Zlatan kesin oynamayacak. Maçın gollü geçmesini istiyorum ama Real önceliği beraberliğe verip altta kalmasını sağlayacak maçın diye düşünüyorumtahminim 10 çifte şans
![]()
Gönlüm Real Madrid diyor, aklım Barçayı gösteriyor .. İlginç bir maç olacak,beklenilenin aksine en fazla 3 gol olacağını düşünüyorum ... Tahminim 2-1 Real Madrid galibiyeti ...
Maçı Ertem Şener anlatsa ne eğlenceli olurduYanında da İlker Yasin.
BARCELONA
Valdes
Puyol
Pique
Milito
Maxwell
Dani Alves
Keita
Busquets
Xavi
Pedro
Messi
REAL MADRİD
Casillas
Ramos
Albiol
Garay
Arbeloa
Xabi
Gago
Marcelo
Van der Vaart
Ronaldo
Higuain
Barca'nın kadro ne öyle ya :S
Barcelona'da dizilim nasıl olacak çok merak ediyorum.İlginç bir kadro olmuş.
Pedro veya Messi forvet-sol açığı paylaşıyorlar Daniel Alves sağ açık.![]()
I'm back...
Dağıtıcak Real Barça'yı hemde süründürecek..
Az kaldı az.
Barça'lar.
Messi forvet.
THY'nin reklamını yapmışlar çok güzel olmuş![]()
kaka ve ibo olsaydı iyiydi ama zaten ronaldo ve messi kapışması izlemek için izliyeceğiz :P
Yuh bildiğin penaltıyı yedi hakem![]()
Beklentilerin çok altında başladı maç bence.
Messiiiiiiiiiiiiiiiii
Ronaldo nerede![]()
Ve beklenen adam golünü attıSıra Xavi'de
![]()
Yok böyle bişi ya.
Bu maça verilebilecek en kıl hakemi vermişler yalnız.
Şu Barca bir kaleci bulsa ne güzel olur![]()
Alonso zoru başardı![]()
Şu dönen toplar hep en son kalacak oyuncunun önüne geliyor ya deli oluyorum.İkidir PedroO ilk hamleler başkasına gelse gol olabilirdi,zaten birinde kontra yedi Barca diğerinde de zar zor kaptılar ve Xavi öylesine bir vurdu
![]()
tempolu güzel maç oluyorMessi attı yine, affetmedi, süper bir anlaşma Xavi ile atasında
yalnız R.Madrid iki kontratak yakaladı çok net, birini Higuain iç etti, diğerini Marcelo bitirdiçok tehlikeli pozisyonlardı.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
1991 finallerinde Magic Johnson'lı Lakers'ın elinden şampiyonluğu aldığı günden itibaren bir tarihe tanıklık etmiştim: JORDAN... Nasıl tüm zamanların en büyüğü olunur... Her defasında "artık burdan ileri gidemez", " artık bu maçta bir önlem alırlar", "artık aynısını iki maçtır yapıyor, üç maç üst üste yapamaz" derdik ve JORDAN her defasında bırakın aynısını yapmayı BİR FAZLASINI YAPARDI...
Şimdi ikinci defadır böyle bir tarihe tanıklık etmekteyim... Majestelerinin parkelerde yaptığını yeşil sahalarda gencecik bir çocuk yapıyor... Adım adım en büyük olma yolunda ilerliyor... Kimse bu olanları kaçırmasın... Tarih gözlerimizin önünde yazılıyor... Messi'nin tanıklarıyız...
Pedro attı 2 oldu![]()
Pedro çok güzel bir gol attı.
Pedro golünü çok konuştum diye bana armağan etti![]()
Barca da ki en sevdiğim isim attı golünü. Pedro
Ne oldu Ronaldo'cular ?Barça böyle oynadıkça R. Madrid unutsun artık galibiyeti
C. Ronaldo sinirlenmeye başladı bile... Futboluyla,karakteriyle,tavırlarıyla 10 basar Messi bu adama...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc