Galatasaray
Diyarbakırspor
Beraberlik
(/s)
Diyarbakır için son maçlar artık. Bu maçıda kaybederlerse büyük ihtimalle Bank Asya yolu tutacaklar. Galatasaray içinde ölüm kalım maçı. Onlarda bu maçı kaybederse fark iyice açılacak. Ne kadar diyarbakırspor zor durumda olsada ben Galatasaray'ın farklı kazanacağını düşünüyorum.
zaten bu hafta da kıpırdanma olmazsa bir daha olmaz bu sezonadam gibi mücadele etseler çoğu maçı rahat kazanacak güçteler...
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Galatasaray alır artık. Epey puan kaybettiler son haftalarda. Taraftar da tepki göstermiş, yumurta falan atmışlar.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Diyarbakırda oLsaydı bu maç çok karmaşalı bir maç olurdu ama Maçın samiyende oLması Galatasarayı önde tutuyor.Galatasaray kazanır ama tersi oLursada hiç şaşırmam.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Galatasaray'da sular durulmuyor. Rijkaard'ın en zor maçı. Derbi haftasında mutlaka kazanması gerekiyor. O nedenle ilk golü atan üç puana ulaşır.
Sivasspor'u mağlup edebilseydik umutlarım devam edecekti ama artık tükendi gibi. Ancak önümüzdeki Diyarbakır,Manisaspor,Bursa maçlarını kazanırsak şampiyonluk şansımız büyük ölçüde artar ve takım da ritim yakalar diye düşünüyorum. Hadi artık kalitenizi gösterin
Galatasaray farklı değil ama rahat bi skorla kazanacaktır...2-0
E Bi Zahmet kazanalım yoksa Ş.Ligi'de elden gidecek![]()
Yok o kadar da değil. Diyarbakır'ın hiç şansı yok, Galatasaray bu maçı çok rahat kazanır. Üst.
Diyarbakirspor kazanirsa sasirmam ama galibiyete yakin taraf tabiikide Galatasaray cunku galibiyet tek hedef onlar icin.Kaybederlerse Sampiyonlar Ligi sanslari zora girer bence..
Diyarbakır bu maçı kaybederse düşer büyük ihtimalle o yüzden çok asılacaklardır bu maça , Diyarbakırspor kazanır.
Diyarbakır kazanacak kaybederse kume dusecek yoksa
Tüm umutlar tükendikten sonra artık formalite maçlarına çıkıyoruz.Kazanırsak 1-0 kazanırız yoksa 0-0 berabere biter.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Benim bu basliga yazdigim yaziyi kim ve neden silmis bunu aciklayabilirmi ?
Galatasaray haftaların sıkıntısını bu maçtan çıkarır . Farka giderler bence .
diyarbakırspor kazanamzsa küme düşecekmiş onun için kazanacakmış çok saçma bir düşünce.galatasaray'da şl'ye gidecek onun için kazanması lazım bu mantığa göre.mücadele eden kazanır.ama o kim olur bilemem.
Kapalı Alttayım hep destek tam destek..
Diyarıda yenemezseniz bırakın gençler çıksın oynasın sizden daha istekli oynar yazık günah harcanan paralara emeklere yine bize hüsran var...
Takımın kötü gidişi sebebiyle ilk 5 dk Sessiz kalıcakmış tribünler. Ama sonra Tüm gücümüzle Bağıracağız. Hem ÖSS nin stresini atmak , hemde takıma destek olmak amacıyla bu maçta Eski Açıktayım
Kötü gidişata dur diyip farka gideceğimizi düşünüyorum. Sivas maçı da böyle diyordum ama olmadı bu maç olur artık![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Beşiktaş Trabzon Bursanın 1er puan aldığı haftada Galatasarayın 3 puan alması şart.
Bunu bilerek sahaya çıkarlarsa ve az da olsa içlerinde inanç varsa Farka bile gidebilecek bir maç.
Tek ihtimalli bir maç olacağını düşünüyorum.
Orta sahada M.Topal-Ayhan-Arda(Elano) üçlüsü oynarsa kesinlikle kazanacağımız bir maç olur.Çünkü düzgün pas yaparlar.
Ali Samiyende olacağı için Keitadan güzel bir performans bekliyorum. Keza Dos Santos tan da..
Üst olur gibime geliyor
Stadtaki pankartlar ters asılmış. Taraftar bir protestoda bu şekilde yapıyor.
Arman için forman için oyna yazısından tutunda tüm pankartlar ters asılmış durumda. Diyarbakır'a hoşgeldin yazısı bir tek düzgün duruyor.
Kadrolar açıklandı.
Ortasahada M.topal - Elano - Arda oynayacak.
Beklediğimden daha ofansif bir kadro çıktı. Umarım bunu futbolcular anlar
Diyarbakırspor sahaya çıktı. Galatasaray taraftarı alkışlarla karşıladı. Leo Franco'ya tepkiye gösterildi. Aykut alkışlandı.
Aslında Aykut'ta kızağa çekilip Ufuk oynamalıydı. Leo altından kaçırdı Aykut'ta geçen hafta al at dedi. Aynı hikaye.
Mehmet Topal'da taktığı maskeyle Testere'nin kuklasına benzemiş![]()
İşte sıkıntı da orda ya zaten.
Aykutta aynı Leo Franco da. Bu yüzden Aykutta Francoda GS kalecisi değil. Ama Aykut türk pasaportlu. Yani kadroda yeni bir yabancı için yer açıyor.
Fakat asla GS de 11 kalecisi olamaz. Ufuk ise gelecek vaad eden bir kaleci. Çok maçta oynamadı. Çok fazla izlemedim. Fikrim yok pek.
Web lig tvde yayınmı gitti acaba.Siyah bir ekranla bakışıyorum.
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...