Tekniği ve futbolculuk özellikleri gerçekten üst düzey ama ben pek sevmiyorum hele o elle attığı golden sonra ancak futbolculuk meziyetleri muhtaşem GençKartal'ın verdiği video da da bu açıkça belli oluyor
Tekniği ve futbolculuk özellikleri gerçekten üst düzey ama ben pek sevmiyorum hele o elle attığı golden sonra ancak futbolculuk meziyetleri muhtaşem GençKartal'ın verdiği video da da bu açıkça belli oluyor
super bi yetenek bence ronaldinho bunun yanında hikaye
barcelona ile ilk 100 maçını tamamlamıştır 42 gol atıp yaklaşık 30 tane asist yapmıştır.
maçlarda 3-4 kişi tarafından tutulmaktadır genelde.5 m2 lik alanda 6 kişiyi çalımlayabilecek tek futbolcudur şu andaki piyasada.
güzel bir derleme
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=kG6uaw6CSxE[/YOUTUBE]
bir tane daha
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=hnhhK1-cLqk&feature=related[/YOUTUBE]
mükemmel bir oyuncu
Gelmiş geçmiş en iyi en yetenekli futbolculardan biri...
Fizigi bügünün futbolu icin yeterli olmayan, bir futbolcu böylesine zor bir ligde oynuyor ve kendiside cooook yetenekli, Helal olsun Messi.
Ama sevmedigim yanlarida var, mesela kendini ilah olarak görüyor, kendini cok begenmis, simarik birisi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fizigi bügünün futbolu icin yeterli olmayan, bir futbolcu böylesine zor bir ligde oynuyor ve kendiside cooook yetenekli, Helal olsun Messi.
Ama sevmedigim yanlarida var, mesela kendini ilah olarak görüyor, kendini cok begenmis, simarik birisi.
Last edited by YusufT : 16.Mart.2008 at 19:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Dünyanın en iyi futbolcusu..
yusuf çok yanlış düşünüyorsun ilah falan demek çok yanlış kelimeler bunlar birebir konuşştun mu yoksa.sana söyliim şımarık biri olsaydı bu kadar gelişme göstermesi imkansızdı tabi genede senin görüşün.
espanyol maçında eliyle attığı gol yanlış bir hataydı orda kafa vurabilecekken eliyle müdahele etti.daha sonra hakemin yanına gidip itiraf edebilirdi ama o maç şampiyonluk maçıydı ve rakip barcelonanın düşmanı espanyol du.biraz pozitif yaklaşsak daha iyi olur bence.
ayrıca fiziği çokda kötü değil.eğer bizim lincoln onun gibi 4-5 kişi ile karşı karşıya kalıp tekme falan yese heralde bitkisel hayata girerdi ispanyada.
ayrıca bir insan bencil olmadan asla başarılı olamaz.yeri geldiği zaman kendini beğenmiş olmalı.
bu sezon 15 tane asist yaptı kendisi kadar takım arkadaşlarınıda düşünen biri.
Şu anda Cristiano Ronaldo ve Kaka' dan sonra en iyi 3. futbolcu.
Barcelona'da 136 maçta 80 gol, Milli takımda 43 maçta 13 gol. Ve bu adam henüz 22 yaşında.
(/s)
Messi, Usain Bolt gibi. Bir aralar sırıkla uzun atlamadaki Elena Isinbaeva gibi. Onu sahadaki diğer 21 oyuncu ile karşılaştırmak yanlış. Buna dünyadaki tüm futbolcular dahil. Messi, FM'de olsa 20 üzerinden 30 acceleration alacak bir adam. Muazzam bir beyni ve fiziği var. Dünyanın en iyisi olup da bu kadar az sakatlanmak ancak bu kadar çalışmaktan geçer.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Messi'ye Şımarık Falan Diyorsanız Diğer Futbolcular Messiden 100 Kat Daha Şımarık. Gerçekten Çok Aklı Başında ve Nerde Ne Yapacağını Çok İyi Biliyor Çok da Mütevazi. Sahadaki Oyunu Sonrasında Messinin Maç Sonunda Havaya Giripte Hiç Laubali Hareketlerini Görmedim. Maç Öncesindeki Konuşmalarında da Gayet Çok Centilmen ve Profesyonel. Gerçektem Kişiliği ve Futbolculuğuyla 10 Numara Bir İnsandır.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Edit: Kendisini Her Anlamda Çok İyi Yetiştirmiş. O Zaman Bizede Bu Yeteneğin Önünde Saygıyla Eğilmek Düşer. Maçlarını Keyifle İzleriz![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Messiyi Ardayla karsilastiranimiz kaldi mi ki hala Hincal haric![]()
Messi'nin zaten Barcelona'daki futbolunu kimse tartışamaz,ama Maradonayla kıyaslanması için Milli Takımı da bir nevi tek başına alıp götürmesi lazım Güney Afrika'da ... Bakalım yapabilecek mi bence yapabilir ..
Açıkçası ben Messi'yi Maradona'nın Napoli'yi şampiyon yaptığı gibi o güçte bir takıma gidip o takımı şampiyon yapmasını isterim![]()
Uzaylı olduğundan şüphelendiğim insan...
Futbolcu değil bence.![]()
I'm back...
Bu adam insan olamaz..
'' Her canlı Messi'yi tadacaktır '' - Diyanet İşleri Başkanlığı -
Maradona tanrinin eliyse Messi de ayagidir![]()
Messi'nin mail adresi:
[email protected]
Dünya Kupasından sonra dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu olur ve ondan sonra kimse gelemez kolay kolay
Real'i yikan isim oldu bu gece..Buyuksun be Messi![]()
Barcelona'nın oyun sistemiyle yıldızlaşan ama Milli takımında bu performansı gösteremeyen isim.
Şimdi Messi mi uzaydan geldi yoksa Barcelona'nın sistemi mi uzay sistemi.
Messi'yi Messi yapan şeylerden birisi Barcelona sistemidir bir diğeri ise Xavi gibi takım arkadaşlarının olmasıdır![]()
Cristiano Ronaldo'dan sonra dünyanın en iyi 2. futbolcusu.. Messi + müthiş fizik = Cristiano Ronaldo. Birisi bana Messi'nin yapıpta Cristiano Ronaldo'nun yapamayacağı birşey söylesin. Söylemez çünkü yok.