Herkes memnunsa oyundan sorun yok. Ama bence oyunda sorun var, o kadar da gerçekçi değil. Milli takım bazında, şampiyon yaptıktan sonra alınan herhangi bir beraberlik sonucu kovuyorlar ve bence güzel oluyor. 3 sene içinde 3 milli takımı çalıştırıp 2 kupa kazandırdım, kovuldum ikisinde ama kazandıklarım daha fazla, artık birçok italyan ve ispanyol oyuncu takımıma gelmek için tereddüt yaşamıyor, yani kovulduğum milli takımların oyuncuları.

Kovulma olmayacaksa oyunda gerçekçilik ve çeşitlilik olmalı. Çünkü mesela bütün kupaları alıyorsunuz, bütün hedeflere ulaşıyorsunuz, bundan sonra yapacak yeni şeyler çıkmalı. Özel hayatın oyuna eklenmesi, başkan seçimleri ve sonrasında klübün size bakış açısının değişmesi, kovulma durumunda taraftarın yönetime tepki göstermesi, ilerleyen senelerde bu kovulmanın etkilerinin görülmesi, basında takımın yeni patronu, eski teknik adam Ahmet Cengiz'in yakaladığı başarıyı yakalayamadı gibi yorumlar çıkması bence çok daha zevkli olur. Klübün, başarısız durum sonucunda size ilerleyen yıllarda tekrar teklif yapması ve sizin gurur yapıp reddetmeniz. Ne bileyim, yapılanların yanında çok zor şeyler değil bunlar. SI bu konulara biraz eğilmeli, sadece şut, teknik, hız'dan ibaret olmamalı oyun. Bu kısır döngüden kurtulması lazım oyunun, hı siz de bunlara gerek yok diyorsunuz, ben katılmıyorum.