Marquez çok iyi olur, frikikleri de kullanır hem![]()
Marquez çok iyi olur, frikikleri de kullanır hem![]()
Devre arasından beri çıkıyor arada Serdar Özkan ile ilgili Galatasaray haberleri.Gökhan Zan'dan sonra bu iyiliği de yaparsa Galatasaray yönetimi iyi olur valla.
So what?
Saike
Cimbom'dan Kartal'a Müthiş Çalım
Üstünel ve Sezgin Özkan'a protokol imzalattı. 2+1 yıllık anlaşma sezon sonunda resmiyete dökülecek
Sağa takviye
G.Saray sezon bitmeden bombayı patlatıyor. Geçen sezon gizli bir operasyon ile Gökhan Zan'a imza attırarak Beşiktaş'a gol atan Cimbom, Serdar Özkan ile de anlaştı. Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu ile 2+1 yıllık protokol yapıldığı, işi Adnan Sezgin ile Haldun Üstünel'in bitirdiği öğrenildi.
Yine bedelsiz
Beşiktaş'ın kendisine düşük bir rakam teklif ederek adeta "Git" demesine içerleyen Serdar Özkan ile görüşen Sezgin ve Üstünel, "Bizde rahat edersin. Hakkını da alırsın" sözü verince iş bitti. Resmi imzanın sezon sonunda atılacağı öğrenildi. G.Saray böylece hem Sabri'ye bir alternatif buldu hem de yıldız oyuncuyu bonservis bedelsiz aldı.
Fotomaç
Geçmiş olsun.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Neri Castillo muydu neydi,ona ne oldu bu arada,balon mu acaba![]()
Bu tür gazetelerin içinde bulunduğumdan dolayı şöyle söyleyebilirim ki bu habere fazla inanmayın. Gerçekleşmesi muhtemel gözüküyor ama genellikle böyle gazetelerin yaptığı şey sözleşmesi biten oyuncuları yerli kulüplerimize transfer etmek oluyor.
Biz Fenerbahçe de verimLi oLamamış oyuncuLarı aLıyoruz, GaLatasaray da bizde verimLi oLamamış oyuncuLara mı eğiLiyor sorusu geLiyor akLıma.
Serdar Özkan ı aLacağına, Aydın YıLmaz a şans ver.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Yahu totomaçlara ne inanıyorsunuzki sallayıp duruyorlar anca 1 tanesi tutuyor işte..Sanmıyorum Serdar Özkan ile görüştüğümüzü falan..Onunla görüşeceğimize Aydın'ı takıma çağırırız..Haldun babanın böyle bir oyuncuyu alacağını zannetmiyorum..
İki tarafa da zarar verir Serdar'ın gitmesi. Bizde Gökhan gitti para vererek biraz hızlı versiyonu Kaş'ı kiraladık. Serdar gidince yine para vererek aynı kalitede başka bir adam alacağız. Galatasaray da Serdar'dan faydalanamayacak.
kaynak:fotomaçbu benim için yeterli
![]()
Yurtiçi transferlerde yetkili isim Adnan Sezgin diye biliyorum?Haldun babanın böyle bir oyuncuyu alacağını zannetmiyorum..
So what?
Saike
Lafın gelişi dedim ha Haldun Üstünel ha Adnan Sezgin sanmıyorum Serdar haberi basının sallamasıdır bana kalırsa..
Govou haberleri başlamadı mı yahu.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
bi orta saha bi solbek bi forvet yeter bize kanımca
"Marcelo Gallardo Galatasaray'da.." Bu manşeti bekliyorum. Crespo da olabilir.
Ben aslında bir '' Morientes '' haberi bekliyorum.
Transfer haberi beklentileri diye bir konu olsa güzel olurmuş.
Sene 2002-2003. Gallardo Haberleri boy gösteriyordu (2006'ya kadar).
2006'da Robert Pires baslamisti.
2 Senedir Van Nistelrooy vardi.
Simdide Nery Castillo, Sercan Yildirim ve (Küme Düserse) Mehmet Yildiz haberleri boy göstericek. AdIm kadar eminim ( :
Forvete yabancı bir isim alınacağını pek düşünmüyorum Baros'un yedeği olarak yabancı alınıp kontenjan doldurulmayacak bence.. Oyunu çift yönlü oynayabilen Emre Belözoğlu,Nuri Şahin tarzında bir ortasahaya ihtiyacımız var ve 1 sağ 1 de sol beke. Görünüşe göre de Servet'le Gökhan Zan sene sonu yolcu gibi.. Uzun boylu sağlam bir stoper de alabiliriz gibime geliyor.. Takım bu sene biraz değişecek gibi hadi hayırlısı.
Keşke alsa ya Galatasaray Serdar'ıMinnettar oluruz...
Elano gider Riquelme gelir![]()
Elano gitmemeli bence kalitesi,kumaşı belli bir oyuncu kendisini mutlak bulacaktır..
Galatasaray eger buyuk dusunuyorsa , yeni stadinda buyuk isler becermek istiyorsa artik transfer politikasindada degisiklik yapmasi gerekiyor , Hamit Altintop , Nuri Sahin , Gokhan Inler , Omer Toprak bu oyuncularin 3 u alinmalidir diye dusunuyorum , gelmiycek olanda olmaz bu oyunculardan
O değilde Serdar Özkan işi ne alemde.![]()
Elano gayet iyi adamı defansif oynatıyorlar gol mol beklemeyin dc oynamıştı bi maçta çok iyi hatırlıyorum Rijkaard bu adamı defansif oynatmak içinmi aldı yahu Brezilyada forvet arkası oynadığından gol atıyor,asist yapıyor..Bizde oynasa forvet arkası kim bilir ne yapar..Serdar Özkan'a gelirsek almayız bence 2. bi hataya düşmeyiz
![]()