Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Alper Balaban Vefat Etti

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Unhappy Alper Balaban Vefat Etti

Pamukova Alper İçin Ağlıyor!

Pamukovalı milli futbolcu Alper Balaban Almanya'da trafik kazası geçirdi. Alper'in beyin ölümü gerçekleşti

Pamukovalı Ahmet Balaban'ın oğlu, Mustafa Balaban ve Oktay Balaban'ın yeğeni futbolcu Alper Balaban Almanya'nın Kalsruhe şehirinde üç gün önce geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralandı.

Üç gündür Almanya'da yoğun bakımda yaşam mücadalesi veren Alper Balaban'ın dün beyin ölümünün gerçekleştiği bildirildi. Haberi alan Pamukova'da ki akrabaları, yakınları, sevenleri ve Pamukovalılar göz yaşlarına boğuldular.

Alper Balaban Kimdir?

Uzun yıllar önce Pamukova'dan Almanya'ya giden Ahmet Balaban'ın oğlu olan Alper Balaban, Mustafa, Oktay ve Necmi Balaban'ın da yeğeniydi.

9 Ağustos 1987 Kalsruhe-Alamanya doğumlu olan Alper Balaban öğrenimini Almanya da tamamladı. Alman Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim futbol takımının alt yapısında yetişti. Sağ ve sol ayağını çok iyi kullanan ve orta sahada görev yapan Alper Balban, 11 Ağustos 2005 yılın da TSG 1899 Hoffenheim takımından Fenerbahçe'ye transfer oldu. 2008 yılında Ümit (U-21) milli takımında forma giyidi
    Daha sonra bir yıllığına Fenerbahçe den Kocaelispor'a kiralık olarak gitti. Kocaelispor dan sonra Bucaspor, İnegölspor, Eskişehirspor ve enson olarakta Tavşanlılinyit Spor da futbol oynadı. Üç ay önce Almanya'ya dönen Alper Balban Alman takımları ile taransfer görüşmesi yapıyordu. Alper Balaban'ın bonservisi hala Tavşanlı Linyit Spor'daydı.

Kaynak: www.pamukovahalk.com

O kadar çok üzüldüm ki ankatamam.
    I'm back...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Of çok üzüldüm ya. Fenerbahçe altyapısından biliyorum. Epey ümitliydim geleceğinden. Umarım bir mucize olur da yaşamına devam eder.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006

Şimdi hatırladım bu oyuncuyu, çok üzüldüm.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

bende altyapıdan biliyordum üzüldüm

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

08'de bilenler vardır Kimz taktiği vardı. O taktikte Sol AMC oyuncu deli gibi gol atardı. Bende her Fenerbahçe'yle oynayışımda Alper Balaban'ın PA'sını artırır onu koyardım Sol AMC'ye. Deli gibi gol atardı yıldız yapıp satardım. Sabah haberi ilk gördüğümde şok oldum resmen. Allah rahmet eylesin mekanı Cennet olsun.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Çok üzüldüm Pamukova dediğide bizim memleket olmalı herhalde kendisinle daha önce görüşmüşlüğüm vardı çok üzüldüm yav Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..

TuNdRaLoWeR Misafir

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, son zamanlarda futbol ölüm haberlerinin art arda gelmesi de çok iğrenç bir durum gerçekten.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Allah Rahmet Eylesin...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Henüz beyin ölümü gerçekleşmiş arkadaşlar. Tamamen ölmemiş. Bu gibi durumların iyiye gitme ihtimali var mı bilmiyorum ama hala umut var sanırım.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Beyin ölümü tek ölüm şeklidir arkadaşım. Geri dönüş gibi bir ihtimal yoktur.

mekanı cennet olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Alper yaşam savaşı veriyor

Fenerbahçe, Kocaelispor ve Eskişehir takımlarının formasını giyen Ümit Milli de olan futbolcu 23 yaşındaki Alper Balaban, transfer görüşmeleri yapmak için bulunduğu Almanya'nın Kalsruhe kentinde geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı.

Alper Balaban'ın Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde oturan yakınları, kaza haberini alınca perişan oldu.

