1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Bayanlar Voleybol Kupası Vakıfbank Güneş Sigorta TT - Fenerbahçe Acıbadem Serisi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben tersini düşünüyorum, Türkiye'de alınan bu yenilgi takıma olumlu etki edecektir, artık üzerlerinde yenilmezliğin verdiği baskı yok. Set vermeden maçı ve kupayı alırız, sonra da lige odaklanırlar diye düşünüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Ben tersini düşünüyorum, Türkiye'de alınan bu yenilgi takıma olumlu etki edecektir, artık üzerlerinde yenilmezliğin verdiği baskı yok. Set vermeden maçı ve kupayı alırız, sonra da lige odaklanırlar diye düşünüyorum.

İnşallah öyle olur... Normal şartlarda 10 defa karşılaşsak 8 tanesini güle oynaya kazanırız... Ama ben oyuncuların duygusal durumundan endişe ediyorum... Malum; bayanlardan bahsediyoruz... her ne kadar profesyonel olsalar da, yapıları gereği çok hızlı iniş ve çıkışlar yaşamaya müsaitler... Umarım herşey istediğimiz gibi gelişir... Aksi takdirde gerçekten yazzık olacak... Buraya kadar gümbür gümbür gelip; finalde 2.defa takılmak... Final oynama alışkanlığını kupa kazanma alışkanlığı ile değiştirme zamanı geldi; sadece Fenerbahçe olarak değil, Türk sporu olarak...Bütün branşlarda... Ve Fenerbahçe Acıbadem şu anda bunu gerçekleştirmeye en müsait organizasyon...

Mesaj Yetkileri