Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 49 arası toplam 49 sonuç

Konu: Arda : Tribüne Gitmedim Çünkü ...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Bence Galatasaray taraftarı haksız. Ne olursa olsun, şartsız bir şekilde başarıya odaklanmak ve buna göre tezahurat yapmaktan başka birşey değildir Arda'ya yaptıkları. Arda bu takımın en ağır işçisiydi şu zamana kadar ve bilmiyorum kaç tane maça çıktı sezon başından beri. Leo Franco'dan sonra belki de en fazla forma giyen oyuncu Arda'dır.

Özel hayatında ne yaptığı sadece onu ilgilendirir. İster sinema kapatır, ister sinema alır. Ama Türk taraftarlarının genel zihniyeti bu. Fenerbahçe'de Alex'in bile yuhalanmıştı. Galatasaray'da Arda'nın yuhalanmasını garipsemiyorum. Arda'nın "beni tribünler buralara getirdi" lafını da samimi bulmuyorum. Herşeyi kendi yeteneğiyle başardı. Bunu kendi de biliyor ama bu cümleyi söyleyemez. Lakin Arda'yı Galatasaray'dan, futboldan soğutacak etkenlerden biri işte o tribünler olur. Başarı olunca herkes Arda'nın yanında olur tabii. Alkışlarsınız, maçtan sonra tribünlere çağırırsınız, oley çektirirsiniz falan filan. O zaten 3. lig takımlarında da olan birşey. Bir futbolcunun performansını yükseltmeyi özel hayatına, kız arkadaşına laf atarak mı başaracak Galatasaray taraftarı?

Jo için bunu kabul edebilirim ama Arda için bunu kabul edemem. Arda Galatasaray'ın çocuğudur. Nasıl "sen takımın kaptanısın, küsemezsin" gibi şeyler söylüyorsanız, kötü gününde de diğer yabancı oyunculara yaptığınız gibi ona laf atamazsınız bence. Hem de iğneyle oynadığı Fenerbahçe maçında ıslıklamak büyük bir ayıptı. Galatasaraylılığımdan utandım.
    Kelimesi kelimesine katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Bence Galatasaray taraftarı haksız. Ne olursa olsun, şartsız bir şekilde başarıya odaklanmak ve buna göre tezahurat yapmaktan başka birşey değildir Arda'ya yaptıkları. Arda bu takımın en ağır işçisiydi şu zamana kadar ve bilmiyorum kaç tane maça çıktı sezon başından beri. Leo Franco'dan sonra belki de en fazla forma giyen oyuncu Arda'dır.

Özel hayatında ne yaptığı sadece onu ilgilendirir. İster sinema kapatır, ister sinema alır. Ama Türk taraftarlarının genel zihniyeti bu. Fenerbahçe'de Alex'in bile yuhalanmıştı. Galatasaray'da Arda'nın yuhalanmasını garipsemiyorum. Arda'nın "beni tribünler buralara getirdi" lafını da samimi bulmuyorum. Herşeyi kendi yeteneğiyle başardı. Bunu kendi de biliyor ama bu cümleyi söyleyemez. Lakin Arda'yı Galatasaray'dan, futboldan soğutacak etkenlerden biri işte o tribünler olur. Başarı olunca herkes Arda'nın yanında olur tabii. Alkışlarsınız, maçtan sonra tribünlere çağırırsınız, oley çektirirsiniz falan filan. O zaten 3. lig takımlarında da olan birşey. Bir futbolcunun performansını yükseltmeyi özel hayatına, kız arkadaşına laf atarak mı başaracak Galatasaray taraftarı?

Jo için bunu kabul edebilirim ama Arda için bunu kabul edemem. Arda Galatasaray'ın çocuğudur. Nasıl "sen takımın kaptanısın, küsemezsin" gibi şeyler söylüyorsanız, kötü gününde de diğer yabancı oyunculara yaptığınız gibi ona laf atamazsınız bence. Hem de iğneyle oynadığı Fenerbahçe maçında ıslıklamak büyük bir ayıptı. Galatasaraylılığımdan utandım.
    arda'nın ne zamandır takındığı bir tavır var. "en büyük galatasaraylı benim, en iyi galatasaray taraftarı benim." gibisinden. kendisinde taraftar seviye ölçme aleti olması gerekir muhtemelen.

zor zamanlarda yanında olmalı tribünler. fakat protesto hakkı da her zaman oldu, olmalı. o maçı seyretmek için para veriyorlar dolayısı ile söz hakkının da olması gerekir. arda'ya yapılan hareket belki fazla ağır kaçtı fakat arda'ya-jo'ya veya diğer tüm oyunculara yapılması belkide galatasaray tribünlerinde ayrımcılığın olmadığının ispatı olabilir. birini yuhalarken birini alkışlamak bana kalırsa olmazdı.

arda'nın tribünlere küsmesi "şimdi büyük kaptan oldu dimiii" diye triplere girmesi kendisini "en büyük galatasaraylı" "en iyi galatasaray taraftarı" gibi gördüğündendir. böyle gördüğü sürecede kendisini fazla ileriye götüreceğini sanmıyorum.

umarım sene sonunda avrupa'ya gider kurtulur bu ülkeden.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Şimdi bir tarafta lafını sözünü esirgemeyen Balotelli var, herkes tepkili, İnter taraftarı gitmesini istiyor ama yetenekli bir oyuncu. Diğer tarafta kendini hiçbir zaman ön planda tutmamış hep taraftarım, takımım diyen bir Arda var ama herkes tepkili, Galatasaray taraftarı gitmesine sebep olacak nerdeyse. Bu durumda hangi futbolcunun tavrı doğru? Demek ki suçu biraz kendisinde arayacak taraftar. Arda, Hakan Şükür gibi klübe bağlılığı olan bir oyuncu. Daha bu yaşında böyle küstürülürse, bizden nasıl Messiler, Ronaldolar çıkacak. Protesto dediğiniz şey, takımın yıldızlarını küstürüp, sevgilisine küfredip ondan sonra da Arda tribüne niye koşmadı demek değildir. Türkiye'de çok kazanan insanlar hiçbir zaman hazmedilemiyor. Sana ne kardeşim. Parası varsa boğazı kapatır. Sen de kazan, sen de yap. Anlam veremiyorum bu tavırlara. Babanın oğlu mu senin Arda ki böyle davranıyorsun ona. Bakın bir Hakan Şükür yetişti bizden. Üstelik bizim alt yapımızdan değildi. Ama şimdi çıktı spor programında bile Galatasaray'dan hâlâ "biz" diye bahsediyor. Böyle değerli insanları kırmamak lazım. Onlar hata yapabilir elbette, gerek oyunculuğuyla, gerek sözleriyle ama kişiliği değişmez. Arda da çok aklı başında bir insan. Daha dün Ç.Rize'ye umutsuz vaka diye kiralanmıştı. FM'de bile özellikleri 5-6 diye geçiyordu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arda bugün oyundan çıkarken alkışlarla ayrıldı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

TRT yi açın birazdan ardanın çarpıcı açıklamalarını yayınlayacaklarmış. Protestodan transfere kadar sorulara cevap vermiş.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arda ayrılık sinyalini verdi. Üzüldüm gerçekten. Takımdan böyle ayrılmasını istemezdim. Kimse istemezdi heralde.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arda'dan veda sinyali!
    Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan, geçen haftalarda taraftarların kendisine gösterdiği tepkiye üzüldüğünü ve ''Kusurum olsaydı büyüklerim gereken uyarıyı yapardı'' dedi.

Bursaspor ile yapılan karşılaşma sonrası basın toplantısı düzenleyen, ancak stattan ayrıldığı sırada bir kez daha basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Arda, kendisinin robot olmadığını belirterek, ''Ben Tugay'ı, Arif'i ıslıklamadım. Ben de onlar gibi olmak istiyorum. Onların geldiği yerden geldim. Kusurum olsaydı, büyüklerim gereken uyarıyı yapardı. Ben robot değilim. Kimseye kırgın değilim ama onların da aileme ve sevdiklerime saygılı olmalarını bekledim'' dedi.

Şampiyonluk konusunda hangi takımı şanslı gördüğü yönündeki soru üzerine yıldız oyuncu, ''Biz olamıyorsak, kimin olduğu önemli değil'' ifadesini kullandı.

Şampiyonluğun kaçış nedenleri konusundaki soruya imalı yanıtlar veren sarı-kırmızılı oyuncu, ''Sebebi benim herhalde. Benim bireysel performansım oldu. Bana öyle gösterdiler'' diye konuştu.

Galatasaray'da kaptanlığı isteyerek ve severek aldığını kaydeden Arda, ''Buna layık olmaya çalıştım. İşler iyi gitmiyor ve bu da bende yıkıma neden oluyor. Beni asıl üzen şey bir şeyleri kazanamamak'' dedi.

Arda, ''Gelecek sezon olacak mısın'' sorusunu da ''Bu yönetimin vereceği bir karar. Her karara saygılıyım. Avrupa'da da oynamak istiyorum. Herhalde taraftar da burada daha fazla faydalı olamayacağımı düşünüyor. Bana 'Kal' derlerse kalırım, 'Git' derlerse giderim. Ben hiçbir zaman 'Yıldızım' demedim. Ne isterlerse onu yaparım. Kalsam da gitsem de her zaman Galatasaraylıyım'' diye yanıt verdi.

Başarılı oyuncu, bu sözleri sonrası ''Fenerbahçe'de forma giyen Emre Belözoğlu da bu şekilde söylüyordu'' sözü üzerine ise ''O Emre'nin kişisel fikridir'' dedi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Adnan başkan Arda ve Mehmet Topal'ı Avrupa'da kupa almadan bırakmam diyordu bakalım sözünü tutacakmı iki oyuncuda haberlerle sarsılıyor bakalım neler olacak..Arda'yı bence kolay kolay bırakmazlar..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arda'yı dinledim, kalmak istemediği belli yoksa sürekli ben Galatasaraylıyım, Seyrantepe'de maça çıkmadan bırakmam vs açıklamaları yaparken, bugün net konuşmaktan kaçındı, kalacağım demedi.

Diğer sitemleri de gösterilen tepkilerden alındığını belli ediyordu açıkca. Bakalım transfer döneminde neler yaşanacak?
    "YÜCE ATATÜRK"

Arda her türlü sonuna kadar haklı bana göre. Galatasaray büyüklüğü demesin kimse bana. 20bin kişi sana ve kız arkadaşına laf söylerse gol olunca da gitmesin onların önüne bu kadar basittir. İşleri çok büyütüyorsunuz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Abi adama küfür et, aşağıLa, yerden yere vurda. Anneye, babaya, sevgiLiye küfür ne demek. Tabi ki hakLı adam.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arda'nın onu takip eden kesim tarafından çok imrenilecek bir yaşamı var. Galatasaray kaptanı oldu genç yaşta. Çok başarılı. Parası var. Güzel de bir sevgilisi var. Tam imrenilecek bir adam olduğu için çok kıskanılıyor. O yüzden en ufak performans düşüklüğünde sebep olarak sahip oldukları ortaya vuruluyor (ki aslında herkes onun sahip olduklarına sahip olmak ister).

Bizim halkımızda görmemiş sayısı oldukça fazla olduğu için kimisi bunu hasetle yapıyor Arda'ya, kimisi de koyun gibi diğerlerine katılıyor.

Arda'ya katılıyorum. Hatta yerinde olsam Galatasaray'dan giderim. Harcatmam kendimi.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Zorunlu Açıklama: Hürriyet Gazetesi

Bugün yayınlanan Hürriyet gazetesinin ilk sayfası ve spor
    sayfalarında “Bu plaka 50 bin euro” başlığıyla yer alan imzasız
    haber tamamıyla asılsızdır.
    Dikkatli sporseverlerin aynı haber daha önce basında geniş yer
    aldığında, bu konuda yapmış olduğum açıklamaları anımsadığından kuşku
    duymuyorum.
    Sporseverlerden, tiraj sağlamak amacıyla dayanaksız dedikodulardan
    üretilen bu spekülatif haberlere ve bu tarz haberciliğe itibar
    etmemelerini rica ederim.
    Kamuoyuna saygılarımla,
    Arda Turan Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Kaptanı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Buda Adnan Polatın Açıklaması. Sonuç olarak Arda Takımda 1 sene daha kalıyor.

"Boşa hayal kurmasınlar!"

Adnan Polat Lig TV'ye konuştu, Arda Turan'ı savundu !.. Eleştirilen kaptan Arda Turan'a sahip çıkan Polat, "Arda'ya yapılanlara demir dayanmaz! Arda hiç bir yere gitmiyor! Arda'yı hayal edenler bunu epeyce ertelemek zorunda!" diye konuştu.

Lig TV'den Bahri Havadır'a konuşan ve Arda'nın sistemli olarak yıpratıldığını iddia eden Polat "Arda'ya yapılanlara demir dayanmaz; eğilir ve bükülür. Sportif başarısızlıkta günah keçisi olarak gösterilmek isteniyor. Üç yılda 200 maç oynamış bir futbolcuya yapılanlar yanlış. Lütfen herkes onu rahat bıraksın" dedi.

Sık sık ortaya Arda'nın yurt dışına gönderileceği şeklinde iddialar atıldığını hatırlatan Polat "Benim Arda ile yolları ayırmak, başka takıma transfer etmek, para kazanmak gibi bir düşümcem asla yok. Artık dilimde tüy bitti. Aynı şeyleri söylemekten utandım. Arda hiç bir yere gitmiyor. Ne biz gönderiyoruz, ne de kendisinin ayrılma gibi bir isteği oldu. Çünkü bana sözü var" ifadelerini kullandı.

Arda'nın 15 milyon Euro bonservis ile yurt dışına gönderileceği haberlerine de değinen Polat "Kaptanımızla beş yıllık sözleşmemiz var. Çocuğu artık herkes rahat bıraksın. Benim kaptanımın parayla pulla işi olmaz. Yazılıp çizilen rakamları ne ben telafuz ettim, ne de başkaları. Olsa böyle bir teklif açık açık söylemekten çekinmem. Arda 'Kupa kaldırmadan hiçbir yere gitmem' dedi. Ama bazıları sanki Arda'nın gitmesi için çaba harcıyor... Arda gibi bir oyuncuya sahip olduğumuz için her açıdan şanslıyız. Arda'yı hayal edenler bunu epeyce ertelemek zorunda. Çünkü Arda artık Galatasaray ile özdeşleşmiş durumda" diye konuştu.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Gitmese bile artık bu kalp kırıklığından sonra...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Git Arda kurtar kendini ..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu şekilde oynamaya devam ederse gelecek seneyi kulübede ilbe geçirebilir.Bir an önce kendine çeki düzen vermeli yoksa ne o kadar para eder ne takımı şampiyon yapar.

ya yok söz möz git arda git.. semihi de al git..

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri