1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: A.S. ROMA için... [ önemli ]

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Arrow A.S. ROMA için... [ önemli ]

Arkadaşlar arkadaşımla neredeyse 1 hafta eve kapanıp Fm oynadığımız günler oluyor.

Geçende Seri A açmış '' Genoa'' 'yı seçmiş.İlk sene 5, ikinci sene 3, üçüncü sene 2 olmuş.Bende dedim bari bu kadar ilerlemişken bende şurdan bir takıma girim.Lig'e bakarken bişe farkettim en köklü kuluplerden biri olan ROMA yok... 2.senede küme düşmüş,dedim ben ROMA'YIM onları bu bataklıktan çıkarıp UEFA yoluna götüreceğim.Seri B'deki ilk senede hiç transfer yapmadım çünkü amacım transfer veya genç yetiştirmek değildi.İlk önce Seri A'ya çıkıp ondan sora yapılanmaktı.Bir tek SİLVİU LUNG JR'yi aldım kaleye ve seneye gelcek 1-2 regen.Roma'yla ilk senede SERİ B'DE 94 puanla neredeyse rekor kırarak terfi ettim.Şuan yaz dönemindeyim Seri A'da her takım cok guclu ;

- Udinese (2 Şampiyonluk)
    - Genoa (Arkadaşın etkili transferleri vs.)
    - Juventus,Milan,İnter
    - Ve bir çok sağlam takım...

Bu sene Gignac,Sunny,Granero,Ömer Toprak,Beto ve Rodriguez(regenler) gibi transferler yaptım ama takım nasıl saglam oynar kadro mu tam okuyamıyorum.nedeni birazda heyecan ve yeni transferler olsa gerek...

Şimdi kadroyu buraya resim olarak koyucam ( BEN SAĞLAM FUTBOL ANLAYIŞI SEVİYORUM ORTA ALAN BENIM HAKIMIYETIM ALTINDA OLAN AZ KONTRA YİYEN VE ''ALLAH ALLAH DİYE SALDIRMAYAN Bİ OYUN TARZI SEVİYORUM VE SABIRLI ) bu tarza uygun görüşlerinizi alip değerlendirip ROMA'yı bu zorlu Lig'de biryerlere getirmek istiyorum...

Simdiden Teşekkürler

http://www.cjb.net/images.html?8902d.jpg <<<< Squad Görünüm

http://www.cjb.net/images.html?a5a3f.jpg <<<< Bu adama hangi görevi vereyim

(Advanced yada Complete ? )

Yardımlarınızı bekliyorum.
    not: resimler ölürse msj atın herkesden yardım bekliyorum,sezona başlamıcam yardımlar gelmeden...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Taktiğin kesinlikle 4-3-3 olmalı. Benim taktiğimi dene istersen. Gerçi hiç bir yerde yayınlamadım ama.

http://www.upload.gen.tr/d.php/s11/n...2009_.tac.html

taktiğim budur. Bir dene istersen ben çok iyi sonuçlar aldım. Takım genelde az gol atıyor ama neredeyse hiç yemiyor. Tabi adamlarınında taktiğe uyması lazım. Bol şanslar...
    I'm back...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

taktik biraz 4-1-2-2-1'e benziyor ama inside forward yaptıgın için 4-3-3 dönüyor yanılmıyorsam...peki orta alan hakimiyeti ve hücümda oyun kurma ve boşluk bunuluyor mu ?

Bende Roma ile oynuyorum şu an ve 4-3-3 oynatıyorum(4-1-2-2-1). Taktiğim ise buradan indirdiğim 4-3-3C fakat üzerine etkili korner kullanmayı ekledim.Kadrom şu şekilde:
    Doni
    Motta
    Riise
    Mexes
    Juan
    De Rossi
    Veloso
    Gourcuff(herkeze öneririm)
    Rosina
    Vucinic
    Totti

Yedeklerde ise Menez,Rafael Sobis,Eyal Golasa,Cerci gibi etkili oyuncularım var.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

''Taktiğim ise buradan indirdiğim 4-3-3C fakat üzerine etkili korner kullanmayı ekledim.''

peki korner taktiği nedir 1-2 yerdede gördüm nasıl birşey ?

İşin özü Veloso ortalıyor. Bekler defansda kontra tehlikesine karşı bekliyorlar. Gourcuff ise ceza sahası çevresinde bekliyor. Ama yapay zeka bunu anlayamıyor ve bütün takımı kendi ceza sahasına çekiyor. Top Gourcuff'un önüne düşüyor. Ve gol oluyor. Ligde şu anda açık ara gol kralı 25 golü var bir maçta 6 gol attı en yakın takipçisi Gilardino'nun 8-9 golü var.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Matteo Ferrari View Post
    İşin özü Veloso ortalıyor. Bekler defansda kontra tehlikesine karşı bekliyorlar. Gourcuff ise ceza sahası çevresinde bekliyor. Ama yapay zeka bunu anlayamıyor ve bütün takımı kendi ceza sahasına çekiyor. Top Gourcuff'un önüne düşüyor. Ve gol oluyor. Ligde şu anda açık ara gol kralı 25 golü var bir maçta 6 gol attı en yakın takipçisi Gilardino'nun 8-9 golü var.

peki bunu yapmak için şutu iyi olan bir adamı ceza sahası dısına koyup digerlerini içeri goturup beklerı dısarda bekletcez bunları mı yapcaz?

Quote Originally Posted by darkpart2 View Post
    peki bunu yapmak için şutu iyi olan bir adamı ceza sahası dısına koyup digerlerini içeri goturup beklerı dısarda bekletcez bunları mı yapcaz?
    iki oyuncu - near post flick on
    iki oyuncu - challenge keeper
    iki oyuncu - stand on far post
    iki oyuncu - lurk outside area (bir tanesi korneri kullanan oyuncu, öteki de long shots'u yüksek, first touch'ı iyi oyuncu)
    iki oyuncu - stay back(bekler)
    korneri de penalty area'ya attırıyoruz.

Korneri kullanan oyuncu Veloso diğer ise Gourcuff. Sende kendi takımına göre revize et.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

http://ul.to/edr2ja

genoa için kullandığım 433 taktiği..tam olarak 433 ün bi varyasyonu aslında.. 2 civarında atılan 0,4 civarında yenen gol ortalaması var..
    deneyebilirsiniz..
    bikaç not eklemem gerekirse:
    cover rolündeki dc'nin hızı hızlanması falan iyi olmalı..
    wb'ler en azından defansif olarak üst düzey olmalı ve fiziksel olarak iyi olmalılar ki oyunu 2 yönlü kaldırabilsinler..(wb'leri geriye çekip full back olarak kullanabilirsiniz ama kanatlarda biraz eksik kalıyorsunuz)

ayrıca korner taktiğini kullanınca oyunun hiç zevki kalmıyor.her maç 1-2 gol buluyorsun kornerden..hal böyle olunca taktik iyi mi kötü mü onu bile anlamıyorsun..

Quote Originally Posted by serwan View Post
    ayrıca korner taktiğini kullanınca oyunun hiç zevki kalmıyor.her maç 1-2 gol buluyorsun kornerden..hal böyle olunca taktik iyi mi kötü mü onu bile anlamıyorsun..
    Katılıyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu tarz soruLarın varsa buraya değiL, taktik aLanına aç konunu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri