Galatasaray'ın aldığı skor kimseyi yanıltmasın. Hiçbir takım bu kadar kolay gol attırmaz.

Diyarbakırspor'un durumunu anlatmaya yarayacak kelimeleri inanın bulamıyorum. Siz böyle bir takımı doğru dürüst top oynamadan 2 net pozisyon vererek ve birde kalenizde gol görerek yeniyorsanız bu işte bir iş var demektir.

Tepkilere gelince bunlar haklı tepkilerdir. Ancak Jo'yu oynatamayan, Türk toplumunun ahlakını anlatamayanlarında bu işte payı var diye düşünüyorum. Leo Franco'yu devre arasında bu takımda tutanların ve Galatasaray'ın Avrupa defterini kapatmasına neden olanlarında payı var diye düşünüyorum. Servet'i küstüren, Sabri'nin, Emre Çolak'ın, Caner'in yeteneğini bir basamak ileri çıkaramayanlarında suçu vardır. Arda'nın gerilemesine neden olanlarında...

Yönetim göz yumacak, teknik heyet göz yumacak sonrasında oyuncuyu ıslıklayacaksın. Tabi kaleciyi bir 18'lik kadroya almayıp bir alan teknik direktörün olursa ıslıklanacağını bildiği halde Jo'yu oyuna alan bir teknik direktörün olursa bunların olmasıda normaldir.

Ben olacakları söyliyim. Haftaya Bursa yenilir, derbi berabere biter. Galatasaray yine kazanamaz. Işık yok çünkü. Olan Diyarbakır'a oldu. Yine bu takım Bursa'yı yenip Fener'i şampiyonda yapacaktır.