Bazı akrabaları ile Almanya'da yaşayan futbolcu Alper Balaban, Almanya'nın Kalsruhe kenti yakınlarında kullandığı otomobilin kontrolden çıkması sonucu karşı şeritten gelen otomobille çarpıştı. Kaza sonrası milli futbolcu ağır yaralanırken, diğer araçta bulunan 4 kişi ise hafif yaralandı. Ağır yaralanan Alper Balaban, gelen kurtarma ekiplerince sıkıştığı otomobilden uzun uğraşlar sonucu çıkarılıp hastaneye kaldırıldı.

Hastanede yaşam mücadelesi veren Alper Balaban'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve komada olduğu bildirildi.

Alper Balaban'ın Pakumova'da oturan babası Ahmet Balaban, oğlunun yaşam mücadelesi verdiğini, doktorların tüm müdahaleleri yaptıklarını, beklemekten başka çarelerinin kalmadığını sadece dua ettiklerini söyledi. Ahmet Balaban, “Ailece perişan olduk” dedi.

9 Ağustos 1987 Almanya Kalshure doğumlu olan Alper Balaban, Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim futbol takımının alt yapısından yetişti. 2005 yılında TSG 1899 Hoffenheim takımından Fenerbahçe'ye transfer oldu. 2008 yılında Ümit (U-21) Milli takımında forma giydi. Daha sonra Fenerbahçe'ye transfer oldu, buradan Kocaelispor'a kiralık olarak giden Alper Balaban daha sonra Bucaspor, İnegölspor, Eskişehirspor ve son olarak da Tavşanlı Linyitspor'da futbol oynadı.

3 ay önce Almanya'ya dönen Alper Balaban, Alman takımlarıyla transfer görüşmeleri yapıyordu. Balaban'ın bonservisi ise Tavşanlı Linyitspor'da bulunuyor.

Alper direniyor hadi be Alper!
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Geçirdiği Trafik Kazası Sonrasında Hastaneye Kaldırılan Eskişehirspor'un Eski Futbolcusu Alper Balaban Hayatını Kaybetti.

Almanya'da geçirdiği trafik kazası sonrasında hastaneye kaldırılan Eskişehirspor'un eski futbolcusu Alper Balaban(23) hayatını kaybetti.

2008-2009 sezonunda Eskişehirspor'da forma giyen Alper Balaban(23) Almanya da geçirdiği trafik kazası sonrasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Hayati tehlikesi bulunan genç futbolcu, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunmayı başaramadı.

Cihan

Haberler.com

Buda arabası ve arabanın hali;

I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Allah rahmet eylesin.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Çok üzüldüm.Alllah rahmet eylesin...

Nesil
    2006

Allah rahmet eylesin, yarın ne olacağımız belli değil.

Allah rahmet eylesin..

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olur inşallah.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Allah rahmet eylesin...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Allah rahmet eylesin... Dinarspor'la oynuyorumya, az önce bana karşı forma giydi, burda ismini görünce bir garip oldum
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Vefat ve Başsağlığı

Geçtiğimiz sezon devre arasında İnegölspor'dan kiralık olarak transfer ettiğimiz 23 yaşındaki genç futbolcu Alper Balaban'ın Almanya'nın Karlsruhe kenti yakınlarındaki Bretten'de geçirdiği trafik kazası sonrası yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhuma Allah'tan rahmet,kederli ailesi,sevenleri ve spor camiasına başsağlığı diliyoruz. 08.04.2010

Kaynak: www.eses.org.tr
    Olmadı be Alper olmadı.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Allah Rahmet Eylesin . . .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Genç yaşta çok vahim bir olay.. Hepimizin başı sağolsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Allah rahmet eylesin, FB'de oynarken geleceği var deniyordu, dikiş tutturamamıştı, böyle bir kazayla genç yaşta vefat etmek çok üzücü...

Sheriff Misafir

Allah rahmet eylesin, bende Fenerbahçe alt yapısından bilirdim.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Allah rahmet eylesin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Allah rahmet eylesin.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Allah rahmet eylesin.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Allah Rahmet Eylesin Sakarya'lı ...

Nesil
    2007
    Yer
    34

Allah rahmet eylesin . Fb tvde paf maçlarından hatrlıyorum Alper'i . İleri uçta çok hareketli bir futbolcuydu . Aklıma kazınmayı başarmıştı . Keşke bu şekilde tekrardan hatırlamasaydım . Keşke bir Eskişehirspor maçında oyuna sonradan girdiğinde golünü atarak hatırlatsaydı kendini ...
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri