Sayfa 432 / 492 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482 ... SonSon
12,931 ile 12,960 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Gerçekten Helal Olsun Portsmouth'a...Müthiş mücadele ettiler ve hakları olan finale ulaştılar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Default M. United, Hernandez ile anlaştı

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United, Meksika'nın Guadalajara takımının forveti Javier Hernandez ile anlaştı.
    Kulübün açıklamasında Meksika milli takımında da oynayan Hernandez ile her konuda anlaşmaya varıldığı ve oyuncunun çalışma izni için başvuruda bulunulduğu belirtildi.

Çalışma izninin çıkması halinde 21 yaşındaki Hernandez, Temmuz’da Manchester United kadrosuna dahil olacak. Açıklamada Hernandez’in transfer ücreti belirtilmedi.

Anlaşma çerçevesinde Manchester United, Temmuz’da Guadalajara ile Meksika’da dostluk maçı yapacak.
    Anadolu Ajansı
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Ferguson alıyosa mutlaka iyidir,katkısı olur...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default İşte City'nin ilk transferi

İşte City'nin ilk transferi

Transfer dönemlerinin hızlı takımı Manchester City, gelecek sezonun ilk transferini Almanya'dan yaptı.
    Geçtiğimiz yıllarda Hamburg'dan Kompany ve De Jong gibi önemli isimleri transfer eden İngiliz ekibi, şimdi de mavi beyazlıların defans oyuncusu Jerome Boateng'i kadrosuna kattı. Boateng'in menajeri Joerg Neubauer'in Alman basınına verdiği bilgiye göre City ile Hamburg, 21 yaşındaki yıldızın transferi için 12,5 milyon euroya el sıkıştı.

2007 yılında Hertha'dan transfer edilen genç yıldız, Hamburg formasıyla 71 maça çıkıp 6 asist yapmıştı. Daha önce Hamburg'tan Kompany'yi 8.5 milyon euroya, De Jong'u da 18 milyon euroya transfer eden City, böylece iki sezon içinde Hamburg'a 39 milyon euro bonservis bedeli ödemiş oldu.

(Ligtv.com.tr)

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Hamburg'u zengin yapti bunlarda

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Yok arkadaş akıllanmaz bunlar.

Del Piero_10 Misafir

Default Tevez: "Bir gün West Ham'a döneceğim"

Carlos Tevez, eski takımı West Ham United'ı unutamadı...

Manchester City'nin Arjantinli yıldızı Carlos Tevez, bir gün tekrar West Ham United'a dönmek istediğini söyledi.

Carlos Tevez, Daily Mail'e yaptığı açıklamalarda Manchester City'nin düşme hattında olan West Ham ile oynayacağı ligin son karşılaşmasında eski takımına zarar vermek istemeyeceğini belirterek, "Atacağım bir golle West Ham'ı küme düşürürsem neler hissedeceğimi düşünemiyorum bile" dedi.

West Ham United taraftarını hiçbir zaman unutmadığını da sözlerine ekleyen golcü futbolcu, "West Ham taraftarı futbolu adeta yaşıyorlar. Bana büyük destek vermişlerdi. Umarım kariyerimi tamamladan yeniden o formayı giyebilirim" diye konuştu.

Tevez, West Ham ile oynayacakları karşılaşmaya kadar kendilerinin ilk dördü, eski takımının ise ligde kalmasını garantilemesini dileyerek sözlerine son verdi.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bana kalırsa Tevez de biraz garip . Sanki kendini oynamıyor herkesin gözünde iyi olim havasına girerken bu açıklamalarla demiyeyimde bunun gibi bir sürü açıklamarıyla bence biraz itici oluyor .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tevez'i West Ham ile West Ham'ı da Tevez ile sevmiştim. Tevez'in forma giydiği zaman içinde farketmeden iyi bir West Ham'lı olmuştum.

