Sayfa 96 / 480 İlkİlk ... 46869495969798106146196 ... SonSon
2,851 ile 2,880 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quaresma olayı hiç olmadığı kadar ciddi...

Çok önemli adımlar atılıdı...

Quaresma gelirse sürpriz olmayacak(benim için)...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Muhteşem olur Muhteşem eğer gelirse RQ7...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quaresma daha gelmez gidiceği takımın Şampiyonlar liginde oynaması önemli bir etkenmiş

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İngiltere’den ayrılıp kiralık olarak ülkesine dönen Robinho’ya talip olan Kartal, eski oyuncusu Zago aracılığı ile teklifini sundu. Dünyaca ünlü yıldızın tek şartı vardı. Robinho, “İstanbul’a gelirim. Ancak takımın başında hangi hoca var” diye sordu.

“Mustafa Denizli” yanıtını alınca da, “Hocalarla hep sorun yaşıyorum. O yüzden tanımadığım biriyle çalışmam. Real Madrid’de parlak bir dönem geçirdiğim Schuster ile anlaşırsanız, ben de gelirim” ifadesini kullandı.

ALMAN HOCA EVET DEDİ
    Gizli operasyon sürerken, Robinho’dan gelen bu talep üzerine, yönetim harekete geçti. İspanya’da yaşayan Schuster ile Köln’de randevu ayarlandı, ünlü çalıştırıcı yıllık 2.5 milyon Euro’ya evet dedi.

ARAYA KESER GİRDİ!
    Kartal, Fenerbahçe maçının ardından bu iki bombayı aynı anda patlatacaktı. Ancak Denizli’nin Galatasaray’dan öğrencisi olan Erdal Keser’in telefonu işleri karıştırdı. Denizli’yi arayan Keser, “Beşiktaş yönetiminin Almanya’da Schuster ile konuştuğunu öğrendim. Sezon sonunda bırakıyor musun hocam” deyince, Mustafa Denizli neye uğradığını şaşırdı.

KURANYİ KALKAN OLDU!
    Başkan Demirören, futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ve yardımcısı Cengiz Zülfikaroğlu işi resmiyete dökmek için Almanya’ya uçtu. Olay anlaşılmasın diye de ortaya Kuranyi transferi atıldı. Oysa konu Alman hoca idi..

KAZAN FENA KAYNIYOR
    Schuster için artık geri sayıma geçen Beşiktaş yönetimi, Denizli’nin Başkan Yıldırım Demirören’i arayıp, “İmza atmak istiyordunuz. Ben hazırım” demesiyle sarsıldı. Daha önce, “Sezon bitsin, ondan sonra görüşürüz” diyen Denizli’nin birden fikir değiştirmesine anlam veremeyen yöneticiler, Demirören’e, “Onunla devam etmeyelim” baskısı yaptı. Ancak Başkan, Mustafa Denizli’yi geri çeviremeyince, apar topar sözleşme uzatıldı. şu anda Denizli resmi olarak 1 yıl daha kalacak gibi görünüyor. Yönetim içinde ise kazan ciddi şekilde kaynıyor.

FANATİK
    Last edited by footballer33 : 21.Nisan.2010 at 22:28

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fanatik'in haberi bu. Oscar alır yahu bu senaryonun filmini çeksek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

oha ooha diyorum. Robinho, Schuster'i istedi diye anlaştı Beşiktaş'ta öyle mi?

Yapmayın yahu,şöyle haberleri koymayın şuraya

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

haberleri eklerken alt tarafa da kaynağını iliştirirsek dadından yenmez.

teşekkürler.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Oscarlık bir senaryo tebrikler...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

fanatik olmasa biz nasil egleniriz cok yasa fanatik & fotomac

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Ben anlamiyorum bu Fanatik tarzi gazelerin traji varmi ? nasil bir gazete boyle bir haber yazar , nasil insanlari boyle gerizekali yerine koyar

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Yılın Oscar ödülü verilmesi lazım cidden...O ne senaryodur öyle arkadaş yaa

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yemin ediyorum film gibi ya.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Az kaldı az...

Tiplere bak yahu...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quaresma konusunda alınan duyumlar ardı ardına geliyor.Sanırım olacak gibi.Hayırlısı olsun.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

arkadaki kirmizi gömlekli ronaldo mu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ta kendisi,Apaçiler...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Ta kendisi,Apaçiler...
    off. Anıl harika bir resim.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Cidden süper resim yaa Apaçiler

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Offfffff tiplere bak yahu Burda bile böyle apaçi topluluğuna rastlamadım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tarantino'ya verin bu senaryodan gişe rekorları kıracak bi film çıkarır ..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

SERVET `KARTAL` MI OLUYOR?

Yeni sezon transfer çalışmalarına yoğunluk veren Beşiktaş’da savunma hattına yapılacak transfer konusunda çarpıcı bir isimin gündeme geldiği iddia edildi…

Siyah-Beyazlılar yabancı kontenjanını boşaltmak amaçlı savunmada görev alan Sivok’un yerine G.Saray’da forma giyen Servet Çetin ile ilgilendiği ve futbolcunun da Beşiktaş`a olumlu baktığı öğrenildi…

Beşiktaş Yönetiminin Teknik heyetin istemesi durumunda bu transferi bitirebileceği ve Milli futbolcuya Siyah-Beyazlı formayı giydireceği gelen haberler arasında.

Haber1903
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Yaşı ve aldığı paraya bakarsak bence ferrari gitmeli ama nereye gönderecez :S

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by vego View Post
    Yaşı ve aldığı paraya bakarsak bence ferrari gitmeli ama nereye gönderecez :S
    Ferrari mi? Adam oyundan çıkar çıkmaz eksikliğini hissediyoruz.Sivok gitse bir şey demem fazla ama Ferrari bu takımda en son gidecek adamlardan.

Bu arada Quaresma ile ilgili forzadan bir elemanın iddiası şu şekilde;

arkadaslar herkese iyi gunler islerim dolayisiyla simdi girmek nasip oldu size son sozu soyluyorum bu transfer bitti hicbir problem kalmadi yonetimdede bi catlak ses yok cunku bitmistir artik imza atilmis dun gece itibariyle carsamba gunune kadar resmiyete dokulecek alman bir bankadan teminat mektubu hazirlaniyor carsamba gunune kadar burdayim sonra tum elestrileri kabul edecem ama lutfen carsambaya kadar on yargili davranmayin
    Bir kaç kişi daha duyumlarının bu yönde olduğunu söylüyorlar.Umarım bu sefer gerçekleşir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quaresma transferi artık kesin gibi...Hayırlı olsun...
    Ayrıca Şemsi Abi'ye de katılmamak elde değil,Ferrari Ernst'le birlikte bu takımdan gitmesi gereken en son kişiler...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

BÜYÜK GÜN PERŞEMBE!

Beşiktaş`ın 2 sezondur peşinde olduğu ve Beşiktaş`lı taraftarların transferdeki en büyük hayali olan futbolcu Ricardo Quaresma transferinde bu hafta herşeyin netlik kazanacağını öğrenildi.

Quaresma transferi için İnter`in önerdiği bonservis ücretini yüksek bulan başkan Yıldırım Demirören, yeni bir teklif sunarak Milano kulubünün cevabını beklemeye başladı.Perşembe gününe kadar süre isteyen Mavi Siyah`lı kulubün yöneticileri Q7`nin transferi için son sözü söyleyecek.

İtalyan kulubünün Quaresma için Portekiz kuluplerinin teklifini de değerlendirdiği ayrıca Benfica`dan transfer etmek istedikleri Ramirez için yaptıkları takas teklifi ile ilgili gelişmeleri bekledikleri gelen haberler arasında..

- HABER1903 -

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quaresma bize gelmez, gelse de başarılı olamaz diye düşünüyorum. Bize kapanan takımlara karşı iyi oynayabilen, kısa boylu, iyi pas atabilen ve teknik bir oyuncu gerekiyor.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    Quaresma bize gelmez, gelse de başarılı olamaz diye düşünüyorum. Bize kapanan takımlara karşı iyi oynayabilen, kısa boylu, iyi pas atabilen ve teknik bir oyuncu gerekiyor.

Quaresma yı Porto da izLemedin sanırım İLhan. Quaresma tam kapanan takımLara karşı birebir iLaç bir adam. Teknik, hızLı, sadece birebirde değiL üçe üçte adam da geçen, iyi pas atabiLen bir adam. Saydığın herşey var zaten adamda.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Son senelerde Yusuf'tan başka çalım atan bir oyuncumuz olmadı.Yusuf'ta artık iyice yaşlandı.Trabzonspor maçında Serkan karşısında bir kere bile başarılı olamadı çalım konusunda.Açıkcası takımda şöyle ip gibi rakipleri çalıma dizecek bir kanat oyuncusu eksikliği yaşıyoruz.Quaresma bu konuda tam bir ilaç olur bize.Büyük takımlarda beklentileri karşılayamadı;ancak bir alt seviyede yaptıkları ortada.Ligimiz için üst düzey bir performans gösterebilir diye düşünüyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Quaresma yı Porto da izLemedin sanırım İLhan. Quaresma tam kapanan takımLara karşı birebir iLaç bir adam. Teknik, hızLı, sadece birebirde değiL üçe üçte adam da geçen, iyi pas atabiLen bir adam. Saydığın herşey var zaten adamda.
    İnter'e karşı da kapanıyorlar abi hele ki İtalya ligi defansı sert uyum sağlayamadı işte.Ne İtalya'ya nede İngiltere'ye burdada sert oyun var bakalım uyum olur mu gelirse.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Servet falan gelmesin. Aman, Allah korusun.

Serdar Özkan'dan kurtuluyoruz derken bir de Servet hiç çekilmez.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri