Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

18 54.55%
  • Berabere biter

8 24.24%
  • Bursaspor kazanır

7 21.21%
1 ile 30 arası toplam 164 sonuç

Konu: Galatasaray - Bursaspor [ 31. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu skor yine Bursaspor'a yaradı Fenerbahçe'ye değil. Bursa'nın zaten hükmen galibiyeti var şuan lider yani tek yapması gereken evindeki 2 maçı da kazanması şampiyonluk için. İnanılmaz zevkli bir maçtı.

Ama ben başından sonuna kadar böyle rezalet bir hakem yönetimi görmedim. Bravo TFF süper atama bravo

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Bu skor yine Bursaspor'a yaradı Fenerbahçe'ye değil. Bursa'nın zaten hükmen galibiyeti var şuan lider yani tek yapması gereken evindeki 2 maçı da kazanması şampiyonluk için. İnanılmaz zevkli bir maçtı.

Ama ben başından sonuna kadar böyle rezalet bir hakem yönetimi görmedim. Bravo TFF süper atama bravo
    Şu ligde zaten en nefret ettiğim hakem Bünyamin Gezer.

Son derece zevkli bir müsabaka oldu.Maçın hakkı beraberlikti tam anlamıyla.Kazanan olsaydı da kimse bir şey diyemezdi,ama gol sesi bile çıkmadı.

Artık şampiyonluk yarışında FB avantajlı.Her an her şey olabilir ama özellikle son hafta ligdeki maçları izlemek son derece keyifli olacak.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Şu ligde zaten en nefret ettiğim hakem Bünyamin Gezer.

Son derece zevkli bir müsabaka oldu.Maçın hakkı beraberlikti tam anlamıyla.Kazanan olsaydı da kimse bir şey diyemezdi,ama gol sesi bile çıkmadı.

Artık şampiyonluk yarışında FB avantajlı.Her an her şey olabilir ama özellikle son hafta ligdeki maçları izlemek son derece keyifli olacak.
    bünyamin gezer bjk-ts maçında son dakikadaki penaltımızı vermeyen hakem değil mi? ayrıca bjk taraftarına küfür ediyor diyenler bu maç için neler dyecek çok merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Matteo Ferrari View Post
    bünyamin gezer bjk-ts maçında son dakikadaki penaltımızı vermeyen hakem değil mi? ayrıca bjk taraftarına küfür ediyor diyenler bu maç için neler dyecek çok merak ediyorum.
    Aynen o hakem.Bu adamın bu ligde vukuatı çok.Biran önce düdüğünü asması lazım.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nu sene Bursaspor da şampiyon olamazsa Gs Bjk FB dışına çıkmaz şampiyonluk.

Mesaj Yetkileri