Quote Originally Posted by DisCo View Post
Hayatımda ilk defa top rakipteyken press yapan oyuncu -Jo- ıslıklanıyor ve bende buna şahit oluyorum.

Bugün taraftar tek kelimeyle muhteşemdi bence... Jo'nun ıslıklanmasının sebebi mağlubiyetten sonra gece arkadaşlarıyla eğlenmesi.komşuların şikayeti üzerine polisin falan eve gelmesiyle olay ortaya çıktı. Formayı Gio da giyiyor, gol atamıyor fakat kimse onu ıslıklamadı! Adam sahaya her maç çıkıp elinden geleni yapıyor. Hakan Balta hata da yapıyor ama her zaman Galatasaray'a yakışan şekilde tavır sergiliyor. Maç 4-1'ken hatta 4-0'ken bile protestoyu bazı oyunculara sürdürdüler... Protesto genel değil, oyuncuya özeldi..Gerekeni de buydu. Jo herhalde anlamıştır artık Galatasaray taraftarını salak yerine koymaması gerektiğini... İsmi ,cismi ya da yeteneği ne olursa olsun , o formayı giyiyor ve tonla parayı cebine koyuyorsa sahaya çıkıp mücadelesini yapacak, saha dışında da GS camiasına uygunsuz hareket ve tavırlar sergilemeyecek... Benim düşüncem bu..Taraftara sonuna kadar hak veriyorum....