Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

20 50.00%
  • Berabere biter

7 17.50%
  • Beşiktaş kazanır

13 32.50%
Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 301 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Beşiktaş [ 30. Hafta ]

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Normal bir şeyse bundan sonra her maç penaltı noktasının beyazını çıkartana kadar eşeliyoruz.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maç yine Alex'in topu taca atması ile başladı. Uğurlu başlangıç ardından süpriz bir golüde getirdi zaten. Mustafa hocanın planlarını deyim yerinde ise alt üst etti.

Maçın geneli orta saha mücadelesi olarak geçti,iki takımın savunmaları çok iyiydi.

Hakemler hiç iyi değildi, iki tarafa karşı kötü kararlar verildi. Özellikle yan hakem Serkan Gencerler ofsayt ile alakasız 2 ofsayt verdi bir tanesi Guiza diğeri Üzülmez.

Düdükten sonra topa vuran İsmail'e ikinci sarı karttan kırmızı vermesi gerekirken oyundan atmadı. Hata. Oyunu çok gereksiz yere durdurdu,maçın temposu düşüktü hep bu yüzden.

Ayrıca şuna deyinmek istiyorum, gerçekten işimize gelince konuşuyoruz. İlk maçta verilmeyen penaltımız,5 metre ofsayttan yediğimiz goller konuşulmazken. Şimdi Lugano'nun eline çarpan top penaltı diye konuşuluyor. Ama kimse İlk yarıdaki İbrahim Kaş'ın Emre'yi yaka paça yere indirmesinden bahsetmiyor. Aynı şekilde Yine İbrahim Kaş'ın Mehmet Topuz'u yaka paça yere indirmesindende bahsetmiyor.

Bobo'nun kaçırma sebebini Bilica diyenlere güleceğim. Bobo bana göre şu takımda penaltı atmayacak tek oyuncudur. Hatırlayın bundan yıllar önce Tigana döneminde bir Uefa kupası maçında aynı şekilde bir penaltı kaçırmıştı. Bobo gösterdiği köşeye atıyor, ayağını döndermiyor. Bobo'nun huyudur bu.

Galip geldiğimiz için çok mutluyum. Haftaya Galatasaray'ın Bursaspor'u mağlup etmesini bekleyeceğiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bilica o tavuk gibi penaltı noktasını eşelerken 4 tane hakemin biri görmedi helal olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ama kimse İlk yarıdaki İbrahim Kaş'ın Emre'yi yaka paça yere indirmesinden bahsetmiyor.
    Yapma Serkan yaka paça düşürülen adam ileri doğru zıplayarak mı düşer?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Emre nin pozisyonuna da yaka paça indirmek deniLiyor ya neyse
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kanaltürk'te tartışıyorlar bu pozisyonu.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Emre'nin klasik düşüşü o Emre abi.Ne türlü yaparsan yap hep aynı düşüş
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Emre'nin tartışılması, Kayseri maçında Cangele'ye verilen penaltı sebebiyledir.O pozisyon hakkında o dönemde hatalıdır demiş miydi acaba şimdi bu pozisyona hatalı diyenler?

Yoksa bence Emre'nin pozisyonu penaltı değil, Cangele'nin de değildi ama o dönemde verildi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Her iki takımdan da gereksiz gerginlik yaratmaya çalışan oyuncular olmasına rağmen güzel maç oldu. En azından benim açımdan. Bilica konusunda Sekopej'e katılıyorum. Hatta Bilica ile ilgili düşüncelerim sadece bu maçla ilgili değil. Sezon balından beri iğreniyorum o adamın futbol oynayışından, saha içinde yaptıklarından, ekranlardan yansıyan kişiliğinden. Ülkenin en önemli takımlarından birisinin formasını giyen bir oyuncu hiçbir şartta bu kadar basit davranışlar sergilememeli. Daha önceki maçlarda yaptıkları da ha keza. Attığı tekmeler, dirsekler vs. Yakışmıyor benim Fenerbahçe'me, beğenenler çıkabilir.
    Hüseyin Göçek son zamanlardaki genel Türk hakemi standardındaydı. Yardımcı hakemler de öyle. Sezon bitiyor, bir gelişme yok hakemler konusunda. Bu forumda birkaç kez daha yazdım; herkes kendi takımının gözlüğüyle bakıp, tarafsız bakmadığı için Fenerbahçe'nin maçında hakemler Fenerbahçe'yi, Galatasaray'ın maçında Galatasaray'ı, Beşiktaş'ın maçında da Beşiktaş'ı kayırıyor olacaklar, o takım taraftarı dışındaki taraftarlara göre. Bu maçta birçok kişi dillendirmese de Fenerbahçe kayırıldı diye geçiriyor aklından. Kendisi aleyhine haksızlık yapıldığını düşünen Fenerbahçeliler de vardır, bundan da eminim. Herkes işin kolayını bulmuş, hakemler bizi katletti, rakibi kolladı. Fenerbahçe'nin de canı yanıyor, kayrılıyor da. Aynı durum Galatasaray ve Beşiktaş için de geçerli. Fark yok yani. Olan bu 3 takım -Trabzonspor'u da ekleyebiliriz bu 3'lüye-, 4 takım dışındakilere oluyor. Uzattım kusura bakmayın.

Alex'e söyleyebilecek söz kalmadı artık. Ne desek az kalır.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Serkan çok agresif, ve savunmacı gördüm seni bu gün nedense. BiLica yerine sen oyna derim Fenerbahçe savunmasında, bu savunma becerin iLe ondan daha verimLi oLursun

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bilica'ya bak İbrahim Kaş'ın kulağını çekiyor, Toraman'ın saçını çekiyor, penaltı noktasını eşeliyor sarı kartla bitiriyor maçı.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Bilica'ya bak İbrahim Kaş'ın kulağını çekiyor, Toraman'ın saçını çekiyor.

İnşaat çaLışması yapıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Serkan çok agresif, ve savunmacı gördüm seni bu gün nedense. BiLica yerine sen oyna derim Fenerbahçe savunmasında, bu savunma becerin iLe ondan daha verimLi oLursun
    Agrasif değil, rahatım, Lugano'nun pozisyonu verilmediğinde dua etmeye başlamıştım Beşiktaş gol bulsun da, maçtan sonra hakem sebebiyle Fenerbahçe kazandı yorumları yapılmasın diye çünkü böyle olacağı belliydi, tebrik etme gibi bir huyumuz yok çoğumuzda.

Sonra hakem penaltıyı verdi, Beşiktaş atamadı, hakem hata yapmıştır ama hatanın en büyüğü hakemde değildir.

Son mesajıma gelirsek, Kayseri o dönemde kazanırken ses çıkarmayıp, hatta penaltıydı deyip, sonra aynı hareket burada olduğunda tersi söylenirse, ben de geçmişi hatırlatırım.

Hatayı hatayla düzeltmenin de çok yanlış olduğunu düşünürüm, bunu da savunmam.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

O kadar emek sonunda bumudur yani

ilk bir tebrik et hiç değilse bir spor sever olarak çoğu insan futbol oynamayı bilmiyor ama eleştiremeye üstlerine yok helal olsun, gerçekden bir galibiyet Bilica'nın penatlatıyı eşelemesine bile neden gösterilmiş beh beh.

Tebrikler Since 1907 !

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Aynı şekilde Yine İbrahim Kaş'ın Mehmet Topuz'u yaka paça yere indirmesindende bahsetmiyor.
    Serkan'ım Kanaltürk'te tekrarı var bak seyret Mehmet İbrahim'i çekiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu konuda gol olur.Maçtaki kırmızı kart sayısından daha fazla cezalı çıkar birdahaki sabaha kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Öbür Serkan'a dedin ama şunu mu diyelim, utanıyoruz, Fenerbahçeli olduğumuz için çok pişmanız, dilekçe yazıp 3 puan bizden alınıp Beşiktaş'a verilsin, hatta maç istatistikleri de ters çevrilsin, net pozisyonlara Beşiktaş girmiş olsun, hatta Beşiktaş'ın elinden şampiyonluk alınmıştır, vs, vs...

Size tebrik etmek zor geliyor, hakem hata yapmasa da maçı Beşiktaş kazanamayacktı gerçeğini kabullenmek zor geliyor (ilk maçı biz hakem hatasıyla kaybetmiştik ama çoğu Fenerbahçeli hatalardan çok takımın haketmediğini konuşuyordu yenilgiye bahane aramak yerine) siz isteyin, ben bunları da derim yahu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Bilica'nın yaptığı ben o an sinir ile karşı tribünden gördüm. Hakem nasıl görmemiş. Böyle rezillik olmaz. Kesinlikle Fenerbahçe yönetimi Bilica'ya yaptırım uygulamalı.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Onu en başta söyledim Serkan zaten. Beşiktaş'ın bir penaltı posizyonu var başka bir şey yok. 9 savunmacıyla nasıl kazanabilirdi ki zaten?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Neyse ya, en iyisi foruma girmemek galip geldikten sonra derbilerde, mutalaka ve mutlaka sonucu hakeme bağlayanlar oluyor, benim de kırdıklarım varsa mesajlarımla özür dilerim, derbinin keyfi kaçmasın, kalın sağlıcakla.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Hakem hatası varsa, hakeme bağLayacağız tabi ki. Bu zamana kadar sonucuna hakemin etki etmediği bir maç göster, bende sana çıkıp heLaL oLsun, aferin diyeyim.İLk yarı da ki maçta da biz hakemin hataLı kararLarı sayesinde maçta üstünLük kurup, goL buLmuştuk. Ne bekLiyorsun ki ? Şak şak şak Yaşasın Fenerbahçe mi diyeLim ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Şu forumda Beğen seçeneği olsa, Serkan abinin tüm yorumlarını beğencem de yok ki.. Hepsinin altına imzamı atıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakem hatası varsa, hakeme bağLayacağız tabi ki. Bu zamana kadar sonucuna hakemin etki etmediği bir maç göster, bende sana çıkıp heLaL oLsun, aferin diyeyim.İLk yarı da ki maçta da biz hakemin hataLı kararLarı sayesinde maçta üstünLük kurup, goL buLmuştuk. Ne bekLiyorsun ki ? Şak şak şak Yaşasın Fenerbahçe mi diyeLim ?
    Şak şak şak yaşasın Fenerbahçe demenizi beklemiyoruz ki biz. Bizede ilk maçta karşı hatalar yapıldı. Fakat çıktık zaten iyi oynamadık dedik,kazanmayı haketmedik deyip tebrik ettik.

Sizler sanki muhteşem oynamışsınız,fakat hakem yüzünden maçı kaybetmiş gibi konuşuyorsunuz abicim.

Nesil
    2006

Rıdvan geçmiş olsun... Bu sene pek sesinizi duyuramadınız.

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Gişe fiyatına bilet varsa geliyim Batuhan Fenerlilerin arasında bile olur yani Karaborsada yahu tüm biletler
    Unifeb ile beraber izledim, sana bilet bulurdum; ama bağırmayan herkes dayak yedi bu gün stadyumda... Sende doğal olarak bağırmayacaktın. Davul Tokmakları havada uçuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kurala göre Bilica'nın eşelemesi yüzünden sarı kart görmesi gerekiyormuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Rıdvan geçmiş olsun... Bu sene pek sesinizi duyuramadınız.

Unifeb ile beraber izledim, sana bilet bulurdum; ama bağırmayan herkes dayak yedi bu gün stadyumda... Sende doğal olarak bağırmayacaktın. Davul Tokmakları havada uçuştu.
    Keşke bana bulsaydın batu

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Şak şak şak yaşasın Fenerbahçe demenizi beklemiyoruz ki biz. Bizede ilk maçta karşı hatalar yapıldı. Fakat çıktık zaten iyi oynamadık dedik,kazanmayı haketmedik deyip tebrik ettik.

Sizler sanki muhteşem oynamışsınız,fakat hakem yüzünden maçı kaybetmiş gibi konuşuyorsunuz abicim.
    Ben ne dedim ? Bende iLk maçta hakem bizim lehimize kararLar verdi demi dedim. ? Ben iyi oynadık diyormuyum, ya da başka bir Beşiktaş taraftarı iyi oynadık diyormu ? O zaman neyi anLatmak istiyorsun onu anLamadım ben. Tekrar diyorum, siz Beşiktaş ın oyununu sorguLayacağınıza, kendi sahasında, hücuma çıkmakta zorLanan bir takıma karşı sadece 3 tane pozisyon buLmanızı sorguLayın. Biz zaten sezon başından beri memnun değiLiz takımın oyunundan ama sizinde çok iyi oynamadan kazanmanıza rağmen ki bu doğaL bir durumdur, BarceLona gibi oynuyormuş edaLarınızı da anLayamıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Arkadaşlar benim takımım iyi oynamamış hiç pozisyonu olmamış olabilir ama, verilmeyen penaltıyı, atılmayan Bilica'yı, ofsayt diye kesilen pozisyonlarımızı konuşmayacak mıyız?

Lugano'nun penaltısını verse, diğer penaltı pozisyonunda Bilica'yı atsa bu penaltı da gol olsa Beşiktaş 2-1 önde olsa Fenerbahçe 10 kişi kalsa.

Bu senaryoların sonu gelmez denebilir ama kabaca böyle olması gerekiyordu durumun ama olmadı. Neden olmadı? Hakem yüzünden. Konuşacağım tabii.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben ne dedim ? Bende iLk maçta hakem bizim lehimize kararLar verdi demi dedim. ? Ben iyi oynadık diyormuyum, ya da başka bir Beşiktaş taraftarı iyi oynadık diyormu ? O zaman neyi anLatmak istiyorsun onu anLamadım ben. Tekrar diyorum, siz Beşiktaş ın oyununu sorguLayacağınıza, kendi sahasında, hücuma çıkmakta zorLanan bir takıma karşı sadece 3 tane pozisyon buLmanızı sorguLayın. Biz zaten sezon başından beri memnun değiLiz takımın oyunundan ama sizinde çok iyi oynamadan kazanmanıza rağmen ki bu doğaL bir durumdur, BarceLona gibi oynuyormuş edaLarınızı da anLayamıyorum.
    Bunda sorgulayacak birşey yok ama farkındaysan. 9 savunma ile oynayan bir takıma karşı nasıl hucüm yapabilirsin ki, değil mi?.

Ortada bir gerçek varsa bu maçı sizden daha çok hakettiğimizdir bana göre. 3 pozisyonumuz var,farkı yaratıp golüde atmışız.

Bizim çok sorgulanacak birşeyimiz yok yani, bizim takımdan beklenen zaten bu iyi defans yapıp gol atılması.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Keşke bana bulsaydın batu
    Keşke haber verseydin, bulurdum bilet. Neyse aklında olsun bu durumlarda ulaş bana maçtan önce sorarım bizimkilere... Çünkü; benim bilet okundu; ama yırtılmadı o bilet ile başka bir arkadaş içeri girdi.

Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri