Anket Sonuçlarını Görüntüle: maç tahmini

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

15 50.00%
  • Trabzonspor

6 20.00%
  • Beraberlik

9 30.00%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 116 arası toplam 116 sonuç

Konu: Beşiktaş - Trabzonspor [ 29. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Hakemin size uydugunu zaten biliyoruz. Ama Şu pozisyona halen eline degmedi diyosan bence sen futbol ile aranı biraz sogut.

Bu konu üzerinde fazla durulmasına gerek yok. Açık açık %100 Penaltımız verilmemiş durumda. Ama bunlar mazeret olamaz, Bizim bu penaltıya kalmamamız lazımdı. Penaltı pozisyonuna kadar maçı koparmamız lazımdı.
    Farkındaysan Osman ben değmedi demedim.Diyorum ki sizin yedek kulubesi istedi diye hakem karar mı değişsin yani?

Hata heryerde yapılıyor.Bkn;Valencia-A.Madrid Uefa maçı,Galatasary-A.Madrid maçları.GS yedek kulubesi ayaga kalktı ama hakemin kararı değiştimi ben bundan bahsediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Hakemin size uydugunu zaten biliyoruz. Ama Şu pozisyona halen eline degmedi diyosan bence sen futbol ile aranı biraz sogut.

Bu konu üzerinde fazla durulmasına gerek yok. Açık açık %100 Penaltımız verilmemiş durumda. Ama bunlar mazeret olamaz, Bizim bu penaltıya kalmamamız lazımdı. Penaltı pozisyonuna kadar maçı koparmamız lazımdı.

forumda fanatiklik yapmadan yorum yapabilen taraftarlari gormek cok sevindiriyor beni

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bence pozisyon penaltı ama açık açık değil. Topun yönü bile değişmiyor farkındaysanız ele çarpıyor olmasına rağmen. Yan hakem de muhtemelen ofsayt için yer alırken cereyan etti pozisyon ve süzemedi. Zaten süzülebilecek kadar açık değil pozisyon.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Farkındaysan Osman ben değmedi demedim.Diyorum ki sizin yedek kulubesi istedi diye hakem karar mı değişsin yani?

Hata heryerde yapılıyor.Bkn;Valencia-A.Madrid Uefa maçı,Galatasary-A.Madrid maçları.GS yedek kulubesi ayaga kalktı ama hakemin kararı değiştimi ben bundan bahsediyorum.
    Ben zaten ilk yazdıgımda yedek kulübesi ayaga kalktı hakem kararını degiştirsin diye bir cümle kurmadımki. Sadece Pozisyona uzak kişilerin eli görmesi ama Pozisyona daha yakın kişinin eli görmemesi ilginç demiştim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Bence pozisyon penaltı ama açık açık değil. Topun yönü bile değişmiyor farkındaysanız ele çarpıyor olmasına rağmen. Yan hakem de muhtemelen ofsayt için yer alırken cereyan etti pozisyon ve süzemedi. Zaten süzülebilecek kadar açık değil pozisyon.
    Emre abi Pozisyona nasıl açık degil dersin. Hakemin önünde oldu. Görmemesi için hiçbir engel yoktu.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Zaten orta hakemin görebilme şansı sıfır. Yan hakem görmeliydi ama o da dediğim gibi pozisyon alırken kaçırdı bence olayı. Ama kaçırdığı için neden kaçırdı diyecek bir pozisyon olmadığını düşünüyorum. Çünkü eline çarpmıyor aslında sıyırıyor elini ve topta en ufak bir yön değiştirme olmuyor. Buna aldandı biraz bence yardımcı.

Bunlar mazeret mi? Bence evet. Yardımcı hakemin art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Ama hakemliğinin yetersiz olduğunu söyleyebilirsiniz. Ona bir şey diyemem.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Tamam Osman peki Beşiktaş'ın galibiyetini hakmler sağolsun aldılar ellerinden.

Yıllardır doğru düzgün kanat oyuncuları bir araya gelmedi şu takımda ya.Burak'tan kanat yapamaya çalışıyoruz açtığı ortalar en alakasız neresiyse oraya gidiyor.Takıma birkaç takviye şart ve bu oyun önümüdeki yılda devam ederse daha güzel işler başarabiliriz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tamam Osman peki Beşiktaş'ın galibiyetini hakmler sağolsun aldılar ellerinden.

Yıllardır doğru düzgün kanat oyuncuları bir araya gelmedi şu takımda ya.Burak'tan kanat yapamaya çalışıyoruz açtığı ortalar en alakasız neresiyse oraya gidiyor.Takıma birkaç takviye şart ve bu oyun önümüdeki yılda devam ederse daha güzel işler başarabiliriz.
    Edit.... Özür diliyorum Yanlış anlaşılma

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Zaten geLecek sezon çaLışmaLarına başLamamızdan, DenizLi iLe 1 yıL daha devam kararı aLınmasından artık ŞampiyonLuğun bittiği beLLi oLmuştu. Artık üzerimizde stres, baskı yok. Bundan sonra çeLme takan biz oLacağız rakipLerimize.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Zaten geLecek sezon çaLışmaLarına başLamamızdan, DenizLi iLe 1 yıL daha devam kararı aLınmasından artık ŞampiyonLuğun bittiği beLLi oLmuştu. Artık üzerimizde stres, baskı yok. Bundan sonra çeLme takan biz oLacağız rakipLerimize.
    Aynen Katılıyorum Hayro Abi,bencede kalan 5 haftada öyle olacak...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kadıköye rahat gitmemiz Bizim için avantaja dönüşebilir diye düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mustafa Denizli de gecen seneden bu yana ne degistikiki saat gibi isleyen gecen senenin ofansif taktigini tamamen defansif yapti ?

Son 20 dk onlarin baski kurmasi gerekiyorken biz kurduk. Golu bulmamiz gerekiyor.

Sabah bizim futbolcularimizin aciklamalarina baktim, penalti pozisyonu kesin penalti.

Takim savunmasinda sorun yasiyoruz su son dakikalarda Genclerbirligi macimizdada Giray adama mudahele etmisti penalti verilmemisti

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Kadıköye rahat gitmemiz Bizim için avantaja dönüşebilir diye düşünüyorum
    Bizim GS ve BJK maçlarimiz işte tamda bu ortam da oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Buna göre istatistikler şöyle sıralandı:
    Gol: Trabzonspor: 0 – Beşiktaş: 0
    Toplam Şut: Trabzonspor: 21 - Beşiktaş: 16
    İsabetli Şut: Trabzonspor: 7 - Beşiktaş: 9
    İsabetli Orta: Trabzonspor: 6 - Beşiktaş: 8
    Faul: Trabzonspor: 18 - Beşiktaş: 17
    Korner: Trabzonspor: 6 - Beşiktaş: 8
    Ofsayt: Trabzonspor: 1 - Beşiktaş: 3
    Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 59 - Beşiktaş:% 41

Ernst-Umut

Sivok'a baksana nasıl çekiyor formadan;

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Macin tekrarina baktimda biraz. Bizimde verilebilir bi penaltimiz varmis.

Ugur Incemanin Buraka yaptigi haraket ceza sahasi icinde.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

pozisyon içinde Burak olunca gerçekten penaltı olsa da vermeye tereddüt eder hakem
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Knightmare View Post
    pozisyon içinde Burak olunca gerçekten penaltı olsa da vermeye tereddüt eder hakem

Oda dogru gerci Ama attigi zaman cok belli ediyor burda atmadi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Öyle bir pozisyonu var zaten Burak'ın. Toraman'ı geçeyim derken biraz açıyor topu Ernst geliyor topa vuracakken Burak ayağını Toramanın ayağına takıyor atıyor kendini.

Hayır ayağı taktıktan sonra atsa tamam ama attıktan sonra takınca kimse yemiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Buna göre istatistikler şöyle sıralandı:
    Gol: Trabzonspor: 0 – Beşiktaş: 0
    Toplam Şut: Trabzonspor: 21 - Beşiktaş: 16
    İsabetli Şut: Trabzonspor: 7 - Beşiktaş: 9
    İsabetli Orta: Trabzonspor: 6 - Beşiktaş: 8
    Faul: Trabzonspor: 18 - Beşiktaş: 17
    Korner: Trabzonspor: 6 - Beşiktaş: 8
    Ofsayt: Trabzonspor: 1 - Beşiktaş: 3
    Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 59 - Beşiktaş:% 41

Ernst-Umut

Sivok'a baksana nasıl çekiyor formadan;
    Her ne kadar çok kaliteli bir defans oyuncusu olsa da , temas etmeden topu çalamaz değil mi ? Keza Terry'de.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Herhalde öyle olacak sertlik olmadan ayakta zor durursun.Benim bir lagım yok ki o pozisyona adamın formayı iyice kavramış onu dedim sadece.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

TRABZONSPOR DERBİSİ... / Olcay Çakır

Katılmadığım birçok spor programında ortak bir kanı gözüme çarpıyor...
    "Trabzonspor oynuyor ve keyif veriyor"
    Evet, vurgu artık bu...
    Olcay Çakır'ın yeni yazısı...
    TRABZONSPOR DERBİSİ...

Katılmadığım birçok spor programında ortak bir kanı gözüme çarpıyor...
    "Trabzonspor oynuyor ve keyif veriyor"
    Evet, vurgu artık bu...

*

Galatasaray'ı yenerek, "derbi sıkıntım yok, adalet sıkıntım var" diyen Trabzonspor, dimdik çıktı İnönüye...
    Her derbide hakemler marifetiyle mağdur edilen, yılları heba olan bir Trabzonspor,
    Şampiyonluklar kaybeden, futbolcu dengeleri bozulan, hocalar kovan, yönetimler istifa ettiren bir Trabzonspor,
    Artık derbi sıkıntısını aşmış gözüküyor...
    Kupa finali ve ligin finali bu özgüvenle tamam edilecek... Bu belli...
    Bu önemli bir gelişmedir...
    Dosta güven, rakiplere korku salmak, bu olsa gerek...

*

Maça, Teofilo gerçeği ile başlamak ne derece doğru ise, Ceyhun'suz başlamak da o derece yanlış idi...
    Tabi ki, bencesi bu... Dizilişde sıkıntımız vardı...
    Vardı ki; kötü başladık zaten... Bariz kötüydük...
    Ceyhun, bu takımın en tuhaf oyuncusu..
    Gole en yakın olanı belkide... Ya da, kendi kalesine en yakın olanı...

El Classico'yu izlerken,yani İspanya'da olanını, yani sahici olanını, bir kaç tane Ceyhun gördüm ben orda...
    Ceyhun oynamalı... EL ZEM'dir yani...
    Teofilo'da oynamalı, tabi,sağdan soldan besleyecekseniz... Yoksa zor o iş...
    Topu, o şekilde çekip, o şekilde vurabilen, pas atmayı becerebilen ayrıca, kötü oyuncu olamaz...
    Bizler, Teofilo'nun içinde biraz Umut, biraz da, Fatih Tekke olsun istiyoruz sanırım...
    Öyle "mitolojik golcü" bulursanız sakın bırakmayın derim ben... Hayali bile güzel...

*

Maçın verilmeyen 2 penaltısı vardı karşılıklı...
    Karşılıklılık esası önemlidir bizim hakemlerimiz için...
    Birine vermezse, ötekine de vermez hayatta...
    Adaleti böyle dağıtırlar...
    Kartlarda standartları yoktur zaten...
    Bir sonraki haftanın maçları önemlidir onlar için...
    Kafaları hep saha dışındadır...

*

Maçın sonunda, elini topa götüren Egemen'i anlamakta, gerçekten zorlandık herkes gibi..
    Penaltı...
    Tıpkı; Burak'ın formasını, neredeyse maç bitmesini beklemeksizin, hatıra olarak o dakika itibariyle sırtından almaya çalışan Uğur İnceman'ın pozisyonu gibi...
    Mustafa Denizli gibi koşmuyorsa Şenol hoca, asaletinden olmalı...

*

Kendi seyircisini eleştirirken, örneklemeyi İstanbul'dan veren gruba, en güzel cevabı rakip tribünler verdi..
    Arşivleyip, zamanı gelince önlerine koymak lazım...

*

Kalecimiz Onur, çok güzel gidiyor...
    Bobo ile başbaşa kaldığı pozisyonda çok sakindi... Tıpkı açıyı daraltıp önde müdahale ettiği şuttaki gibi...
    Gereksiz hareketler yapmıyor...
    Sakince bekliyor...
    Bir sözü çok önemliydi Onur'un; "O da kaleci, hangi atlayışın tribünlere yönelik olduğunu çok iyi biliyor" demişti..
    O nedenle, Onur'da gereksiz hareket görmeyeceğiz... Hata elbette yapacak...

*
    Serkan ile ömür boyu sözleşilmeli demiştik, Onur'la da...
    Cale, ceza sahamızda erken yatıyor, en az 2 kez saydık bu hatayı maç içinde...
    Stoperler havadan da yerden de iyiydiler...
    Umut Bulut, çok etkiliydi... Bir de gol atabilse...
    Alanzinho nazarlık, Colman lider görünümlüydü...
    Selçuk görev adamıydı yine...
    Şenol Hocamızın ilk 11'i değilsede, müdahaleleri çok güzeldi...
    Bizce tabi...
    Erken ve yerinde müdahaleleri özlüyorduk...

*

Dosta güven, rakibe korku vermeye devam...
    Hele de çirkinlikleri gördükten sonra,
    İyi ki varsın Trabzonspor, iyi ki, ülkeye futbol izlettiğin için, vesile olduğun için...
    Herkesin bir takımı var elbette, ama herkesin ortak seyir zevki Trabzonspor...

Laz Ziya'nın tabiriyle; "Ben Trabzonspor'um, şampiyonu ben belirlerim..."
    Bitti!..

OLCAY ÇAKIR

---------------------------------------------------------------------------
    Yazı hoşuma gitti,paylaşmak istedim.

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

maç hakkında konuşmayacam.güzel bi maçtı.bu maçtada görüldüki usta bi santrofor lazım bu takıma.önüzmüzdelki sezon teo ve umut bu takımı şampiyon yapamaz oynatamaz bile.bu görüldü bu maç.trabzonsporun bu yaz çok iyi bir santrofor alması lazım.paraya kıyacak yani.olamsı gereken bu olmalı.umut bulut 500 pozisyona girse 499 kaçıran bi adam.iyi bir golcu alınmazsa önümüzdeki sezonda çoook başımızı taşlara vurururz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Onu bunu bilmem,Beşiktaş belki yara aldı ama bu maç Real Barça maçını izleme zevki açısından geride bıraktı Sevinmek lazım böyle maçlara. Hangi seyirci staddan ayrılırken üzülmüştür, bence puan kaybına üzülen olsa bile içinden demiştir verdiğim her kuruşa bu şöleni izlemeye değdi diye.

Bu tür maçlar nedense bizde sezonda bir kere oluyor,yani durumumuz o kadar kötü.Öncelikle bu kaliteyi sayısız maça çıkarmamız lazım ki herkes kazansın.

Kaleciler konusuna gelince, kalelerde bir şey vardı o gün,öyle ki 3 kaleci de panter kesildi, sanki kaleye kim geçse yemeyecek gibi bir hava vardı,Tsubasa gelse bile atamaz desek ,o durum yani

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Melekovic View Post
    Onu bunu bilmem,Beşiktaş belki yara aldı ama bu maç Real Barça maçını izleme zevki açısından geride bıraktı Sevinmek lazım böyle maçlara. Hangi seyirci staddan ayrılırken üzülmüştür, bence puan kaybına üzülen olsa bile içinden demiştir verdiğim her kuruşa bu şöleni izlemeye değdi diye.

Bu tür maçlar nedense bizde sezonda bir kere oluyor,yani durumumuz o kadar kötü.Öncelikle bu kaliteyi sayısız maça çıkarmamız lazım ki herkes kazansın.

Kaleciler konusuna gelince, kalelerde bir şey vardı o gün,öyle ki 3 kaleci de panter kesildi, sanki kaleye kim geçse yemeyecek gibi bir hava vardı,Tsubasa gelse bile atamaz desek ,o durum yani
    İkinci yarı oynadığımız iki derbidede aynısı oldu abi.Galatasary maçıda çok zevkliydi bu maçta.Vallaha ben gurur duydum tamam atamamıza çok sinirlendim ama yenilsekte üzülmezdim.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Adaş bak bu yazdığındanda biri yanlış bir anlam çıkarabilir.

Zevkli maç olmuş. Teofilo-Umut biraz becerikli olsalar Trabzonspor 3 puanı alacakmıştı.
    I'm back...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ŞenoL güneş iLe DenizLi arasında ki asaLet farkından bahsetmekte çok boş bir söyLem oLmuş.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri