Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 40. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe kazanır
-
Berabere biter
-
Beşiktaş kazanır
-
Kim ne derse desin; Fenerbahçe hem moral olarak, hem de taraftardan aldığı güçle bir adım önde...
Yani bu Fenerbahçe kadrosu isteyince öyle rakiplerini paramparça edecek, kalitesini ortaya koyunca kimsenin durduramayacağı bir kadro filan değil... Hani son birkaç haftada öyle yorumlar var da... "Gerçek gücümüzü yansıtırsak filan" gibi... Beşiktaş'ı yeneceğimize inanıyorum ve bu yolun sonu şampiyonluğa çıkar... Ama bu demek değil ki; "sahaya gerçek gücümüzü koyunca" ligin tozunu dumanına katarız... Öyle birşey yok ve malesef övünecek kalitede bir futbol takımı kurmadılar bu sezon...
Peki neye güveniyorum? Bu tür kırılma maçlarını genelde iyi oynuyoruz... Artık oyuncularda zihinsel bir "pişkinlik" var... İş, böyle kritik derbilere kaldığı zamanlar o düğümü çözecek olumlu neticeyi genellikle alıyorlar... Üstelik taraftar öyle itici bir güç olarak oyunun içine giriyor ki, nerede alkış, nerede ıslık... Sürekli maçın içinde ve oyunu yaşıyor... Susacağı, bağıracağı noktayı iyi biliyor...
Elbette futbol bu... Ama Beşiktaş ilk golü bulamazsa Kadıköy'den beraberlik dahi çıkaramaz...
Mesaj Yetkileri