şampiyon olabiliriz.
"YÜCE ATATÜRK"
Ben de Serkan gibi en tehlikeli maç olarak Ankaragücü deplasmanını görüyorum. Fenerbahçe büyük maçlara iyi konsantre olan bir takım. Bu nedenle, Beşiktaş ve Trabzonspor maçında bir kaza yaşayacağımızı sanmıyorum. Kasımpaşa maçında tek sıkıntı Kasımpaşa'nın kötü zemini olur. Kadıköy'deki Eskişehir maçını da şampiyonluk havasına girmiş bir takım kazanır. Ek olarak; bu fikstür avantajı veya dezavantajının abarttığımız kadar önemli olmadığını Fenerbahçe bu sene gösterdi. Fikstürün avantajlı denilen kısmında, zor denilen kısmından daha az puan topladık.
Dün gece Rıdvan Dilmen'i izleme fırsatı buldum. Lugano'nun golünü çok güzel anlattı. ''Korner esnasında Lugano ve Toledo eşleşiyor, Lugano yalancı 2-3 koşuyla Toledo'yu adeta uyutup, pazara yolluyor. Lugano topa kafayı vurduğunda Toledo ile arasında 5 metre var. Shawky'nin de Mehmet'e sarılması ve bu nedenle topla hiç alakası olmaması dolayısıyla Lugano için daha güzel kafa vurma imkanı doğdu ve Lugano da güzel bir gol attı.''
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kasımpaşa maçını alır fenerKasımpaşa çok açık oynuyor
Ama Es-es maçı için aynı şeyi söyleyemem... Yaww çok karıştı lig
Akşam Sivas'ı yensek bari... O değil de mesela dipteki takımları yensek son hafatalarda düşmeleri kesinleşirse BJK ile maçları var ,onlara yarayacak
Bursa'yı yensek Fener'e yarayacak
Yenemezsek kendi şansımızı bitirecez
Aşağı tükürsen bıyık,yukarı tükürsen sakal
Garip bir durum oldu
Neyse hayırlısı bakalım ama kalite olarak olmasa da heyecan olarak zevkli bir lig olacak kalan haftalarda
![]()