Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

20 50.00%
  • Berabere biter

7 17.50%
  • Beşiktaş kazanır

13 32.50%
1 ile 30 arası toplam 301 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Beşiktaş [ 30. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Emrah44 çok karamsar olma yahu bu işler belli olmaz BJK'yi gördük geçen sene..Ama hakemlere bağlı biraz bu işler genelde..Maçı izlemedim ama BJK çok şey kaybetti ŞL'de mücadele etmeyi %80 kaybettiler Fair playde başarılı bir takımın 2 kırmızı görmesi kötü oldu..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Emrah44 çok karamsar olma yahu bu işler belli olmaz BJK'yi gördük geçen sene..Ama hakemlere bağlı biraz bu işler genelde..Maçı izlemedim ama BJK çok şey kaybetti ŞL'de mücadele etmeyi %80 kaybettiler Fair playde başarılı bir takımın 2 kırmızı görmesi kötü oldu..
    İyimser olacak olacak bir durum yok ortada onun için.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe'nin emeği bir yana orası ayrı konuda bir hakem tansiyonu yükseltmek için bu kadar çaba sarfeder mi? Aradan saniyeler geçiyor neredeyse dakikaya tamamlayacak ondan sonra verdiği kararlarla oyuncuları çıldırttı. Baktı kimseyi atamıyor alakasız kartlar çıkarmaya başladı. Lugano'nun pozisyonunda aklı kaldı asla vermeyeceği pozisyona penaltı verdi.

Sonrada bu forumda diyorlar niye hakem konuşuluyor. Fenerbahçe'nin galibiyetine gölge düşürülüyor. Ne kadar felaket hakem varsa Fener'in maçına denk geliyor. Fener'de kazanınca haliyle onun galibiyeti üzerinden hakemi konuşmak zorunda kalıyoruz. Gerçekten ben utandım maçı izlerken olacak iş değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Fenerbahçe'nin emeği bir yana orası ayrı konuda bir hakem tansiyonu yükseltmek için bu kadar çaba sarfeder mi? Aradan saniyeler geçiyor neredeyse dakikaya tamamlayacak ondan sonra verdiği kararlarla oyuncuları çıldırttı. Baktı kimseyi atamıyor alakasız kartlar çıkarmaya başladı. Lugano'nun pozisyonunda aklı kaldı asla vermeyeceği pozisyona penaltı verdi.

Sonrada bu forumda diyorlar niye hakem konuşuluyor. Fenerbahçe'nin galibiyetine gölge düşürülüyor. Ne kadar felaket hakem varsa Fener'in maçına denk geliyor. Fener'de kazanınca haliyle onun galibiyeti üzerinden hakemi konuşmak zorunda kalıyoruz. Gerçekten ben utandım maçı izlerken olacak iş değil.
    Dün hakem manisayı katlederken niye bu yorumları yapmadınız

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Onuda girip sen yapacaksın. Ben dürüst değilim sen ol be kardeşim.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Aaa Ama Hakemler Fener'e Yardım Ediyor
    Fener Hakemle Kazanıyor...
    Olur Mu Ama
    Diğer Takımlara Karşı Birşey Yok...
    Hayır Bir Kerede Tebrik Edin Be Kardeşim...
    Yok Bilica Penaltı Noktasından Tünel Kazdı-Hakem Bilmem Ne Yaptı-Zaten Saha da Yamuktu-Rüzgar Fenerbahçe'nin Arkasından Esiyordu....
    Bu Tür Saçma Mazeretlerin Ortaokul'da Kaldığını Düşünüyordum...

Mesaj Yetkileri