Quote Originally Posted by C h A o S View Post
Bence kulübe bağlılık maddi durumla ölçülmemeli.Belki Galatasaray'ı tutan büyük bir kesim formaydı,taraftar kartıydı,kombineydi felan bunları alıcak maddi durumda değil.Kulübe bağımlılık başka bir şey bence.Formayla taraftar kartıyla alakası yok bence.
Maddi olarak ölçmesekde yine arkamızda kaldığınızı düşünüyorum.Hani ''Galatarasaray'lıyım ama futbolla fazla ilgilenmiyorum'' diyen kesim Galatasaray'da çok var ha bu Fenerbahce'de yok mu elbetteki var ama sizden cok daha az sayıda,doğuda yaşayan halkımızın %95 i Galatasaray'lıdır ama bunların %60ına Galatasaray'ın 11 ini say desen sayamaz bunada bizzat şahit olmuşumdur birçok ortamda ayrıca eminim ki bu sitede'de 12-20 yaş grubu arasında küçükken Fenerbahçe'li ve ya Beşiktaş'lı olup Uefa'dan sonra Galatasaray'lı olan gerçek(!) taraftarlarda vardır onlarıda ben taraftar olarak saymam başarıya göre takım tutan skor taraftarının gözümde değeri yoktur.Tabi bunlar benim düşüncem herkesin gözünde kulübe bağımlılıgın,gerçek taraftarlıgın tanımı ayrıdır.