Bu maçı Barça alacak. 2-0.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Messi'ye Krkiç dedi son nokta budur.
Bir Dost
Hellbells
Bu dakkadan sonra İnter bence Final'deAma belli olmaz bakarız 2-0
![]()
Yahu takılınca da insan takılıyor. Şimdi İlker Yasin diyor ki : Barça İtalya'da ceza sahasına daha rahat girdi daha net pozisyonlar buldu. Tabi bulcak. İnter evinde avantaj yakalamak istiyordu. İnter 11 kişi iken bile avantajını korumak için çıktı sahaya. Barça'nın pozisyon bulmakta zorlanması gayet normal. Ama İlker Yasin'e göre bunun sebebi oyuncuların formsuzluğu)
Bir Dost
Hellbells
Top kornere attı kim dersin Eto'o![]()
Messi'ye kolay durdurulan futbolcu diyorAdam kaç kişiyi birden çalımlıyo geçiyo
Hala İniesta'yı anlatıyo![]()
Oha Krkiç kaçar mı o. Yıktın Barça'nın hayallerini.
Bir Dost
Hellbells
Bojan çok önemli bir pozisyondan yararlanamadı bu dakikadan sonra maç 2-0 olursa bu Barça takım değildir yani başka bir şeydir![]()
Bu bir. İki de geliyor.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Of of of Pique. O nasıl bir soğukkanlılık nasıl bir hareket muhteşemsin be..
Bir Dost
Hellbells
Pique'ye bakSon dakikalar müthiş geçecek
Ofsayt var gibi ama güzel fake attı
![]()
Pique çok güzel bir gol attı bence..Valla açtım şöm ağzımı şimdi 2-0 olacak gibi..
İlker Yasin Pique'nin dönüşü için bu dönüşü iyi diyor gayet normalmiş gibi. Ne iyisi. Adam savunmacı. Bu dönüşü olağanüstü.
Bir Dost
Hellbells
Pique güzel attı ama ben ofsayt diye gördüm Pique'nin pozisyonunu
Pique ofsaytti..
Gol geliyorum diyor. Gol gelecek. Xavi elini taşın altına koymaya başladı.
Hakem art niyetli olsaydı kesin verirdi penaltıyı. Art niyetli değilmiş sanırım.
Bir Dost
Hellbells
Penaltı verilmedi bence. Ama gol geliyor. Herkes emin.
Aaaaah golü vermedi hakem. Goldü yahu![]()
Oha koluna vurmadı bile diyor İlker Yasin![]()
Eliyle aldı topu nasıl gol yaw doğru karar![]()
İY: Kol önde, yandada değil, vurdu.
İY: Bence koluna vurmadı
Tiryakinim İlker Yasin![]()
Hey gidi Barça Heyy.. Gitti CL... Ezeli rakibinin sahasında Final oynama şansın kalmadı artık.
Bir Dost
Hellbells
Pique'nin attığı golü kim atmış olursa olsun muhteşem bir gol ama bir stoperin bu golü atması inanılmaz.
İlker Yasin bugün Xavi'yi Iniesta yapmaya taktı. Bir ara Fenerbahçe maçlarında Selçuk'a Tuncay derdi. (Ne tip bir benzerlik varsa?) İlker Yasin'in Selçuk'a Tuncay dediği dönemde Tuncay İngiltere'deydi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Son şans..
Bir Dost
Hellbells
Ve İnter finalde![]()