Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

20 50.00%
  • Berabere biter

7 17.50%
  • Beşiktaş kazanır

13 32.50%
Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 301 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Beşiktaş [ 30. Hafta ]

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Daha ne kuralları koyuyorsunuz. Hakemler bizden yana çözemediniz mi daha
    Sen çözmüş gibisin Serkan abi.Başkasına yapılsa ne diyecektiniz bilemiyorum.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Benim gördüğüm kadarıyla penaltı noktasının eştiği için,değil pozisyon için görmüş Bilica sarı kartı.
    Bilica'ya ceza verilmedi ama yaptığı hareketin sonuçlarını hakem gördü ve boşluğu çim ile doldurdu.. Bu da bi müdahale sayılmaz mı?

Ancak bunları yazıyorum diye Bilica'nın yaptıklarını tasvip ediyoruz gibi bi sonuç çıkmasın kesinlikle.. Şahsi fikrim, Bilica'nın sezon sonu yollanması yönünde.. Yaptıklarıyla Fenerbahçe'nin çubuklu formasını giymeyi hiç mi hiç haketmiyor..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Sen çözmüş gibisin Serkan abi.Başkasına yapılsa ne diyecektiniz bilemiyorum.
    Başkasına yapıldığında yazdığımız şeyleri biraz okursan bu konuda sıkıntı çekmezsin. Serkan hem üşenir şimdi eski mesajları bulmaya =)))

Cidden bizim kadar kabullenen taraftar yoktur. Herşeye evet öyledir falan diyoruz yine de memnun olmuyorsunuz.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Bilica'ya ceza verilmedi ama yaptığı hareketin sonuçlarını hakem gördü ve boşluğu çim ile doldurdu.. Bu da bi müdahale sayılmaz mı?

Ancak bunları yazıyorum diye Bilica'nın yaptıklarını tasvip ediyoruz gibi bi sonuç çıkmasın kesinlikle.. Şahsi fikrim, Bilica'nın sezon sonu yollanması yönünde.. Yaptıklarıyla Fenerbahçe'nin çubuklu formasını giymeyi hiç mi hiç haketmiyor..
    Bilica haketmiyor, ama lugano,emre hakediyor mu?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yanlarına Gökhan ve Alex'i de eklediğinde Fenerbahçe formasını en çok hakeden oyuncular oluyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Yanlarına Gökhan ve Alex'i de eklediğinde Fenerbahçe formasını en çok hakeden oyuncular oluyor.
    Aynen..Arkadaşa en iyi cevap olmuş bu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bobo her zaman sola doğru penaltı kullanırdı, hep de gol olurdu. Bu kez diğer tarafa attı kaleci kurtardı. Bunun dışında pek ciddi bir pozisyonumuz da yoktu. Bilica da yeni kurulacak alışveriş merkezinin temelleri için kazı yaptı herhalde. Ayrıca son dakikada Alex'in davranışını Alex'e yakıştıramadım, ciddi bir şey yokken gerginlik çıkardı.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Aynen..Arkadaşa en iyi cevap olmuş bu
    bilicada en hakeden adam
    Last edited by GeNç KaRTaL : 19.Nisan.2010 at 17:55

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bilica'nın hareketide gerçekten iyi değildi ha. Eşeledi resmen penaltı noktasını. Maçın en ilginç yanıda buydu zaten. Gerisi her derbide var kırmızı kart vs. Ama hakem inanılmazk ötüydü. İki takım adınada. Saçma saçma fauller verdi. Dirsek olmayan yerde kırmızı verdi. Fenerbahçe'nin faullerini vermedi vs. iyi değildi yani.Ama Bilica bombaydı ya.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Maç esnasında görmemiştim tekrarları seyrederken gördüm Tello'da Semih'e bir aparkat indirmiş.

Bu da Tello'nun ilk yumruğu değil yanlış hatırlamıyorsam bundan önce 2 kere daha böyle sağ sol çalışmıştı. Böyle çirkef adamları tutmasınlar Türkiye'de yahu. Beşiktaş'a başka Tello mu yok, Fenerbahçe'ye başka Bilica mı yok, Galatasaray'a başka Keita mı yok?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Maç esnasında görmemiştim tekrarları seyrederken gördüm Tello'da Semih'e bir aparkat indirmiş.

Bu da Tello'nun ilk yumruğu değil yanlış hatırlamıyorsam bundan önce 2 kere daha böyle sağ sol çalışmıştı. Böyle çirkef adamları tutmasınlar Türkiye'de yahu. Beşiktaş'a başka Tello mu yok, Fenerbahçe'ye başka Bilica mı yok, Galatasaray'a başka Keita mı yok?
    Hayır malesef yok

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Maça 9 savunma oyuncusuyla çıkan hoca hatalı değil, penaltı kaçıran Bobo hatalı değil, Fenerbahçe'nin gardı düşmek üzereyken değişiklik yapmayı akıl edemeyenler hatalı değil de hakem hatalı!!! Nasılsa Fenerbahçe kazandı, atın çamuru...

İlk maçtan sonra net verilmeyen penaltı, 5 metre ofsayttan gol olurken neredeydiniz acaba şimdi haeme sallayanlar?

Hakem iyi miydi, hayır, değildi. İsmail'i daha ilk yarı düdükten sonra topa vurdu diye atması gerekirdi atamadı, Mehmet'e verilmeyen net penaltı var, veremedi, Beşiktaş aleyhine de hatalar yaptı, veremediği penaltıdan sonra, olmayan pozisyonda penaltı üretti.

Hakemi konuşacağına Beşiktaşlı yönetiiler, maçın en net pozisyonunu penaltı ile yakaladıklarını konuşsunlar.

İlk devre en azından 2. golü bulup, işi bitirmemiz lazımdı, Beşiktaş'ın 2-0'dan geri dönmesi mümkün olamazdı ama gol yemeden atmaya devam ediyoruz. Kral Alex, kaptan gemisini taşıyor. Volkan da 6 maça çıkardı gol yememezlik serisini. Taraftarın da dediği gibi "Fener gol gol gol, şampiyonluk geliyor!" Eğer gol atmaya devam edersek, gol yemeyeceğimiz için şampiyonluğa ulaşırız, şimdi haftaya Galatasaray'ın Fenerbahçe için Bursa'yı yenmesini bekleyeceğiz.

Volkan'a para cezası vermeli yönetim, Bilica sezon sonu gönderilmeli, nasıl ki Tomas'ın bileti kesildi hiç düşünülmeden Bilica da kapıya konulmalı sezon sonunda.
    İmza.

Hakem hakem hakem. Bu ne yahu sanki Fenerbahçe yakalamadı 3-4 net pozisyonu maç boyu bastıran taraf olmadı. Beşiktaş bastırdı Volkan kurtarmaktan yoruldu ama hakem engelledi Beşiktaş'ı. Daha 15-20. dakikalarda 3 olacaktı maç biraz dikkatli olsalar. Lugano'nun pozisyonunda istemedende olsa penaltı var ama Uğur'un pozisyonunda alakası yok. Zaten topa vuramayıp dengesini kaybediyo Bilica azmanı çarpınca adam tank çarpmışa benziyo. Bak Hakem dedinizde aklıma geldi. Son dakikalarda Tello'yada 1 kırmızı çıkarmadı onu niye yazamadınız hiçbiriniz. Emre - Lugano çirkef yumrukları hakem görmeden sallayan Tello World Class Player.

Neyse uzatmaya gerek yok Serkan yazmış zaten herşeyi, derbi canavarı Fenerbahçe 1 galibiyet daha aldı ve Beşiktaş'ı itti aşağıya.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

[COLOR=Blue][B]Maçta çok güzel pankartlar vardı yine.

