1 ile 3 arası toplam 3 sonuç

Konu: Ankaragücü maçı için Eskişehirspor taraftarına yasak

  1. #1
    Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06
    Yaş
    37
    Mesajlar
    6,743

    Default Ankaragücü maçı için Eskişehirspor taraftarına yasak

    Ankara İl Spor Güvenlik Kurulu hafta sonunda oynanacak Ankaragücü Eskişehirspor maçına Esişehirspor taraftarının gelmemesi yönünde karar aldı.

    Vali Yardımcısı Necip Çakmak başkanlığında toplanan İl Spor Güvenlik Kurulu Eskişehirspor taraftarına yasak koydu.

    İlk yarıda Eskişehir'de oynanan Eskişehirspor-Ankaragücü maçı öncesi Ankaragüçlü taraftarlar Ramazan Gökduman ve Hakan Keleş'in bıçakla yaralanması nedeniyle iki takım taraftarları arasında yaşanan husumet nedeniyle büyük olaylar çıkacağını değerlendirmesi yapan Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün raporunu göz önüne alan İl Spor Güvenlik Kurulu hafta sonunda oynanacak maça Eskişehirspor taraftarının alınmamasını kararlaştırdı.



    Ankara Emniyetiyle 20. Yüzyıl kurallarını hayata geçirme projesini izledik yine.! ! ! Ne güzel memleket biz gitmeyelim onlar gelmesin. Sonra hiç kimse stadlara gitmesin ! Size bu uyar ancak. Pankart yasak - Davul zorla - Sigara yasak - Su satışı yasak - maça girişte ne kadar bozuk para varsa toplayın - En ufak olayda salın köpekleri taraftarın üstüne. Eğer yönetemeyecekseniz bırakın gidin. Herşeye yasak koyup durmayın.
    Last edited by KaPaLı : 13.Nisan.2010 at 19:50

  2. #2
    Nesil
    2006
    Yer
    Pekin
    Yaş
    34
    Mesajlar
    12,340

    Default

    Şu oyun için insanlar birbirine girmeyi ne zaman bırakacaklar merak ediyorum.İnsanlar gerçekten azıtmış durumdular.
    So what?
    Saike

  3. #3
    Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ
    Yaş
    34
    Mesajlar
    3,801

    Default

    İyi olmuş gelirlerse neler olabileceğini hepimiz biliyoruz birbirimiz yemiyelim burda benim izmirden arkadaşlarım gitcekti sırf es es maçı için kavgalar çıkacak diye..Yine çıkar gerçide çok fazla olmaz en azından.

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •