Arkadaşlar şuanda Schalke'yi yönetiyorum.İlk sezonu Bayern'in 3 puan gerisinde 2. bitirdim.İlk sezon 4-2-3-1 asimetrik oynadım.Bu taktik kısmen olumlu sonuç verdi diyebilirim.Fakat bu taktiğin önemli taşlarından Jefferson Farfan'ı satmak zorunda kaldım ve yerine iyi bir MR-AMR bulamadım.Ayrıca transfer sezonu kapandığı için transfer şansımda yok.Mevcut kadromu ne şekilde kullanmam gerektiğine dair sizlerden fikirlerinizi bekliyorum.

KALECİ
Kalede Manuel Neuer var ve bu mevkiyle alakalı yorum kabul etmiyorum.

DEFANS
Defansımda sol bek rotasyonunda sadece Crıstıan Pander var.Defansın ortasında ise Benedikt Höwedes-Heiko Westermann-Nıcolas Otamendi-Carlos Zambrano bulunuyor.Defansın sağında ise Sabri Sarıoğlu ve Tım Hoogland bulunuyor.

ORTA SAHA
Orta sahanın ortasında Abdou Traore-Anthony Annan-Thomas Hıtzlsperger-Joel Matıp ve James Rodrıguez bulunuyor.Bunların dışında asıl sıkıntım ofansif orta saha mevkiinde.Bu mevkide geçen sezon Ivan Rakitic'i kullandım ve ligde 29 maçta 15 gol attı.Onu kesin kullanmak istiyorum.Üstüne bu sezon başında Eden Hazard'ı aldım ve onuda kullanmak istiyorum.

FORVET
Forvet hattında da Kuranyı'den başkasını kullanmayı düşünmüyorum.

Diziliş,taktik ve bireysel komutlar konusunda yardımcı olmanızı rica ediyorum.