Last edited by goosfraba : 19.Nisan.2010 at 10:05

Fenerbahçe'li taraftarları tebrik ederim galibiyet için. 'Normal' şartlar altında oynansa yine kazanacakları bir karşılaşmaydı ancak hakem dediğimiz şahsiyet maçın kaderine o kadar çok etki etti ki verdiği, vermediği, 'veremediği' kararlarla, maçın önüne geçen isim oldu. Eğer dün akşam sahadaki kişiler hakemse, ben futbolun 'F'sini bilmiyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tebrikler F.Bahçe...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

gereksiz çene yormuşum.
    Last edited by Melekovic : 20.Nisan.2010 at 00:27

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dünyada eşi benzeri yok denilen şeye örnek Torres'ten geldi, daha çıkar mutlaka örnekleri, bakalım Bilica'ya saydıranlar Torres'e de saydıracak mı? (Bilica'yı savunmuyorum, Torres'e de aynı hakaretlerin yapılmasını bekliyorum yoksa Bilica'yı zaten istemiyorum, sene sonu kovulmalı)
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

gereksiz çene yormuşum
    Last edited by Melekovic : 20.Nisan.2010 at 00:28

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bilica doğru yaptı diyen olmadı, olamaz da. Sadece Bilica'nın yaptığı hareketi dünya üzerinde yapan yok denildi, türlü hakaretler edildi, şimdi görüyoruz ki bunu tek yapan Bilica değilmiş. Yanar dönere kızıyorum ben, Torres'e de aynı hakaretler yapılsın diye bekliyorum yoksa Bilica'ya küfür mü edeyim ne yapayım, sene sonu kapının önüne koyulmalı dediğim halde defalarca, hala Bilica'yı korduğum düşünülüyorsa.

(Neden üzerime alındım, Mustafa'nın mesajında bir şey yok, dalgasını geçmiş el ele diyerek, sonraki tek mesaj bana ait olduğundan üzerime alındım.)
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serkan'ın demek istediği içimizdeki Fenerbahçe sevgisinden dolayı Bilicayı yermek oluyor, bakalım aynısını Torres için yapacaklarmı diyor. Arada Bilica'nın yapdığını savunmuyorum demesine rağmen, benim el ele yazmam Bilica'ya yönelik bir yazı olmasına rağmen, Torres yaptı diye doğru mu demen iyi okumadığın fikrini uyandırdı bende.

Takımımız haklı bir galibiyet aldı biz buna sığınmıyoruz ama Galatasaraylılarda dahil olmak üzere herkes Beşiktaş'ın yenilmesini buna sığınarak söylüyor. Enteresan doğrusu.

Yöneticilerin yazdıkları diyorsun, Serkan ve Hayrettin Abi'nin yazdıklarında, forumda sildiğimiz mesajlar gibi sorun teşkil edecek mesajlar yok. Varsada gözümüzden kaçmıştır raporlayın anında silelim. Yeri geldiğinde yönetici mesajlarıda siliyoruz ayrıca.

Küçüklere ve üyelere örneklik konusunu açman ise garip olmuş )

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Dünyada eşi benzeri yok denilen şeye örnek Torres'ten geldi, daha çıkar mutlaka örnekleri, bakalım Bilica'ya saydıranlar Torres'e de saydıracak mı? (Bilica'yı savunmuyorum, Torres'e de aynı hakaretlerin yapılmasını bekliyorum yoksa Bilica'yı zaten istemiyorum, sene sonu kovulmalı)
    Arkadaş Bilica'yı savunmamış zaten Melekovic. Bunu da belirtmiş özellikle. Sanırım beklentiniz Bilica'nın Fenerbahçeliler tarafından savunulması. Ama çevremde ve forumlarda, bloglarda hiçbir Fenerbahçeli Bilica'nın yaptığını savunmuyor. Sekopej'i savunmak bana düşmez. Ama yazılanları dikkatli okumak gerekmekte.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Emre'in pozisyonunda müdehale yok gibi gelmişti ama gördüğü halde sağ omuzunu emreye doğru sertçe kaldırıyor. Fikrim değişti, kart doğru ama rengi tartışılır. Sertliğine göre.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bilica'yı davranışlarından dolayı gönderecekseniz,Emre'yi de,Lugano'yu da gönderin.Ali Samiyen'de ki kavgayı ateşleyen,her maç formasından çekerek bir oyuncuyu yere indiren Lugano;her pozisyona itiraz eden,rakibe faul yapınca normal kendisine yapılınca anormal Emre.

