Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 323 / 422 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373 ... SonSon
9,661 ile 9,690 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Valdes'i görünce aklıma hep Hayrettin geliyo nedense

Doğru düzgün pozisyon bulsalar belki gol atacak Madrid ama onu bile zor buluyolar.Pozisyonlar ya Ronaldo'nun olduğu gibi dar açıdan ya da uzaklardan.

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Ne oldu Ronaldo'cular ? Barça böyle oynadıkça R. Madrid unutsun artık galibiyeti C. Ronaldo sinirlenmeye başladı bile... Futboluyla,karakteriyle,tavırlarıyla 10 basar Messi bu adama...
    Bu tartışmanın bittiğini düşünüyorum artık abi.

Ronaldo bile kabul etmişken artık bunu konuşmamıza gerek yok

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Kalksana ya kalksana yerdennnnnnnnnnnnnnn yaa

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cassillas'tan müthiş bir bacak refleksi.

Kaleciler yer değiştirse bu Barca sezon boyu pek gol de yemez.

Messi son 2 pozisyonda insan olduğunu kanıtladı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Valdes bu maçta kendini aştı

Her zamanki gibi Barcaladi Barca

Messi'nin ilk goldeki gogus calimi superdi gercekten..Bu adam baska yahu..

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

yippii!!! 2-0 bitti, alt oldu Barça güldürdü yüzümü
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Dağıtıcak Real Barça'yı hemde süründürecek..
    Uzgunum ama tam tersi oldu Barca fena dagitti..

Heyecansız sıkıcı bir maç oldu. Barcelonanın açık ara üstünlüğüyle geçti maç

Hakemde çok etkili oldu bu maçın sıkıcı olmasında. Neredeyse olan bütün faullerde kartına başvurdu-gerekli gereksiz- Maç mücadeleden koptu bu yüzden

daha iyi pas yapan takımın kazanacağı belliydi.

Başından sonuna kadar Barcelona yaptı bunu ve maçı 0-2 almasını bildi.

Barçadaki 2 favori oyncumun gol atmasıda bni ayrıca sevndrdi

Seyirciler çok etkisizdi maçta. Bunu gördüm ben. Binlerce R.mad taraftarı sanki deplasmandalarmş gibi sesszce maç izlediler çoğu zmn. Arada şarkılar fln duyduk ama takımı ateşleyen taraftar yok malesef..

Real Madrid 0 - 2 Barcelona

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Messi'den çok Xavi konuşulmalı bence.İki müthiş asist yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dünyanın en iyisi diye birşey varsa oda Xavi'dir.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Dünyanın en iyisi diye birşey varsa oda Xavi'dir.
    Aynen katılıyorum.

Sheriff Misafir

Hayret birşey yahu, kos koca Real Madrid evinde ezeli rakibine nasıl yenilir. Tek maçtan yattık yine. Diğer kuponuda Napoli tek maçtan yatırdı zaten. Yine kayısı olduk..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Messi de,Ronaldo da Dünya'nın en iyisi değil.Dünya'nın en iyi oyuncusunu sorduğunuz da artık Xavi diyeceğim.Atatürk'ün felsefesine de uyuyor.

Maçı sorarsanız da beklediğim çok altındaydı.2 yarıyı izlemedim pek,cips paketlerini bile açmadı benim gibi birisi?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Barcelona çok rahat kazandı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Xavi muhtesemdi gercekten.Nasıl paslar atıyor öyle yahu..Asistleri superdi zaten maçta.Bana göre dunyanın en iyi orta saha oyuncusu Xavi'dir(Messi'yi forvet olarak sayıyorum )..Üstüne adam tanımam..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

94 Milyon €'luk bir adam ne için alınır acaba? Artist artist hareketler yapsın diye mi? 1 tane olumlu işi olmadı Ronaldo'nun. Tartışmada burada bitmiştir. Messi her haliyle 10 basar Ronaldo'ya. Keza Marcelo. Nasıl pozisyon öldürülür onu gösterdi. Koşan adamın arkasına top atıyor ve bu bahsedilen adam Real Madrid'de oynuyor. Perez öyle bir takım kurmalı ki Barça'yı yenebilsin. Pedro'yuda takdir ettim. Adam sağ ayağıyla top sürüp sol ayağıyla plase yaptı helal olsun. Ama asıl takdir Xavi'ye. Sen nesin be abi. Nasıl paslardır onlar yahu...
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    94 Milyon €'luk bir adam ne için alınır acaba? Artist artist hareketler yapsın diye mi? 1 tane olumlu işi olmadı Ronaldo'nun. Tartışmada burada bitmiştir. Messi her haliyle 10 basar Ronaldo'ya. Keza Marcelo. Nasıl pozisyon öldürülür onu gösterdi. Koşan adamın arkasına top atıyor ve bu bahsedilen adam Real Madrid'de oynuyor. Perez öyle bir takım kurmalı ki Barça'yı yenebilsin. Pedro'yuda takdir ettim. Adam sağ ayağıyla top sürüp sol ayağıyla plase yaptı helal olsun. Ama asıl takdir Xavi'ye. Sen nesin be abi. Nasıl paslardır onlar yahu...
    Dediklerine birer birer katılıyorum.Marcelo'nun koşan adamın arkasına pas atmasından başka hatasını göremedim ben.Güzel oynadı ilk yarıda gördüğüm kadarıyşa.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

94m€ bir oyuncuya o paranın 2 katı fazlasını kazanmak için verilir. Tamamen ticari amaçlı yani.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    94m€ bir oyuncuya o paranın 2 katı fazlasını kazanmak için verilir. Tamamen ticari amaçlı yani.
    Kazansan ne olacak. 2 senedir Barça eziyor resmen Real'i. Para ne zaman tarihin, takımın, şanın, şerefin önüne geçmiş? Artık Valencia'cıyım ben.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kazansan ne olacak. 2 senedir Barça eziyor resmen Real'i. Para ne zaman tarihin, takımın, şanın, şerefin önüne geçmiş? Artık Valencia'cıyım ben.
    Maçı kazanmak için yapmıyorki dostum, para kazanmak için yapıyor. Nitekim amacınada ulaşıyor Perez.

Barcelona'da para saçıyor, parasını iyi harcıyamıyor. Alt yapısı iyi sadece.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Puyol, Pique, Messi, Xavi, İniesta, Fabregas, Valdes, Pedro, Bojan ve daha niceleri bu nasıl bir alt yapıdır yahu bu nasıl bir oyuncu fabrikasıdır. Nedir bu işin sırrı acaba??

Puyol, Pique, Messi, Xavi, İniesta, Fabregas, Valdes, Pedro, Bojan ve daha niceleri bu nasıl bir alt yapıdır yahu bu nasıl bir oyuncu fabrikasıdır. Nedir bu işin sırrı acaba??

Güvenmek, oynatmak, ve Zeka
    .

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by baristayfur View Post

.
    Bunlarda bizim ülkemizin takımlarında olmayan 3 özellik.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by baristayfur View Post

.
    Sanırım anahtar 3 kelime bu.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Barçalayacağız Demiştim Ve Barçaladık

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

XAVI diyorum baskada bisey demiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Mustafa Barcelona'nın döktüğü parada az değil. En basitinde ismini bile yazamadığımız Ukrayna'lı defans oyuncusuna 20 milyon €'dan fazla para verdiler. Ellerinde Puyol - Pique - Marquez - Milito gibi adamlar varken bide. İbrahimovich için Eto'o gibi bu sistemin anahtar oyuncusunu yolladılar. İbra oynadığı zaman ne kadar zorlanıyo Barcelona. Pedro olmasa bu sezon burada olamazlardı. Ama işte altyapıları muhteşem adamların. Daha oynatmadıkları ne adamlar var. Bu sayede kazanıyolar. Dün akşam oynayan takımdan Valdes - Pique - Puyol - Busquets - Xavi - Messi - Pedro altyapıdan yetişmiş oyuncular. Real'de altyapıdan yetişmiş 2 oyuncu vardı sadece. Ramos belki bunlar içinde sayılabilir ama diğerleri hep bu sezon veya geçen sezon gelmiş adamlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Mesaj Yetkileri