Fakat ManU'ya gitmesi olmadı. Hala içimde biraz West Ham sevgisi vardır, Umarım geri döner.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Çok ilginç adam bu Tevez. Biraz marka değeri düşmeye başladımı 1 demeç veriyo ortalığı karıştırıyo.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

sen değil miydin 28 yaşında futbolu bırakacağım diyen ?
    (/s)

12. Default

Vefalı oyuncuymuş, geldiği yeri unutmuyor bu güzel birşey ancak yaptığı yorum hoş olmamış bana kalırsa. Farzedelim ki son hafta Man.City-West Ham maçı ikisi içinde kader maçı oldu...o karşılaşmada oynar da gol kaçırırsa nasıl zan altında bırakırlar insanı.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Tevez'in West Ham transferinde aklanan paranın hesabı yok tabi.

Ben olsam ben de oynarım.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Gerçekten mükemmel birşey olur dönerse eğer.

Quote Originally Posted by Maometto View Post
    sen değil miydin 28 yaşında futbolu bırakacağım diyen ?
    çok net hatırlıyorum o açıklamayı ben de. geçen gün de bir yerlerde bahsetmiştim
    Bırakmazsa sevinirim. Severim Tevez'i. TV8'de Brezilya ligi izlerken tanımıştım onu. O günden beri gittiği her yerde takip ederim. WestHam, ManU, ManCity..

Ayrıca geçenlerde futbol camiasında ne olsa çok üzülürdüm diye düşündüm. Herhalde Fenerbahçe Tevez'i alırsa oturur ağlarım dedim..

Dönsün WestHam'la UEFA şampiyonu olsun. Mascherano da dönsün..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İngiltere'ye alışma sürecinde baya katkısı oldu West Ham United'ın.Futbolu bırakmaya yaklaştığı zamanlarda bu dileği gerçekleşebilir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Kompany ve De Jong'dan Sonra Boateng.

Seneyede Pitroipa ve Pétric'i alsinlar. Manchester Burger yaparlar takimin adinida

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tabata'yı da 10'a verelim onlara.

Del Piero_10 Misafir

Default Man. City'den Joe Cole için mega teklif

Manchester City, Chelsea'nin İngiliz milli oyuncusuna 4 yıllığına 45 milyon avro teklif etmeyi planlıyor...

Manchester City, Chelsea'nin yıldızı Joe Cole'a 4 yıllığına toplam 45 milyon avroluk bir kontrat önererek, İngiliz oyuncuyu Premier Lig'in en çok kazanan ismi yapmayı planlıyor.

Daily Express'in haberine göre, sezon sonunda kontratı bitecek olan 28 yaşındaki oyuncu, Manchester City'den haftalık 205 bin avroluk bir teklif alacak. Mavi beyazlılar, Chelsea'ye bonservis bedeli ödemeyecekleri için, bütün parayı Joe Cole'ün kontratı için harcayabilecekler.

Manchester City'nin 4. sıra için en önde gelen aday olması ve gelecek sezon büyük ihtimalle Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olması, Joe Cole'ü ikna edecek sebeplerden biri olarak gösteriliyor.

City Teknik Direktörü Roberto Mancini de, Devler Ligi'ne kaldıkları takdirde büyük isimleri kulübe getirebileceklerini ve Manchester City'yi Avrupa'nın önemli takımlarından biri yapabileceklerini ifade ediyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Cole City için iyi olur fakat bu kadar abartmalarına da gerek yok bence...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default Tuncay'ın asisti yetmedi

Tuncay'ın asisti yetmedi

Milli futbolcumuz Tuncay Şanlı'nın 77 dakika sahada kalıp bir de asist yaptığı karşılaşmada Stoke City, Bolton karşısında son dakikalarda çöktü. Tuncay'ın bir topunun direkten döndüğü maçta skor avantajını koruyamayan Stoke, Taylor'un gollerine engel olamayınca sahadan boynu bükük ayrıldı: 1-2

Britannia Stadium'daki maça iyi başlayan ev sahibi ekip Tuncay Şanlı'nın orta sahadan savunma arkasına attığı müthiş pasa iyi hareketlenen Kitson ile 1-0 öne geçti ve devreyi bu skorla önde tamamladı. 73. dakikada ani gelişen Stoke City atağında Etterington topu Tuncay'a çıkardı, ceza sahası içinde müsait durumda olan milli oyuncumuzun vuruşunda direkler gole izin vermedi. Dönen topu Kitson 1 metreden dışarı yolladı (!) Tuncay 77. dakikada yerini Fuller'a bırakırken, direk soyunma odasına gitti. Taraftarlarda milli oyuncumuzun oyundan çıkarılmasını ıslıklarla protesto etti. Dakikalar 85'i gösterdiğinde Taylor'un frikiğiyle beraberliği yakalayan Bolton, 3 dakika sonra aynı oyuncuyla galibiyet golünü buldu ve evine mutlu döndü..
    1-0'lık galibiyeti korumayan Stoke City 43 puanda kalırken, 35 puana yükselen Bolton ise düşme hattından iyice uzaklaştı.
    İngiltere Premier Ligi'nde günün diğer maçlarında ise
    Birmingham City-Hull City: 0-0
    Blackburn Rovers-Everton: 2-3
    Sunderland-Burnley: 2-1
    Fulham-Wolves 0-0

LigTv

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Talking Neville coşunca...

Neville coşunca...

Manchester United'ın ezeli rakibi City'yi son saniye golüyle yendiği maçta ilginç bir sahne yaşandı. 94. dakikada ManU'nun şampiyonluk yarışına devam etmesini sağlayan golü atan Scholes'u kutlamak isteyen tecrübeli isim Neville, takım arkadaşıyla birlikte futbol dünyasında alışık olmadığımız bir enstantaneye konu oldu...

LigTv

Gerisini yazmamış ama ben söyleyeyim Neville Golden Sonra Scholes'u dudağından öptü

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default Deja Vu

Deja Vu

Manchester derbisinde gülen konuk United oldu !.. Sezonun ilk yarısında ezeli rakibi City'yi son saniyede Owen'ın golüyle 4-3 yenen Kırmızı Şeytanlar, bu kez de Scholes'un kafa golüyle 1-0'lık galibiyete ulaştı ve şampiyonluk ümitlerini sürdürdü.
    City of Manchester oynanan derbi, sezonun ilk yarısında 4-3 biten maçın aksine oldukça yavaş tempoda geçti. Karşılaşmanın ilk devresinde iki ekip de pozisyon üretmekte zorlanırken, United adına Rooney 41. dakikada mutlak bir fırsattan yararlanamadı ve taraflar soyunma odasına eşitlikle gitti.

Mücadelenin ikinci devresi de ilk yarının kopyası şeklinde geçti. Oyunu daha çok kendi sahasında kabul eden City kontra ataklarla pozisyon aradı. Tevez ve Adebayor'un yarattığı pozisyonlarla etkili olmaya çalışan City, aradığı pozisyonları bulamadı. 75. dakikada Wayne Rooney yerini Berbatov'a bırakırken, oyunda kaldığı süre boyunca sakatlığı sebebiyle etkili olamadı. Karşılaşma bu skorla bitecek derken karşılaşmanın son saniyelerinde Evra'nın soldan ortasında iyi yükselen veteran oyuncu Scholes düzgün bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi:0-1

Bu skorla Manchester City 34 maç sonunda 62 puanda kalırken,Scholes'un altın kafasıyla üç puana uzanan 'Kırmızı Şeytanlar' ise 35 maç sonunda 76 puana ulaştı ve 1 maç fazlasıyla lider Chelsea ile puan farkını bire indirdi.

Hatırlanacağı gibi Manchester United sezonun ilk maçında da maçın son anlarında attığı golle City'i 4-3 mağlup etmişti..

(Ligtv.com.tr)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

Sevgi yumağı oluşturmaları ne güzel

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Şampiyonluğu getiren golü atsa neresinden öpecekti acaba

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

27. Default

Aslan Gibi Delikanlıydı Vah Vahhh Demek Nevil'ide Kaybettik

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Scholes bu olaydan memnun kalmış mı acaba
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Scholes bu olaydan memnun kalmış mı acaba
    Tabi ki memnun kalmış,bakar mısınız Scholes nasıl gülüyor

Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Neville kardeşleri sildim sağ bekler listemden .Adriano ile aynı takımda oynamasa bari .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Mesaj Yetkileri