Ben Galatasaray ile bir sezon boyunca tek forvet oynadım. Baros toplamda 45 gol civarı bir gol attı. Ligde ise 30 maçta 26 gol atmış. Tek forvette önemli olan kanat oyuncularının ve ortasahadaki oyuncuların forveti iyi beslemesi gerek.

Mesela Baros 10.0.3'te baktığımızda Heading'in 9 aynı şekilde Jumping'inde 9 olduğunu görüyoruz. Demekki bu adama yerden oynamak lazım hemen komutlardan Poacher'ı seçiyorum çünkü Baros'un özelliklerine en uygun komut Poacher'dır. Sercan ile Baros'un benzerlik gösterdiğini söyleyebilirim bence Sercan ile oynamalısın.

Ben Galatasaray ile 4 defans 2 ortasaha 3 hücumcu ortasaha ve 1 forvetle oynadım. Özellikle Arda Kewell ve Elano'nun pasları bu komutta önemli yer tutuyor. Sende yaratıcılığı ve pasları yüksek olan oyuncularına gerekli komutları vererek Sercan'a bol gol attırabilirsin.

Aut atışları içinse kalecinin oyun içi komutlarından Defender Collect'i seçmeni önerebilirim böylece kaleci defansla başlar ve topu kaybetmezsin.