Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
Futbol olarak izleyenleri hop oturtup hop kaldıran, seyir zevki üst düzeyde bir futboldu... Her iki takımda maçı birkaç farkla kazanabilirdi... Çok gollü bir maç olabilirdi...

Premier lig maçı gibi diyorlar ya... katılıyorum... Ancak bu tür "ya Herrü ya Merrü" futbolunun (Ada'yı saymazsak) modern futbolda ne kadar yeri var; tartışılması gereken bir ayrıntı... Yani keyif veren futbol doğru futbol mudur? Fenerbahçe'nin durağan, temposuz, kontrol futbolu ne kadar bayıyorsa; bence aynı şekilde bu tarz futbolda sorgulanmalı... Yani bu düzeydeki takımların, işi Rus ruletine çevirmeye hakları yok diye düşünüyorum...

Şampiyonluğa oynayan takımların kalecileri bir maçın yıldızı oluyorsa, yani bu kadar net pozisyonlar veriyorlarsa; biz seyirciler keyif alsak ta, o futbol anlayışı sorgulanmalı?
Tamamen katılıyorum... Bir Galatasaray'lı olarak kalemizde o kadar çok pozisyon görmek beni rahatsız etti. Tamam maç hızlıydı ama halı saha maçı gibi orta alan mücadelesinden yoksun 90 dk da 20 pozisyon olmazki... Çok hücuma gidip çok gol atan başarılı olsa Kasımpaşa ilk 3'te olurdu. Futbolda savunma gerçeğini de iyi yapmak lazım. Barcelona oyunun iki yönünü de iyi oynadıgı için şu anda zirvede... Ne çok atak oynayanlar zirvedeKasımpaşa) , Ne de çok savunmacı oynayarak avrupada derece yapanlar Beşiktaş) zirvede... birkaç gün önce okdugum habere göre bjk en az gol yiyen ekiplerden biriymiş avrupada ama işte gol yememek yetmiyor... kasımpaşa da her hafta atıp duruyor ama savunma yapmıyor denge lazım...