Manisaspor
Fenerbahçe
Beraberlik
Fenerbahçe bırakmaz turu...Beraberlik diyorum.
Fenerbahçe deyim yerindeyse Manisaspor'u uyutarak turu atlayacaktır. Bende maçın berabere biteceğini düşünüyorum.Fenerbahçe'nin aklı Beşiktaş maçında olacaktır...
I'm back...
Profesyonel Futbol Takımımız Manisaspor ile Ziraat Türkiye Kupası'nda Yarı Final 2. maçında karşı karşıya geleceği karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı idman ile sürdürdü.
Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapılan idman bir saat 30 dakika sürdü. Koşu, koordinasyon, istasyon çalışmalarının ardından takımımız kanat ve hücum organizasyonları çalıştı. Fenerbahçemiz teknik ve taktik ağırlıklı çift kale maçlarda idmanı tamamladı.
Öte yandan Cristian ve Uğur Boral Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan ile düz koşu yaparken, Ali Bilgin, Semih, Gökhan Gönül ve Bilica ise tesislerde çalışmalarını sürdürdü.
Takımımızın Manisaspor maçındaki 19 kişilik kadrosu ise şöyle: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert Günok, Lugano, Andre Santos, Önder, Bekir, Vederson, Emre, Selçuk, Deniz, Alex, Mehmet Topuz, Özer, Guiza, Gökhan Ünal, Deivid, Furkan ve Hasan Erbey.
Tedavileri süren Bilica, Baroni, Uğur, Ali Bilgin, Semih, Gökhan Gönül ile genç oyuncular Ertuğrul, Okan Alkan ve Gökay ise kafilede yer almadı.
Fb yedek kadro ile çıkar bence.0 yada 2 biter.
Akıllar ister istemez Beşiktaş maçında.Skor avantajını erken yakalarsak oyunu rölantiye almalıyız.Sakatlık vb. gibi bir durum olmadan maçı tamamlarız umarım.
0-1 veya 1-1 biteceğini ve finale yükseleceğimizi düşünüyorum.
Fenerbahçe artık finale çıktı diyebiliriz. İlk maçın verdiği avantajla bu maçta en kötü berabere kalırlar.
Maça hızlı başlayıp atacağımız 1 golle Manisaspor'un tüm umutlarını bitirmeliyiz. Ve bu şekilde bizim için zorlayıcı bir maç olmamalı. Gerçi Manisaspor'un da bu maça pek önem vereceğini sanmıyorum ama yine de biz üzerimize düşeni yapıp, kazasız, sakatlık olmadan, kart olmadan bu maçı bitirmeliyiz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fenerbahçe bu maça as kadroyla çıkar. Ve maçı alır.
0-0 yada 1-1 bitecek bencce![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Ben de Kaptan gibi düşünüyorum.Erken bir gol bulup rahatlamalıyız....
Sınava rağmen tv basındayız![]()
Ben rahat bir oyunla ve beraberlikle maçı bitireceğimizi düşünüyorum... Maçın başlarında bir gol atarız; Manisa'da oyundan düşer,bizde rolantiye alırız... Oyun sonlarında bir gol yer ve 1-1'le finale yürürüz...
Alex Emre gibi sakatlanmaya müsait oyuncuları oynatmaz umarım . Sıkıcı bir maç olup turu atlayacağımızı düşünüyorum
Ben beraberlik olur diye düşünüyorum.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
6 maçtır gol yemediğimizi vaarsayarsak en az 0-0 bekliyorum..
Bilica,Semih,Gökhan GönüL,Cristian maç kadrosuna alınmamış İso...
Emre iğne ile oynayacakmış. Yahu ne yapmaya çalışıyor bu Daum anlayamıyorum. Bırak Beşiktaş maçında da oynamasın.
Sezon başı kampının ne kadar önemli olduğunu kavrayamamış mı adam. Emre'ye birşey olurda uzun süreli sakatlanırsa ne olacak hiç düşünmüyor mu? Elinde alternatifli bir kadro var kullan yahu kullan biraz.
Manisa ilk maçda bile yedek kadro ile çıktı. Bu maçda da böyle bir kadro bekliyorum. Fenerbahç'de Furkan ve Hasan gibi oyuncuları Manisa'ya götürdü. Umarım şans bulabilirler. Daum her maçı kazanma isteğinde olan bir teknik adam o yüzden bu gün sahaya süreceği kadroda mutlaka kazanmak isteyecektir. İlk yarı Fenerbahçe 1 gol atar ve kazanır.
Yok abi ben Fenerbahçeye oynadım ya kesin yenilir.
İlk yarı 1-0 sona erdi. Manisaspor önde.
İlk yarıyı Manisa 1-0 önde kapattı. Baya sıkıcı maç oluyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İlk maç kaç kaç bitmişti ?
2-0 Fenerbahçe kazanmıştı.
Pek iyi bir ilk yarı olmadı.Akılların Besiktas macında olduğu belli.İkinci yarı bir gol buluruz umarım.2-0 olursa isler zorlasabilir..
Guzel gol atti Manisa. De ben Fenerbahceyi istiyorum finalde tabi bizde yukselirsek.
Avrupa isimiz garanti olsun hani![]()
Alex'ten muhteşem bir gol.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Alex, 1-1.Muhteşem bir gol.