Bilica'ya gerekli şeyi de yapmadı hakem.Hakem kendisini temizlik görevlisi filan sandı.Bence gereği yapılmalı.Federasyon artık ne yapabilir(?)bilemiyorum.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bilica'yı davranışlarından dolayı gönderecekseniz,Emre'yi de,Lugano'yu da gönderin.Ali Samiyen'de ki kavgayı ateşleyen,her maç formasından çekerek bir oyuncuyu yere indiren Lugano;her pozisyona itiraz eden,rakibe faul yapınca normal kendisine yapılınca anormal Emre.

Bilica'ya gerekli şeyi de yapmadı hakem.Hakem kendisini temizlik görevlisi filan sandı.Bence gereği yapılmalı.Federasyon artık ne yapabilir(?)bilemiyorum.
    Emre kendini, aşırı tepkisini gidermek için psikolojik destek bile alıyor, bu yönde çabalıyor. Emre gibi bir sürü oyuncu gösteririm her takımda, en basiti Galatasaray'In kaptanı Bilent Korkmaz, senelerce takımın kaptanlığını yaptı, hiç gönderin diyen oldu mu?

Lugano olayında ise, geçen seneki maçtan sonra sezon sonu beklenmeden hemen gönderilmeli yazdım, bu tür oyuncuların Türk futbolunda yeri yok yazdım, sezon sonu peşinden koşulurken koşulmasın, başka adam mı yok yazdım, ben gereken tepkiyi verdim, veririm de, duruma göre yorum yapmam çoğu kimse gibi.

Ayrıca maç içerisinde hırçın oyuncu iyidir, takımı ateşler, taraftarı ateşler, o ayrı konu, başka yerde tartışırız. Ama Bilica kapının önüne koyulsun derken Lugano'ya niye demiyorsun de diyemez bana kimse ona da dedim çünkü defalarca.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Asıl dünün geyiğini Ömür Gedik yaptı. Twitter'ında Beşiktaşlılar penaltımız verilmedi diyormuş, sanki verilince atabiliyorsunuz. Ömür Gedik'in bu kadar fanatik olduğunu bilmezdim. =))

Dün hakemlere laf söylüyoruzda, asıl sorun o hakemleri oraya atayanlarda. Bu hakemlere günah bulmak yanlış. Seviyeleri bu maçı kaldırabilecek seviyeler değildi. Buda gözüktü. Atanmaları hata idi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Torres bir anlık sinirle bir hareket yapıyor sadece, göz var nizam var. Bilica'nın yaptığı bambaşka bir şey, tam 9 kere aynı hareketi yapıyor. Ben maçı izlemedim, sadece görüntüyü gördüm maçtan sonra hakemler bunu nasıl görememiş gerçekten çok şaşırtıcı.

Torres'in yaptığına doğru demem, eğer uyarı falan vermeyecekseniz hakaret de ederim yani adam liverpool'da oynuyor günahım kadar sevmem İşin şakası bir yana, aynı kefeye konulması çok mantıksız geldi bana.

Edit: Maçın özetini izledim şimdi, Fenerbahçe maçı hakkıyla kazanmıştır bana göre o yüzden tebrik ediyorum Fenerbahçeli arkadaşları. Keşke hakemler ve Bilica saçmalasaydı, maçın önüne geçen olaylar olmasaydı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bilica zemini bozsaydı yine ve gol olsaydı ardından bjk yine gol atsaydı acaba delikanlı gibi hala bu Bilicanın zemini bozması konuşuluyor olacakmıydı çok fazla merak ediyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Bilica zemini bozsaydı yine ve gol olsaydı ardından bjk yine gol atsaydı acaba delikanlı gibi hala bu Bilicanın zemini bozması konuşuluyor olacakmıydı çok fazla merak ediyorum..
    Orada tartışılan, Bilica'nın o hareketten ötürü ikinci sarıda kırmızıyı görmesi zaten, golü engellediğini Bobo dahil kimse iddaa etmedi.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Önceki sayfalara bakarsan abi belki biraz bilgi edinirsin.
    Hayrettin abi penaltıyı kullanmasını engelledi çiftci muhabbeti falan döndü ben o konu için dedim.

Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri