1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Tümer'den Şok Açıklamalar!!!

Hybrid View

bence biraz olaya düz bakalım ... tümer inönüye gelirse hiç bir şey olmuyacak sadece bol bol küfür yiyecek ki bence tümer bunları göze almıştır bile ... inipte adamı bıçaklıyacaklar mı veya dövecekler mi .... paşa paşa gider, bol bol küfür yer ve gelir ...

Quote Originally Posted by paco
    bence biraz olaya düz bakalım ... tümer inönüye gelirse hiç bir şey olmuyacak sadece bol bol küfür yiyecek ki bence tümer bunları göze almıştır bile ... inipte adamı bıçaklıyacaklar mı veya dövecekler mi .... paşa paşa gider, bol bol küfür yer ve gelir ...
    doğru söylüyosun zaten bunları o da göz önüne almıştır.ama bence küfür yemesi bile doğru değil.sonuçta adam professional parasını futboldan kazanıo.istediği takıma gider....onun hatası türkiyede bjkeden faşka takımda oynamam demesidir.

Quote Originally Posted by atlantis_fb
    doğru söylüyosun zaten bunları o da göz önüne almıştır.ama bence küfür yemesi bile doğru değil.sonuçta adam professional parasını futboldan kazanıo.istediği takıma gider....onun hatası türkiyede bjkeden faşka takımda oynamam demesidir.
    küfürü edilsin demiyorum ben en fazla olucağını söylüyorum ....
    istediği takıma tabiki gidebilir daha önce buna benzer çok transfer oldu ancak burda tümer in hatası ben bjk den başka takımda oynamam dedi ve fb e ağzı alınmıyacak küfürler ettikten bir ay sonra fb ye gitti .... bu ciddi bir kişilik sorunu ....burda tümer tamamen haklıdır diyemeyiz ...

Mesaj Yetkileri