1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Bank Asya 1.Lig Puan Durumu ve Toplu Sonuçlar

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Default Bank Asya 1.Lig Puan Durumu ve Toplu Sonuçlar

Bundan sonra burada Bank Asya 1. Lig 2009-2010 sezonunun puan durumunu ve toplu sonuçları paylaşacağız.. Ben başlayayım 2.hafta toplu sonuçlarını ve puan durumunu koymaya..

Bank Asya 1. Lig 2009-2010 Sezonu 2.Hafta Toplu Sonuçları

Bank Asya 1. Lig 2009-2010 Sezonu 2.Hafta Puan Durumu

Böylece 2 haftayı geride bıraktık.. Bank Asya 1.Lig'in yeni takımlarından Bucaspor ilk haftada olduğu gibi 2.haftada da liderliği bırakmadı..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Birde resimleri kaydederken jpeg. değilde png kaydedersen daha kaliteli görmüş oluruz Çağdaş

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Tamam Murat abi,bundan sonra öyle yapayım.. Hatta birazdan koyarım png . olan hallerini de..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hemen düzelteyim,ilk ssler net değil..

Bank Asya 1.Lig 2009-2010 Sezonu 2.Hafta Toplu Sonuçlar

Bank Asya 1.Lig 2009-2010 Sezonu 2.Hafta Puan Durumu

Last edited by Homer J.S : 01.Eylül.2009 at 15:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Dün koyacaktım puan durumunu ama Çaykurrize maçından dolayı koyamadım.. Şimdi toplu sonuçlar ve puan durumunu paylaşayım..

Bank Asya 1.Lig 3.Hafta Toplu Sonuçlar

Bank Asya 1. Lig 3. Hafta Puan Durumu

Bucaspor liderliğini devam ettiriyor.. Ancak Samsunspor'un sonuncu sırada bulunması ilginç..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ah ah ligin dibine dibine indik daha 3.haftadan. Bir an önce toparlanmamız gerekiyor. Bir takıma çok fena patlayacağız ama hayırlısı olsun bakalım bu takım Mersin mi olacak.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

sakary Ali Misafir

Samsun geçen sene zor kurtarmıştı paçayı bu sene işleri zor gibi gözüküyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bank Asya 1.Lig 4.Hafta Toplu Sonuçlar

Bank Asya 1.Lig 4.Hafta Puan Durumu

Maalesef bu hafta liderliğimizi kaybettik ama şu anki konumdan bile memnunum. Beni şaşırtan şey tabi ki Giresun'un bulunduğu yer oldu. Levent Eriş'in gelmesiyle toparlanabileceklerini düşünüyorum.

Kartal geliyor bu sene. Hadi bakalım

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Uzun süredir güncellemiyoruz, unutmuşuz..

Bank Asya 1.Lig 7.Hafta Puan Durumu

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

9 hafta sonra puan durumunun güncellenmesi iyi oldu.Bank asya bölümü pek ilgi çekmiyor.belli kişiler dışında giren yok buraya.Oysa sadece süper lig değil her lig bizim ligimizdir.sadece üç büyükleri değil kendi ilimizin takımınada olabildiğince destek olmalıyız.zaten 3 büyüklerin yeterince destekçisi var.neyse puan durumu hakkında biraz yorum yapim.
    ligin zirvesi karıştı.Üç takım 34 puanda.Karabük bu sene beklenmedik bir performansla ligin şuan averajla zirvesinde.Gelecek hafta bizimle kendi evinde mücadele edecek.O maç çok çekişmeli geçeceğe benziyor.Maçın berabere biteceği hissine kapılıyorum.İlk üçten bir takım yenildiği zaman direk alttaki takımları ensesinde hissedecek.biraz daha altlara bakıldığı zaman 6. ile 16. arasında sadece 12 puan fark var.yani 4 haftada herşey tepe takla olabilir.Takımlar birbirine çok dengeli.Kimin ne zaman yeneceği belli değil.Kocaelispor mali krizin içinde ve bu sorunu pek çözebilecek gibi değil.bu sene 2. lige düşecek en büyük aday gibi görünüyor.Orduspor ligdeki en ilginç takım vaziyetinde.En az gol yiyen ve en az gol atan takım konumunda ligde.16 haftada sadece 13 gol yedi ama 13. sırada bulunuyor.Defans gerçekten çok iyi durumda ama aynı şeyi ofans için söylemek zor olacak.Topu rakip defansın ilerisine taşıyamıyorlar.Bu yüzden sürekli uzaktan şutlar atmak zorunda kalıyorlar.Uzaktan şutları çok iyi olan oyuncularıda olmadığı için gol bulamıyorlar.Devre arasında sıkı bir forvet oyuncusu almaları onları çok değiştirebilir.Diğer bir dikkat çeken takım Rizespor.Büyük bir çoğunluk Rizeyi şuan ligin zirvesinde veya en azından zirveye yakın bir yerde olmasını bekiyordu ama şuan 9.sıradalar ve ligin en çok gol yiyen takımı konumundalar(Tabi bu durumun Bucaspordan 6 yemelerinin epey katkısı var).Kadro kötü değil.Devre arasında nokta transferlerle daha iyi olabilir ama asıl sorun teknik direktör hatalarından kaynaklanıyor.En kısa sürede bunada bir çare bulmaları gerekiyor.Gelelim benim canım ciğerim Adanaspora.Kulüp kapandıktan sonra nasılda üzülmüştük.Forumlarda "KALBİMİZDESİN ADANASPOR"imzalarıyla dolaşırdık.Sonra Bayram Akgül çıktı ve külübü satın aldı.3 ligden başladık tekrardan.İlk senemizde şampiyon olduk ve tff 2.ligine yükseldik.Daha sonraki sene yine durmadık ve 2. ligdede şampiyon olarak adımızı Bank asyaya yazdırdık.(Hemen ardımızdada 2. olarak Karabükspor çıktı Bank asyaya ve şuan iki takımda süper lig mücadelesi veriyor)Çok zorlu bir klasmandı ama hayalleri gerçekleştirdik.Geçen sezon ilk devreye beklediğimiz gibi pek iyi başlayamadık ve kümede kalma mücadelesi verdik.Ama daha sonra açıldık ve sezonun son maçında Play off a kalma umuduyla girdik(acaba bu senedemi hiç beklemeden lig atlayacağız umuduyla...) ama Altay maçında 1-0 öndeyden 90+5 te yediğimiz golle hayallerimiz yıkıldı ve 7. olarak bir sonraki sezona kaldı umutlarımız.Bu sezon çok iyi başladık ve ilk sıralardan hiç kopmadık.Bir ara kötü bir dönemimiz oldu ama teknik direktörlük değişikliğiyle Ekrem Al ın yerine Kemal Kılıçı getirdik ve şuan 9 maçlık yenilmeme serisi yakaladık.Ligin en iyi forvetlerine sahip gibi görünüyoruz(Emre Aktaş-Mbilla Etame-Emrah Bedir).Defansımızdada pek sıkıntı çekmedik ama orta sahada epey bir eksiklik hissettik.Çoğu maçta doğru düzgün oyun kuramadık.Oyunu domine edemedik.Hücuma defanstan şişirme toplarla çıktık ama bir türlü orta sahadaki hakimiyeti kuramadık.Birde oyuncularımızın çok genç ve tecrübesiz olması eklendi ve 16.haftaya 5. olarak(bence çok iyi bir pozisyon)girdik.Ama ikinci devreye orta sahanın göbeğine iyi,oyun kurabilecek ve tecrübeli oyuncu(lar) almamız lazım.Halen eski kaptanımız(şuan Bucasporda)olan Yılmaz ı çok arıyoruz.Neyse daha fazla uzatmayayım bu yazımın çok fazla okunacağınıda sanmıyorum.Malum FB,GS,BJK varken Bank Asyayla kim ilgilenir ama belki birkaç kişi okur umuduyla yazdım....

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Süpriz bir şekilde Karabükspor süper lig'e geliyor sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Karabük çok sağlam bir takım kurdu ve çok güzel takım oldular. Bunun da meyvesini yiyorlar. Play-off potası o kadar karışık ki her hafta birileri puan kaybediyor ve Karabükte alıp başını gidiyor.

Giresun'um da play-off yarışının içinde bu hafta Hacettepe deplasmanından 3 puanla dönersek eğer haftaya Bolu'yu ağırlayacağız evimizde büyük bir avantaj yakalayacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Rize'ye bak ya kendi kendini yaktı ikinci yarıda adam akıllı galibiyetleri yok ya olmaz böyle düşmemeye oynuyorlar.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ordu ve Rize'nin bu ligden düşmesini isterim, malesef Kocaeli ile birlikte.

İkisi bir olup Giresun'a yapmadıkları oyunlar kalmadı ama nereye kadar.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İşte bu yüzden yıllardır karadeniz takımlarından biri başarılı olamıyor biri playoff için mücadele ederken birinin hiç iddiası yok çelmeyi takıyor ve karadeniz takımı cıkamıyor play-off'a

Ordu size her mac yapıoda rize bir kere yaptı olayında neden cıktıgı anlasılmadı hemen yargısız infaz yapma yahu
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Play-offa yaklaştık az kaldı az ...Bank Asya güzel lig 2hafta önce karşıyakayla 7puan vardı şimdi bi bakmışız 1puan..Hep Destek Tam Destek Boluspor...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    İşte bu yüzden yıllardır karadeniz takımlarından biri başarılı olamıyor biri playoff için mücadele ederken birinin hiç iddiası yok çelmeyi takıyor ve karadeniz takımı cıkamıyor play-off'a

Ordu size her mac yapıoda rize bir kere yaptı olayında neden cıktıgı anlasılmadı hemen yargısız infaz yapma yahu
    Herkes rengini belli ediyor Alican. RizespOrdu diye atkılar var, Giresun maçında Ordu Ordu diye bağıran Rizeliler var. Herkesin bir tarafı var.

Hoş galiba bu Karadeniz takımları içinde (Trabzon,Rize,Samsun,Ordu,Karabük) hiçbiriyle anlaşamıyoruz ama

Boluspor ile birlikte play-off'a kalırız inşallah.

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Boluspor ile birlikte play-off'a kalırız inşallah.
    Bolu Gire El Ele Play-off a..İnşallah kardeşim inşallah..

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Bu hafta Giresunun Buca yı yenmesi tek temennimiz.İkincilik şansımız tekrar artar.Playoff işi çok sakat.O gün hangi takım gününde olursa götürüyor maçı.O yüzden Bucanın tökezlemesi lazım

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Giresun formda şuan Karabük maçında izlediğim Buca'yı bence yenerler..Konya zaten düşüşte..Her takımdan beklerim 2.liği her takım birbirini yenebilirde yenilebilirde ..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Geliyoruz az kaldı....

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Eğer bu hafta Dardanel evinde Altay'dan puan alırsa biz Konya ve Kartal maçlarını kazanırsak garantiliyoruz play-off'u.

Şu anda ;

Altay 53
    Konya 52
    Giresun 48

Konyayı yenersek Altay berabere kalsa bile ;

Altay 54
    Konya 52
    Giresun 51 olacak ve son hafta Altay - Konya maçında ; Altay yenilirse biz ve Konya kalıyoruz play-off'lara. Eğer berabere biterse veya Altay kazanırsa, Altay ve Biz kalıyoruz play-off'lara.

Yani bu hafta Konya'yı yenip Altay'ın da puan kaybetmesi durumunda herşey tamamdır. Son maçta evimizde Kartal'ı her halikülarda yeneceğimizi düşünüyorum zaten.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Adana'nın son hafta karabük'ü yenmesi lazım.. Tabi bir de buca'nın yenilgi alması lazım..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Süper lig'e 2 hafta kaldı Saldır şanlı Adanamm.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Yerlere göklere mavi düşlere ADANA TURUNCUDUR yazalım.Hadi Toros Kaplanları

Mesaj Yetkileri