1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Beşiktaş'tan transfer açıklaması!

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Default Beşiktaş'tan transfer açıklaması!

Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş, bir yandan da gelecek sezonla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Münih’te transfer üssü kuran Beşiktaş Başkanı Demirören, gönlünden geçen ismi açıkladı.

“Mario Gomez’i almak için kulübü Bayern Münih’le masaya oturduk. Tek isteğimiz onu Beşiktaş’a getirmek. Bu transferi gerçekleştirebilmek için elimden gelen her şeyi yapacağım.”

BEŞİKTAŞ, gelecek sezonun belki de en büyük transfer bombasını patlatabilmek için aylar önce çalışmalara başladı.. Çünkü hedefteki isim, hiç de daha öncekilere benzemiyor ve bir dünya yıldızı..

ÇARŞAMBA gecesi Münih’e giden başkan Yıldırım Demirören, Futbol Komitesi Başkanı Serdar Adalı, yönetici Cengiz Zülfikaroğlu ve menajer Ahmet Bulut’un gündemindeki bu isim ise Mario Gomez. Evet, inanması güç.. Fakat bu bilginin kaynağı, Beşiktaş adına söylenecek her şeyde ilk söz hakkı olan başkan Yıldırım Demirören..

İSTERSENİZ ilk önce son birkaç günü özetleyelim.. Türk medyasında da yer bulduğu üzere siyah-beyazlıların gündemindeki isim Schalke’li Kevin Kuranyi’ydi. Demirören ve ekibi bu oyuncuyu almak için gerekli girişimlere başlamıştı ama Alman futbolcunun sezon sonunda sözleşmesi bitecek olması ve Bundesliga’da 18 golle krallığa koşması, işin zora gireceğinin ilk göstergesiydi.

VE Demirören de yaptığı sondajlar sonrası, daha büyük bir ismin Türkiye’ye ayak basabileceğini öğrendi. B.Münih’in geçen sezonun başında Stuttgart’tan 30 milyon Euro’ya transfer ettiği Gomez, şu anda Beşiktaş yönetiminin gündeminde ilk sırayı almış durumda..

İSİM büyük olunca, biz de haberi doğrulatmak için siyah-beyazlıların ’en büyük’ ismine konuyu sorduk.. İşte aldığımız cevap: “Şampiyonlar Ligi’nde son M.United maçlarında sonradan oyuna girdi ve zaten bütün takımla beraber piyasası yükseldi. Fakat biz elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Tek isteğimiz Gomez’i Beşiktaş’a kazandırmak. Bunun için gece-gündüz mesai vereceğiz.”

15-18 MİLYON EURO!

PEKİ kim bu Gomez? 24 yaşında ve 1.89 boyunda.. Almanya Milli Takımı’nın da ilk santrforu.. EURO 2008’de döküldükten sonra düşüşe geçeceğini tahmin edenleri, Bayern Münih’teki grafiğiyle şaşkına çevirdi.. Bu sezon oynadığı 26 lig maçında 10 gol-5 asist, toplamda da 43 maçta 15 gol-8 asisti bulunuyor. Geçen sezonu da 59 maçta 39 gol-13 asistle kapatan pivot santrfor, kariyerinde 233 karşılaşmada 117 gol atmayı başarmış bir isim..

EVET sıradaki soru belli, “Gomez’in fiyatı ne kadar?” Beşiktaş’ın edindiği ilk bilgilere göre 24 yaşındaki ismi almak isteyen kulüp asgari 15-18 milyon Euro ödemeli. Bu ücretin kaynağı ise Beşiktaş’ın kongre üyesi ve Palmali Şirketler Grubu’nun sahibi Azeri işadamı Mübariz Mansimov olacak.. Demirören, Mansimov’dan onayı almış olmalı ki, Münih’te Gomez’in peşinde koşuyor..

Wietmann: Kuranyi Türkiye’de oynar

BİR süre yer aldığı Beşiktaş gündeminden düşen Schalke’li Kevin Kuranyi hakkında, menajeri Wietmann, VATAN’a konuştu: “Kevin, Avrupa’dan ilgi görüyor. Türkiye’den talep sadece bir takımdan değil. Kulüp ismi veremem ama Türkiye’de büyük takımlar görüşmek istediler. Juventus’un ilgisi de doğru.

‘KEVIN Türkiye’de oynamak istemiyor’ lafları da saçma. Her ülkenin büyük ve küçük takımları vardır. Türkiye’nin büyük takımları da mali açıdan güçlü ve olması gerektiği yerdeler.”

Vatan

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bizimkiler neden forvet arıyorlar anlamıyorum.Bence forvetlerimiz yeterli.Hücuma dönük ortasaha elemanlarımız istediğimiz seviyede değil.Bobo'ya her maç gollük poziyonlar geliyor da Bobo mu atamıyor sanki.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yuh derim gelirse.

Şimdi bir yorum yapacağım, diyeceksiniz ki Mario Gomez geliyor beğenmiyorsunuz, sanki ülkeye Ronaldinho'lar geliyor her sene. Şöyle ki;

Mario Gomez inanılmaz istikrarsız bir futbolcu, öyle böyle değil. Bir maç 5 atıyor, diğer maç Amatör lig futbolcusundan beter.

Ülkemizde futbol gelişmediği sürece böyle istikrarsız,takımın dengesini bozan yıldızlar getirebiliriz ancak buraya. Elano,Lincoln,Güiza,Delgado,Jo. vs. vs. istikrarsız bunların hepsi.

Mario Gomez'de bunlardan bir tanesi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Kevin Kuranyi, Juventus'la anlaştı diye haberler çıkmıştı.

Ayrıca 30 milyon € 'ya aldığı adamı niye 18-19 milyon € 'ya satsın. Haberde kendisi diyo 233 maç 117 gol attı diye bu adamı 10 milyon € zararla satarmı Bayern gibi takım

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Bence yeterli değil abi. Bobo var sadece bence forvet olarak. Nobreyi söylemiyorum bile , Holosko 5 pozisyondan 1 tanesini zar zor atan oyuncu. Nihat artık düzelmez 3-4 gol atar senede ancak.Batuhanında artık geri dönemeyeceğini düşürsek Denizli varken , 1 tane forvet ilaç olur takıma, Bobo ile birlikte süper olur. Tabiiki asıl önemli olan iki kanat.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ahmet forvete adam lazım değilki. Zaten Mustafa Denizli 3 forvet gibi gözüken ama FM diliyle AMR dediğimiz şekilde oynatıyo takımı. Forvet olarak değilde kanatta oynadığında Bobo'yu gördük. Nasıl kötü oynadı. Holosko - Nihat tam oraya uygun adamlar onlarda istikrarsız.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

2 tane kaliteli kanat elemanı satın alsak daha iyi olur bence.Takımda kanat oynayacak oyuncularımızın hiç birisi orjinal atak kanat oyuncusu değil.Bir Serdar Özkan'ı bu kategori dışında tutabiliriz onunda performansı ortada.Senelerdir bir adım bile ileriye gidemedi futbolunda.2 tane kanat oyuncusu,bir de alabilirsek Delgado ve Tabata'dan daha iyi bir hücumcu ortasaha tadından yenmez valla.Tabii bunlar benim düşüncem.Ve bu düşüncelerimin gerçekleşeceğine inanmıyorum çok fazla.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Ahmet forvete adam lazım değilki. Zaten Mustafa Denizli 3 forvet gibi gözüken ama FM diliyle AMR dediğimiz şekilde oynatıyo takımı. Forvet olarak değilde kanatta oynadığında Bobo'yu gördük. Nasıl kötü oynadı. Holosko - Nihat tam oraya uygun adamlar onlarda istikrarsız.
    Bence bu sene kadro yüzünden bu sisteme mecbur kalıyor hoca. Önümüzdeki sene çift forvetli sisteme dönecektir büyük ihtimalle. Ayrıca AMR - AML falan oynatmıyor hoca 8 defansif oyuncu , ileride sadece Bobo ve Holosko

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'a forvetten ziyade sağbek-solbek şart bence.Eğer İSmail'e şans verilecekse solbeke gerek yok tabi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mario Gomez'i 18M€'ya bırakmaz Münih kolay kolay ki Mario'nun kolay kolay Türkiye'ye geleceğini sanmıyorum büyük ihtimal yine Almanya'da kalır...
    Screw you guys, I'm goin' home

18 Milyonu varsa neden Mario Gomez'in peşinden koşuyor ki Beşiktaş?
    Ayrıca 10 tane yabancı yok mu halihazırda sözleşmesi süren?

Gomez'i almak zor..Zaten gelmez Turkiye'ye bence...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    18 Milyonu varsa neden Mario Gomez'in peşinden koşuyor ki Beşiktaş?
    Ayrıca 10 tane yabancı yok mu halihazırda sözleşmesi süren?
    Beşiktaşta 18 de var 28 de sorun para değil O 10 tane yabancı sene sonu 3 e 4 e inecek o yüzden sıkıntı olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Tabi canım ne olcak. Yıldırım Demirören'e olan borç 10-15 milyon € daha artar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tabi canım ne olcak. Yıldırım Demirören'e olan borç 10-15 milyon € daha artar.
    Bu sefer Demirören'in cebinden değil de Mansimov'un cebinden ödenecek sanırım.Allah sonumuzu hayır etsin..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Şemsi bahsedilen para 1-2 milyon € değilki. 20 milyon € 'dan bahsediyoruz burda. Az para olsa tamam hibe eder. Ama kimse 20 milyon € 'yu cebinden çıkarıpta vermez.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İbrahim Üzülmez varken umarım bir yabancı sol bek falan almayız. Zaten yerlisi mevcut (İsmail).

TV'deki haberlerde ise Kuranyi ve Deco ismi geçiyor.

Sanırım şu anda takıma en çok katkı yapabilecek transfer Deco gibi duruyor.

Kuranyi'nin de gelmesini istemiyorum. Her transfer döneminde 3 büyüklerin adına yazılıp çizilen bir oyuncu.

Yıllardır Beşiktaş'ın aradığı Markus Münch'den sonra da bir türlü bulamadığı sol açık alınması gerekli.

Bir sol açık hayalimdeki isim (Cristian Rodriguez) ve Deco gelirse yeterlidir. Bu iki isim içinde gözden çıkartılabilecek isimler Fink ve Tello'dur.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şemsi bahsedilen para 1-2 milyon € değilki. 20 milyon € 'dan bahsediyoruz burda. Az para olsa tamam hibe eder. Ama kimse 20 milyon € 'yu cebinden çıkarıpta vermez.
    Ben zaten hibe edeceği manasında söylememiştim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neden forvet yahu neden neden neden?? Senin elinde Bobo var. Alt yapında Batuhan gibi bi makine var tabi adam edebilirsen. Batuhan'ı adam akıllı bir topçu yapmak için uğraşın ama yabancılara bu kadr para vermeyin yahu. Vereceksen de ihtiyacın olan bölgeye ver. Delgado dönecek ve mükemmel dönecek ben inanıyorum, daha çok hissediyorum. Sol açık yok takımda. Yusuf'a kalmışız 35 yaşında bir deparda kesiliyor nerdeyse. Tamam çok teknik tek pasla maç alabilecek oyuncu ama artık günümüzde fizik kondisyon lazım iyi topçuya. Sol açık alınsın MArio Gomez gerekli değil..

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Beşiktaşta 18 de var 28 de sorun para değil O 10 tane yabancı sene sonu 3 e 4 e inecek o yüzden sıkıntı olmaz.
    ben zaten beşiktaşın parası yok demedim ki? varsa istikrarsız adamın tekini almak yerine başka, sağlam bir oyuncunun peşinde koşmaları daha mantıklı olur dedim.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Mario Gomez zor yanilmiyorsam bayern 30 küsür milyon € ya almisti.. 18 milyon € ya kolay kolay birakmazlar..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Umarım Bobo harcanmaz. Mario Gomez'in gelmeyeceği belli ama inşallah başka herhangi "ünlü" bir forvet de gelmez. Bizim istikrarlı bir hücuma yönelik ortasahaya ihtiyacımız var.

Mesaj Yetkileri